nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 08. kedd)

Napi horoszkóp (04. 08. kedd)

Kedves Kos!

 

Történjék bármi, ma optimistán mehetsz a munkahelyedre. Részben, mert égsz az alkotás vágyától, másrészt az elmúlt napok sok szép élménye megkönnyíti a munkát. Ma öröm rámosolyogni az emberekre, csak a szépet észrevenni a környezetedben. A magányt is könnyebb elviselni annak, aki egyedül él, és távol élő hozzátartozói kicsit elhanyagolták.

 

Kedves Bika!

Egyetlen porcikád sem kívánja a munkát. A gyomrod is korog. Sokat ettél az elmúlt napokban. Lassan azért csak felszeded az elejtett szálakat, és elkezdesz annak rendje és módja szerint dolgozni. Az azonban talán zavarni fog, hogy a többiek ételreceptekkel szórakoztatják egymást. Emiatt is elhatározhatod, hogy este csak gyümölcsöt fogsz vacsorázni.

 

Kedves Ikrek!

Szerencsés napod lesz, persze csak akkor, ha te is megteszel mindent annak érdekében, hogy valóban az legyen. Elébe kell menned, meg kell ragadnod a lehetőséget, mert különben úgy elillan, mintha sosem lett volna ott. Járj nyitott szemmel, s készülj fel a szerencse fogadására. Lehet, hogy kockáztatnod is kell, de ettől se riadj vissza.

 

Kedves Rák!

 

Úgy érzed, kihűlt körülötted a levegő. Nem mintha barátaid, munkatársaid eltávolodtak volna tőled, csupáncsak nem érzed, hogy szükség lenne rád. Igaz, most nem is tartasz erre akkora igényt. Szeretsz egy kicsit szenvedni, sajnáltatni magad, és a duzzogás sem idegen tőled. Éppen a megfelelő hangulatban vagy ehhez. Elvonulnál a világtól, a legszívesebben elköltöznél örökre, hogy soha meg se találjanak. Szíved mélyén azért persze szeretnéd tudni, hogy kik keresnének égen-földön.

 

Kedves Oroszlán!

 

Lehet, hogy igazságtalanok lesznek a bolygók az augusztus 3. és 12. között született Oroszlánokkal. Nehezebben aratnak sikert mostanában mind a szerelemben, mind a munkájukban a jegy többi szülöttéhez képest. Csüggedésre még sincs okuk, ha nem jelent számukra nagyobb megrázkódtatást egy viszonylag eseménytelen időszak. A mai napon viszont mindenképpen tartsd féken indulataidat. Kiadós veszekedést kerülhetsz el partnereddel, házastársaddal.

 

Kedves Szűz!

 

Az utóbbi időben sokszor teleetted magad, így nem csoda, ha rá sem bírsz nézni az ételre. Mellesleg felesleges kilóid számát kár volna tovább növelned, így sokkal nehezebb lesz megszabadulni tőlük! Persze kemény elhatározással, kitartással neked ez nem okozhat gondot. Mindenesetre ne feledkezz meg a mozgásról sem! Kezdj hát munkához, ha mégoly nehezedre esik is!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Amikor nem látod át teljes egészében az ügyeket, és nem tudod kikövetkeztetni a végeredményt, olyankor jó, ha a sorsra bízod a dolgok elrendezését. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Így van ez most is. Estére illenék már betervezni valami különleges programot, ugyanis partnered hiányolja, hogy az utóbbi időben nem jártok sehova. Vigyázz értéktárgyaidra, bárhová is mentek!

 

Kedves Skorpió!

 

Igazából ezzel a nappal nem is számolsz, szinte ki is esik a naptáradból. Érdemi munkát igazán nem is végzel, inkább csak imitálod azt, hogy valamihez hozzáfogsz. Pedig igazán sikeres kísérletet tehetnél, ha vennéd a fáradságot, hogy felhívd őt, hiszen neki is ugyanazok a problémái, mint neked, így könnyen szót érthetnétek. Ezzel előbbre mozdíthatnád a régóta megfeneklett ügyet, s a napod is hasznosan töltenéd.

 

Kedves Nyilas!

 

A szép tavaszi nap elfújja minden gondodat. Nyughatatlan, változékony természeted azonban rendhagyó ötletet sugall. Nem biztos, hogy jó úton jársz. Hallgass az eszedre, akkor nem fogsz hibázni. Ha valamilyen komolyabb szellemi erőfeszítést igénylő feladat vár rád, jók az esélyeid, hogy gyorsan és produktívan végezd el.

 

Kedves Bak!

 

Nem kell kétségbeesned! Van és lesz munkád. Egészségedet illetően sem gyógyszerekben kell gondolkodnod! Ha valamit tenni akarsz önmagadért e téren, akkor válts uszodabérletet, rengeteget gyalogolj jó levegőn, tisztítsd meg szervezeted természetes anyagokkal, lehetőleg gyógyteákkal.

 

Kedves Vízöntő!

Semmi kedved sincs dolgozni, pedig igazán kipihented magad. Teszed, amit tenned kell, de amúgy fél kézzel, fél gőzzel. Hajlamos vagy azt hinni, hogy ez a nap ilyen szürkén, eseménytelenül fog eltelni, amikor váratlan kihívás ér. Örömmel fejest ugranál a kalandba, mielőtt azonban ezt tennéd, jól gondold meg.

 

Kedves Halak!

Alkotóerőid ismét a felszínre törnek. Igyekezz úgy befogni őket, hogy a legnagyobb hatást fejthessék ki, hogy minél kevesebb menjen veszendőbe belőlük. A legokosabb, ha egyetlen pontosan meghatározott célt tűzöl magad elé, és kizárólag erre az egyre összpontosítasz. Takarékoskodj, ne gabalyodj bele mindenféle csip-csup ügybe!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top