Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 14. hétfő)

Kedves Kos!

 

Hirtelen úgy érzed, hogy kezd kicsúszni a lábad alól a talaj. Nem számítottál erre, ezért váratlanul érnek a munkahelyi konfliktusok meg a családi bajok. Készülj fel rá, hogy valaki elhalássza az orrod elől az állásod, vagy szemet vet partneredre. Más gondok – például gyerekeid tanulmányai, szüleid egészségi vagy anyagi helyzete – is komolyan aggaszthatnak. Gondolj arra, hogy minden elmúlik egyszer. Az ilyen nyomasztó napok is…

 

Kedves Bika!

Úgy látszik, kipihented magad, minden úgy megy, mint a karikacsapás. Nemcsak a szokványos napi feladatokat végzed könnyedén, hanem tervezni, előretekinteni is van erőd és kedved. Kezdesz ráébredni: manapság nem akkor kell új munkát, munkahelyet keresni, amikor baj van, hanem akkor, amikor minden a legnagyobb rendben van. Ilyenkor határozottabb, magabiztosabb vagy, fellépésed kiváló, és szemrebbenés nélkül kimondod azt a bizonyos összeget.

 

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel, a túlzások bolygójával. Ha nem tudnád, nincs annál egészségtelenebb, mint a mértéktelen evés, az ivásról nem is szólva. A túlsúlyosság megbosszulja magát, úgyhogy bölcsen teszed, ha féken tartod mérhetetlen étvágyad, és inkább zöldséggel és gyümölccsel laksz jól. Ha még egy kis mozgásra is hajlandó vagy, minden „bűnöd” jóváteheted.

 

 

Kedves Rák!

 

Nem szereted a hétfőt, és ezt most fokozottabban érzed a szokásosnál. Már kora reggel, ébredéskor gyanúsan rosszkedvű voltál. Lehet, hogy csak az álmod volt rémes, mihamarabb feledned kellene, de nem sikerül: egész napodra rányomja a bélyegét. Ahogy belépsz a munkahelyedre, máris perpatvarba keveredhetsz. Figyelmetlen lehetsz a közlekedésben is: mindenkire csak rámordulsz. Így nem nagyon tudod magad megszerettetni senkivel.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Értékes ütőkártyák vannak a kezedben, de könnyen elvesztheted a játszmát, ha rosszul méred fel a többiek erejét. Jól fontold meg, mikor rukkolsz elő az aduval. Ha jól választod meg a pillanatot, átmeneti győzelmed fényében talán fel tudod mérni, mikor jön el a bölcs visszavonulás ideje. Vigyázz, mert a kudarctól való félelmed legalább akkora, mint a siker utáni vágyad.

 

 

Kedves Szűz!

 

A rád bízott feladatokat olyan tökéletesen oldottad meg, hogy ezzel nemcsak önmagadnak vívsz ki elismerést, de céged hírnevét is megalapozod. A konkurens cégek jobbnál jobb ajánlatokkal halmoznak el, de te mintha meg sem hallanád a csábításokat. Főnököd ezt a következő fizetésemelésnél honorálni fogja, és a hétvégét is megtoldja egy jutalomúttal. Már csak a kollégáid pusmogását kell kiiktatnod, és tökéletesen elégedett lehetsz az eredménnyel.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Kapsz egy káprázatos ajánlatot, amelyre szinte gondolkodás nélkül igent mondhatsz. Talán érdemes lenne egy nap haladékot kérni, még egyet aludni rá. Partnereddel is illő lenne megosztani gondolataidat, hiszen a te életedben bekövetkező változások rá hatnak elsősorban. De nemcsak a döntéseid ilyen gyorsak, hanem a mozdulataid is. Hevesen gesztikulálsz, akár eltörhetsz egy poharat is.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Igazán nem panaszkodhatsz a sorsra. A munkahelyeden minden rendben megy, talán túl jól is haladnak a dolgaid. Szinte ellenállás nélkül valósítod meg elképzeléseidet, s munkatársaid is támogatnak a munka befejezésében. Nem marad el az anyagi elismerés sem, bár te úgy érzed, többet érdemelnél. Ha most követelődzöl, rossz taktikát választasz. Várd meg a végeredményt, arass sikert, s csak azután lépj elő anyagi igényeiddel. A türelem rózsát terem.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Különös álmod volt, valamit el akartál érni, s az utolsó pillanatban, a megvalósulás előtt akadályokba ütköztél. Kíváncsiságod nem hagy nyugodni, egész nap azon töprengsz, hogy milyen valóságos alapjuk lehetett az éjszakai fantáziaképeknek. Ha jobban belegondolsz, nem lesz nehéz megtalálni a kulcsot. Az álomfejtés különben kulcs önmagunk jobb megismeréséhez és megértéséhez.

 

 

Kedves Bak!

 

A szerencsebolygó még mindig a Bak jegyében jár. Bármifajta relációban biztos kézzel nyúlsz az Érték felé. Érdemes lenne most befektetned, kamatoztatni pénzedet, akár értéktárgyakban, akár értékpapírokban. Szerencsés napod van szépészeti szerek kiválasztása, vásárlása szempontjából is. A fiúk képesek életük legszebb nyakkendőjére vagy nőjére bukkanni. (Értéküket illetően persze van eltérés.)

 

 

Kedves Vízöntő!

Érdemes volt a hétvégét munkával töltened, még akkor is, ha kissé elfáradtál. Az eredmény nem marad el. Most azonban állj meg egy kicsit, pihenj egy keveset! Nem szabad túlfeszíteni a húrt! Arra a cigarettára pedig, amelyet a kezedben tartasz, ne gyújts rá! Sajnos megvár – hidd el! Egy jó könyv sokat segíthet, hogy lazíts, kikapcsolódj.

 

 

Kedves Halak!

Ez az a szer, amely hatékony mindennemű nyavalya ellen. Tegnapi elesettséged egy csapásra tovaszáll. Igaz, kebled még dagad, de emiatt ne nyugtalankodj, a hatalmas érzéseknek köszönhető mindez. Hiszen hogy kigyógyított, nemcsak szerelmet, hanem őszinte hálát is érzel kedvesed iránt. Ígérd meg, hogy máskor is hozzá fordulsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top