Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 12. szombat)

Kedves Kos!

 

Bizsergető híreket kapsz: valakinek nagy tervei vannak veled a szakmádban. Elképzelhető, hogy nagyot léphetsz előre, de az sincs kizárva, hogy hátra. Jól fontold meg a csábító lehetőséget. Nehogy hiúságodban igent mondj arra, amit később megbánhatsz. Időd van: hétfőig nyugodtan törheted a fejed.

 

Kedves Bika!

Vásároltál néhány könyvet a minap, s most végre van időd olvasni. Mások sem zavarnak, amit ilyenkor ki nem állhatsz. Az idő is kellemes, bár kissé csípős, azt meg kell vallani. Járj egyet a környéken! Sétálással, olvasgatással, zenehallgatással telik el ez a nap. „Csak soha rosszabb ne legyen!” – állapítod meg elégedetten. Korán lefekszel, olvasnál még, de hamar elalszol.

 

Kedves Ikrek!

Egy beszélgetés során fény derül tájékozatlanságodra, hogy mennyire nem követed nyomon a művészeti élet eseményeit. Úgy látszik, minden elmaradásodat lóhalálában kell behoznod, ami nem a legmegfelelőbb módszer, és nem is a legeredményesebb, mert felületességhez, felszínességhez vezet. Próbálj rendszeresebben élni!

 

Kedves Rák!

 

Hangulatod, mint a higany. Ingadozik föl-le, tulajdonképpen minden rendszert nélkülözve. A Rákokra amúgy is jellemző érzékenység ma fokozottan érvényes rád. Miért van az, hogy mostanában sorra elrontod hétvégéidet felesleges önmarcangolással? Ahelyett, hogy végre tényleg kipihennéd magad. Legalább végy a kezedbe egy jó könyvet, és mélyedj el benne!

 

Kedves Oroszlán!

 

Az Oroszlánoknak is nagy szükségük van lazításra, könnyű kikapcsolódásra. Töltsd felfedező barangolással a napot. Ehhez válassz egy vagy akár több olyan útitársat, akikkel önfeledt beszélgetést folytathatsz az emberi lét értelméről. Tárd ki lelked. Te is megkönnyebbülsz, miközben társaságod is nyitottabbá válik. Sosem kárba veszett idő olyan dolgokról eszmét cserélni, amelyek mindenkit foglalkoztatnak.

 

Kedves Szűz!

 

Megérintett a tavasz szele, égsz a szerelemtől, mint egy tizenéves kamasz. Bár nagyon valószínű, hogy zárt ajtón kopogtatsz, mégis jólesik ez az érzés. Már csupán az udvarlás gondolata is boldoggá tesz. Kedveskedések, virágcsokrok, s viszonzásul csak hűvös pillantások. De nem adod fel. Jobb, ha felébredsz, mielőtt eloszlik a rózsaszínű köd!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Nem bánod, hogy ennyire szalad az idő, mert nagyon jó napokat, heteket tudhatsz magad mögött. Úgy érzed, megérdemelted a pihenést, használd ki a hétvégét és a jó időt. Bár az időjárás még megviccelhet a mai napon, ugyanis ha kiránduláson veszel részt, valószínűleg azt elveri az eső. De hát az április már csak ilyen: szeszélyes és kiszámíthatatlan.

 

Kedves Skorpió!

 

Legyen hétfő, kedd vagy szombat, a 13-a állandóan tartogat valami igen kellemetlen meglepetést. Legalábbis neked. A mai nap sem kivétel, sőt… A legjobb talán az lenne, ha ki sem mozdulnál a lakásból, ha ajtót-ablakot bezárva elszigetelnéd magad a külvilágtól.

 

Kedves Nyilas!

 

Úgy látszik, a szerelem minden akadályt legyőz. Legalábbis ha eddig bizonytalan és határozatlan voltál érzelmeidet illetően, ma mintegy megvilágosodásszerűen rájössz, hogy mégiscsak eddigi partnered az igazi. Nem érdemes, de nem is tudod őt elhagyni. Az akadály, amelyet legyőztél: saját magad.

 

Kedves Bak!

 

Nem szabadna kivárnod, míg hirtelen nekibuzdulásod lelohad. Ha valamifajta elképzelésed más szemében extrém vágynak tűnik, ne add fel. Majd felzárkóznak a most még idegenkedők, sőt idővel még azt is meg fogod érni, hogy saját ötletükként szeretnék „anyakönyveztetni”. Ne döbbenj meg ezen! Az ötlettelenek, mások tehetségéből élők ilyenek, te pedig bírod szusszal.

 

Kedves Vízöntő!

Rendkívüli nap azoknak a szerencsés Vízöntőknek, akik február második felében születtek. Rájuk csodálatos napok várnak. Sikert sikerre halmoznak majd hivatásukban és magánéletükben is. Lehet, hogy egy rég áhított tudományos fokozatot fognak végre megkapni, vagy egy komoly találmányukat fogják elfogadni, avagy jelentős üzletet ütnek nyélbe. Most bármi megtörténhet!

 

Kedves Halak!

Ma nem fúrsz-faragsz. Restanciáidat sem igyekszel felmérni, hiszen az úgyis reménytelen vállalkozás volna. Noha bőven akad tennivalód, a kertben sem szorgoskodsz. Azt sem határozod el, hogy nagytakarítást rendezel. Sőt kicsit sem. A főzéshez sincs kedved… majd bekapsz valami hideget. Egyetlen dologban vagy hajlandó elfáradni: a semmittevésben, és most ez a legjobb dolog, amit tehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top