Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 11. péntek)

Kedves Kos!

 

A Kos szülötteknek nagy erénye, hogy soha semmit nem adnak fel. Időnként leeresztenek, de a kellő pillanat mindig talpon találja őket. Ennélfogva sikerük sohasem váratlan, hanem szívós küzdeni tudásuk végeredménye. Így előbb vagy utóbb, de többnyire mindig elérik a céljukat, ami nem jelenti azt, hogy sikereik teljében nem adódhatnak kellemetlenségek. Ma nagyon vigyázzanak a pénzükre, és ne dőljenek be minden üzleti ajánlatnak.

 

 

Kedves Bika!

Nem lehet mindent egy nap alatt befejezni. Mindenbe csak belekapsz, ez így nem vezet semmi jóra, csigavér, csak szépen sorra, egyiket a másik után. Egyébként semmivel sem végzel, csak mindent összekutyulsz. A szervezésben, ügyintézésben viszont kiváló vagy ma, nincs olyan lehetetlen kérés, kívánalom, amelyet ne tudnál betáblázni, megoldani.

 

 

Kedves Ikrek!

Mára nyoma sincs a tegnapi szomorúságnak, s örömödet fokozza egy telefonon érkező hír, mely szerint hamarosan el kell utaznod hosszabb időre. Ez azért gonddal is jár, mert nyelvtudásod enyhén szólva hiányos, és fogalmad sincs arról, hogyan leszel képes megértetni magad. Ne ijedj meg, vedd elő a könyveket, és gyorsan frissítsd fel az elfeledett szavakat.

 

 

Kedves Rák!

 

Ma sokféle hatás érhet egyszerre. Nem is igazán tudod eldönteni, melyik az erősebb. Végül is a nap mérlege pozitív, amit annak is köszönhetsz, hogy barátaid unszolására elmentél velük sportolni. A közös játék izgalma és vidám hangulata végül meghozta a kedved, és a kellemes fáradtság sem volt ellenedre való. Munkahelyeden minden rendben van, szép lassacskán beérik közös elhatározásotok.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Túl könnyen lelkesedsz, ezért olyan meggondolatlanságra vetemedhetsz, amelyet alig tudsz helyrehozni. Nem veszed figyelembe a külvilág fenyegető valóságát. S igaz ugyan, hogy a tett halála az okoskodás, mégsem árt gondolkodni, mielőtt cselekszel. Leginkább azt vedd számba, kik lehetnek az ellenlábasaid céljaid megvalósításában.

 

 

Kedves Szűz!

 

Már kora reggel eltervezed, hogy ma minden felgyülemlett munkát elvégzel, s ha kell, tovább dolgozol. Már délelőtt utasítást kapsz azonban főnöködtől, hogy valahol házon kívül folytasd a munkát. Ezzel az esti program is meghiúsul, mert nem végzel időben. S ha szerelmednek is hasonlóan zaklatott napja volt, este se számíts semmi jóra.

 

Kedves Mérleg!

 

Már többször felmerült benned a gondolat, hogy jó volna valamilyen irányban tovább képezned magad. Most ragyogó lehetőség kínálkozik, hogy egy tanfolyam keretében elsajátíts valamit, ami mindig is érdekelt, de sajnáltad rá az időt. Ezen nincs megfontolnivaló, vágj bele azonnal. Partnered a segítségedre lesz, mentesít otthoni kötelességeid alól a sikeres tanulás reményében.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Nehezen tudod feldolgozni a héten történteket. Nemcsak azért vagy bizonytalan, mert Ő rébuszokban beszélt, hanem azért is, mert nem tudod, vajon mi késztette erre a szokásától eltérő cselekedetre. Nem tudod kételyeidet megosztani senkivel, s ezért magadat marcangolod, ami végképp nem vezet eredményre.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Lobbanékonyságod, kiszámíthatatlanságod, szalmaláng természeted és a konfliktusoktól való irtózásod igazi dilemma elé állít: nem tudod, hogy a kalandot vagy a hűséget válaszd. Már sokszor előfordult, hogy nem tudtad, az ösztöneidre hallgass, vagy inkább az eszedre. Az mindenesetre biztos: akárhogy is döntesz, feszültséged, frusztráltságod azonnal megszűnik.

 

 

Kedves Bak!

 

Jó ez a nap azoknak, akik huzamosabb partneri kapcsolatban élnek, s azt szeretnék is fenntartani. Újabb közös láncszemet kovácsolsz egy hosszú távú elképzeléssel, ami mindkettőtöknek kedvező. Érdemes lenne pezsgőt is bontani, hogy nevezetes maradjon a mai nap. Mindenfajta újra törekvés kedvező. Váltanod kell, de nem meggondolatlanul. Fundáld ki, mit szeretnél!

 

 

Kedves Vízöntő!

Sokkal jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. Határozottságod, magabiztosságod kezd visszatérni. Kollégáid is észreveszik ezt, és gondjaik megoldásához kérik segítséged. Ne utasítsd vissza őket! Ha családos vagy, feltétlenül beszélgess el gyerekeiddel – ugye milyen régen szakítottál erre utoljára időt?

 

 

Kedves Halak!

A Halak jegyének másik típusa egy álmodozó, sodródó, aki nem bírja elviselni a kudarcot, és így nem is próbálkozik, tehát nem hajt arra, hogy sikeres legyen. Könnyen elcsügged, elbátortalanodik, és nem nagyon gyakorlatias, olykor szórakozott is. A zene azonban nagyon fontos az életében. Ha a fentiek illenek rád, akkor vegyél egy jegyet a Zeneakadémia előadására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top