Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 13. vasárnap)

Kedves Kos!

 

Dilemmád talán magától is megoldódik: olyan jelzéseket kaphatsz, amelyekből kiderül, hogy a járt utat kár volna otthagyni a járatlanért. Elégedetten veheted tudomásul, hogy munkahelyeden nagyra értékelnek, anyagilag sem vesztesz semmit, ha visszamondod a kecsegtető ajánlatot. Ettől rögtön jobb lesz a kedved is.

 

Kedves Bika!

Tevékenykedni van kedved, lázasan teszel-veszel: főzöl, takarítasz, rendet teszel. Az ablakokat is meg kellene már pucolni! A nehéz téli ruhákat kitisztíttatni, a tavasziakat elővenni, megvarrogatni, kimosni, kivasalni. Bútorra alighanem az idén sem lesz pénzetek, de mázolás, apróbb csinosítás bizony sok mindenre ráférne.

 

Kedves Ikrek!

Hangos kiabálás, veszekedés veri fel a máskor oly békés családi otthon csendjét. A gyerekek riadtan menekülnek, házastársad pedig idegességében összetör néhány mélytányért. Így majd remekül fogtok szórakozni, amikor lapostányérból eszitek a levest. Úgyis ki kellett már cserélni a régi készletet. Az este újra meghitt csendességben telik. Borúra derű.

 

Kedves Rák!

 

Partnered megunta, hogy mostanában alig-alig törődsz vele. Fellázadt a mellőzés miatt. Eleinte értetlenül figyeled kitöréseit, aztán rájössz, hogy kedvesednek valóban van némi igaza. Persze te sem ismernél magadra, ha nem tudnál rögvest hosszas magyarázkodásba fogni, és végül ismét és újból elsimítani az egészet. Nem ártana, ha egyszer végre tényleg szembenéznél a tényekkel.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha úgy találod, hogy kissé összekuszáltad magánéleted szálait, inkább légy óvatos és békülékeny. Néha még játszadozás közben is sebeket ejtesz a másikon, és észre sem veszed. Ahogy azt sem, hogy hiú természeted folytán megalázó féltékenységi jelenetekre ragadtathatod magad. De ha vádaskodásaid alaptalannak bizonyulnak, a bocsánatkérő kiengesztelés se essen nehezedre.

 

Kedves Szűz!

 

Mostanában elég jól áll a szénád, nem panaszkodhatsz semmire. Egy különleges, soha vissza nem térő lehetőséget, ajánlatot kapsz. Képtelen vagy egyedül döntést hozni, szükséged lesz szeretteid tanácsaira. Töltsd velük ezt a vasárnapot, s kérd ki véleményüket, amúgy is neheztelnek rád, hogy a valóban fontos dolgokban kész tények elé állítod őket.

 

Kedves Mérleg!

 

Azoknak, akik a közeledben lesznek, nem árt, ha kötélből vannak az idegeik. Kedélyállapotod óránként változik, hajmeresztő ötleteid lefárasztják szeretteidet. Nehéz lesz elviselni téged, de aki kibírja egész estig, az inkább szórakozik, mint bosszankodik hangulatváltozásaidon. S ha mindeközben vendégeid érkeznének, inkább elmenekülnek néhány perc után, semmint kibírják a szeszélyes házigazdát.

 

Kedves Skorpió!

 

A kutyaszorítóban olyan tulajdonságaid kerülnek napvilágra, amilyenekről még magad sem tudtál, vagy amilyenekről csak homályos sejtéseid voltak. Reagálásod még legközelebbi barátaidat is meglepi, hát még ellenfeleidet, akik úgy gondolták, könnyű zsákmányra lelnek benned. Kapd össze magad, keményítsd meg a szíved, mert ha megint ellágyulsz, veszítesz.

 

Kedves Nyilas!

 

Bal lábbal keltél. Könnyen felhúzod magad apróságokon is, a bolhából elefántot csinálsz. Úgy érzed, a tárgyak összefogtak ellened. Valahogy semmi sem sikerül. Elképzeléseid sorra csődöt mondanak. Bosszankodsz és átkozódsz. Lobbanékonyságodat és változékonyságodat ismerve nem meglepő, ha kedved délutánra pontosan az ellenkezőjére fordul. Szerencsére.

 

Kedves Bak!

 

A véletlen szükségszerűen véletlen. Ezért bízhatsz benne és önmagadban. Az előzetes tárgyalások, munkálkodások nélkül most nem rád esne a választás. Nem kell kitüntetésnek érezned, hanem járandóságnak. Ez persze ne tegyen elbizakodottá, de határozottá igen! Az, hogy a környezeted számára is mozgalmas és kellemes ez a vasárnap, mindenekelőtt neked köszönhető.

 

Kedves Vízöntő!

Családod szerető gondoskodása vesz körül, s ennek nagyon örülsz, hiszen gondolataid annyira lefoglalnak, hogy képtelen volnál másra figyelni. Ha magányos ember vagy, ma még „elsődleges szükségleteidről” is megfeledkezel, azaz nem jut eszedbe, hogy néha enni is, aludni is kell.

 

Kedves Halak!

Anyagi nehézségeid támadhatnak mindaddig, amíg nem szabadulsz meg a tisztán anyagi szemlélettől, és nem jössz rá, hogy a keresett biztonság nem megvásárolható, ennek saját belsődből kell jönnie. Érzelmi alapon viszonyulsz az anyagi javakhoz. A kézzelfogható dolgok azonban nem mindig jelentenek számodra olyan sokat, és előfordulhat, hogy hanyagul kezeled az ügyeidet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top