Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. április 14-től 2008. április 21-ig

Kos

A hétvégén a Nap elhagyja a Kos jegyet. Az elmúlt hetekben sok új hatás kellett hogy érjen, nem nevezhetjük nyugalmasnak ezt az időszakot. Ami viszont most következik, szintén nem lesz unalmas. Egy szokatlanul érdekes és egyben váratlan helyzet gyökerestül változtathatja meg mindennapjaidat. Erős Kos-jellegzetességeid ellenére mégis könnyen megtörténhet, hogy nem lesz kellő önbizalmad belevágni valami új dologba, sőt még az is lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy az életed ne változzon semmilyen irányba. Pedig ilyen nagyszerű alkalmat kihagyni vétek…

Szerelem: Az érzelmek terén magabiztos vagy, napjaidat csak a féltékenykedés vagy a felesleges zsörtölődés zavarhatja meg. A magányosoknak az érzelmek terén nagy változásra van lehetőségük…

 

Bika

Eljött a te időd! Nemcsak a Nap, hanem bizony a Merkúr is hozzásegít ahhoz, hogy tele légy temperamentummal és energiával, s ezeket az erőket képes legyél a következő napokban nagyon jól felhasználni. Legyen szó karrierről, családról vagy akár anyagiakról, pozitív döntések sokaságát hozhatod meg mostanában. Kiválóan látod meg nagyszerű lehetőségeidet. Válassz olyat, ami a legkevésbé kockázatos, és a legnagyobb hasznot hozhatja neked!

Szerelem: Új és bizony mindent elsöprő érzelem érinthet meg a napokban, amelynek beteljesülésére komoly esély van most! Ha már van párkapcsolatod, romantikus napok követik egymást.

 

Ikrek

Ezen a héten kibújik belőled igazi kettős Ikrek-éned. Bár környezeted általában erkölcsös és etikus embernek ismer, a most következő napokban előfordulhat, hogy több alapszabályt és elvárást is semmibe veszel. Munkahelyeden vagy saját vállalkozásodban kiváló lehetőség adódhat, hogy karrieredet építsd, s nem leszel rest olyat tenni, ami valaki másnak akár árthat is, csak azért, hogy te előrébb juss a ranglétrán. Gondold meg, mit teszel, sokat ronthatsz helyzeteden…

Szerelem: Ha összehoz a sors egy idegennel, akkor azért még légy óvatos! Ne higgy el mindent elsőre, amit egy ismeretlen mond neked! Ha már van párod, s feltűnne egy harmadik, mondj nemet!

 

 

Rák

A Mars rendületlenül halad lassan előre a Rák jegyében, így a most következő napokban egy dologra kiemelten ügyelned kell. Ne kerülj összetűzésbe senkivel, különben biztos, hogy te húzod a rövidebbet. Még az is megtörténhet, hogy váratlanul kibújik belőled a kisördög, és olyan arcodat mutathatod a világnak, amely nem is te vagy igazán. Próbálj elkerülni minden konfliktust, ne hagyd, hogy provokáljanak. Kerüld tudatosan az összetűzéseket!

Szerelem: Párod sem örül annak, hogy az egyik konfliktus követheti a másikat, éppen ezért légy egy picit türelmesebb másokkal, sőt önmagaddal szemben is. Ha még keresed a másik feled, ezt halaszd a jövő hétre.

 

Oroszlán

Érzékenységed jelentősen megnőhet, beleérző képességed, ösztönös megérzéseid ezekben a napokban jóval erősebben működhetnek, képes leszel belelátni másokba, s olvasni a környezetedben élő vagy éppen dolgozó emberek gondolataiban. Hozzájuthatsz néhány olyan információhoz, amellyel nem szabad visszaélned, bár éppen megtehetnéd… Bármit, amire ráérzel, azt kezeld diszkréten, és ne használd fel olyanra, amivel árthatsz másoknak.

Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, nincs okod az aggodalomra, nyugalmas napok jönnek. Ha viszont még keresed az igazit, akkor a hétvége egy különösen jó találkozás lehetőségét rejti számodra.

 

Szűz

Jól érzed magad a bőrödben, és bár lehet, hogy némileg unalmas napok várnak rád, ez mégis jobb, mint ha problémákat kellene megoldanod… Nincs okod aggodalomra, hisz dolgaid jó irányba haladnak, főleg, ami emberi kapcsolataidat illeti. Bár igaz, hogy néha lehetnél határozottabb, hogy céljaidat megvalósítsd. Néha azt várná tőled a környezeted, hogy jobban alkalmazkodj hozzájuk, de erre igazán nincs szükség. Légy önmagad, ne másoknak akarj megfelelni!

Szerelem: Az érzelmek terén különösen fontos lesz, hogy add önmagad! Nem kell mindig megfelelned annak, amilyennek párod látni szeretne! Ha még a magány a társad, mozdulj ki otthonról, és ismerkedj!

 

 

Mérleg

Bár a heti csillagállás nem okoz komoly fejtörést számodra, mégis fontossá válhat, hogy az eddig kiharcolt sikereidet ne hagyd elveszni. A hét első két napján eléd kerülhet néhány megoldásra váró probléma, de képes leszel diplomatikusan rendezni ezeket az ügyeket, sőt akár mások gondjaira is könnyen találsz megoldást. A benned rejlő energiákkal hegyeket tudnál megmozgatni, élj a lehetőségeiddel.

Szerelem: Ha még magányos vagy, várd ki a sokkal jobb lehetőségeket tartogató jövő hetet. A párban élők se búslakodjanak, ha döcögősen alakul a hét…

 

Skorpió

Bár nem erősséged a tolerancia, most mégis kedvesnek és türelmesnek kell lenned mindenkihez, akivel a napokban hoz össze a sors, és az sem árt, ha kimutatod nagylelkűségedet is. Ha szükségét érzed, akkor bizony szorítsd saját érdekeidet háttérbe, és figyeld, valamint teljesítsd mások kívánságait, ez a jövőben nagy hasznodra válik! Természetesen ne feledkezz meg önmagadról és a családodról sem, a hétvégét pedig töltsd valódi pihenéssel!

Szerelem: Ha mostanában elhanyagoltad párkapcsolatodat, akkor ideje, hogy mentsd a menthetőt! Ha még keresed az igazit, a hétvége tartogathat érdekes fordulatot!

 

Nyilas

A most beköszöntő héten kissé féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé válhatsz, nemcsak az emberi kapcsolatok, hanem bizony a pénzügyek terén is. Bizonytalanság gyötörhet, nem tudod, mi lenne a helyes lépés, így eleshetsz egy-két jó lehetőségtől. Nem a képességeiddel vagy a hozzáállásoddal van probléma, hanem egyszerűen „habzsolni” szeretnéd a lehetőségeket, de egyszerre ennyi mindent még te sem tudsz végrehajtani.

Szerelem: Ha úgy véled, igencsak ellaposodott a párkapcsolatod, akkor a hétvégén lesz alkalmad felrázni, és kimozdítani erről a holtpontról. Ha még keresed az igazit, a hét második felében minden lehetőséged adott egy szerelem kezdetére.

 

Bak

Pénzügyek terén nagy óvatosságra és erősebb odafigyelésre int a heti csillagállás, ezért nagyon fontos, hogy légy megfontoltabb a kelleténél, és alaposan gondold át, ha valami komolyabb befektetésen töröd a fejed. Különösen akkor légy résen, ha üzleti megbeszélésekre készülsz, előfordulhat, hogy egy váratlan helyzet szinte minden elképzelésedet és tervedet felborítja. Ha hivatalos papírokat, szerződéseket írsz alá, légy alapos és elővigyázatos, érdemes átolvasnod az apró betűs részeket is.

Szerelem: Az érzelmek terén viszont nincs okod az aggodalomra, hisz minden rendben van. Ha még szingli vagy, a csütörtök és a szombat ad alkalmat az ismerkedésre, flörtölésre.

 

Vízöntő

Pihentető hét vár rád, kifejezetten nyugalmas, kiegyensúlyozott, már-már unalmas napoknak nézel elébe, s épp e miatt a „vihar előtti csend” hangulat miatt megerősödhetnek szorongásaid. Ha átgondolod az elmúlt heteket, hónapokat, rá kell jönnöd, hogy valójában nincs igazi ok félelmeidre, ám megtörténhet, hogy karriered terén vagy családodban csapódik le összegyűlő feszültséged hatása. Ne aggódj, hisz ez az érzés csak néhány napig uralkodik rajtad, s a hétvégére el is felejted.

Szerelem: A szívügyek terén is adódhat némi galiba, de a hétvégére minden visszatér az eredeti kerékvágásba. Ha még magányos vagy, neked a csütörtök tartogathat egy igazán kellemes találkozást.

 

Halak

Az elmúlt hetek nem kedveztek neked maradéktalanul, a most következő napok viszont jelentős fordulatot hozhatnak. Mozgalmas, történésekben gazdag napok jönnek. Nem lesz egy pillanatnyi nyugalmad sem, az biztos! Mindig tele leszel szenvedéllyel, s ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel a saját életed. Éld meg ennek a hétnek minden érzelmi mélységét, a feszültségekkel, esetleges problémákkal együtt.

Szerelem: Könnyen megeshet, hogy egy titkos szerelmi viszony lehetősége tűnik fel életedben, amely egyre inkább arra sarkall, hogy vállald fel érzelmeidet. Meglévő kapcsolatodra pedig igencsak ráfér a megújulás…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top