Horoszkóp

2008 Nagy siker horoszkópja

Mit üzennek a csillagok a munka és a tanulás terén?

KOS március 21- április 20:

Tanulók: Azok a Kos szülöttek, akik még tanulnak, az év elején sikerekre számíthatnak. Minden vizsgájuk remekül sikerül. Sőt néha csodaszerű dolgok is történhetnek velük. Természetesen nem szabad erre számítaniuk, és várni a „sült galambot”. De valóban szerencsésnek érezhetik magukat. Ez nem véletlen, hisz az eddig befektetett idő, energia és szorgalom most hozza meg a gyümölcsét. És az tud szüretelni, aki előtte vetett! Bár a Kosok nem a kitartó, szorgalmas, céltudatos munkáról híresek. De ha a kihívás és az elérhető eredmény elég nagy, akkor képesek rá. Ugyanakkor egész évben lesz egy titkos támogatójuk. Ez vagy egy barát, akivel együtt tanulnak, vagy valami intuíciós képesség, egy hirtelen megoldás felvillanása. Mindegy, hogy melyik az, ne sokat töprengjenek rajta, hanem használják!!!

Születésnapjuk körül a sok buli, és a lazítás nem fog jót tenni a tanulmányi előmenetelüknek.

Május, júniusban ismét jó eredményeket fognak elérni. Ehhez hozzá segíti őket, ha azokra a képességeikre koncentrálnak, és azokat „nyomják” előtérbe, amiben tehetségesek. Komoly sikereket hozhat most az önismeret!

Nyáron az otthoni „punnyadás”, a szülői fészek melege minden kedvüket elveheti a tanulástól. Jól esik kicsit lazítani, és hagyni, hogy kényeztessék az embert…

Nyár végén vagy dolgozniuk kéne, vagy elővenni a tankönyveket, jegyzeteket, mert tele lesznek energiával, amit most jól lehetne hasznosítani! Kár lenne elfecsérelni azokat az energiákat, amik segíthetik őket az előrelépésben!

Ősszel az idő a Kosoknak dolgozik. De vigyázniuk kell, hogy egy új szerelem ne vegye el túl sok idejüket a feladataiktól és kötelességeiktől!

Év végére ismét a szerencse fiai és lányai lesznek. A vizsgák fantasztikusan jól fognak sikerülni!

Dolgozók: Azok a Kosok, akik dolgoznak az év elején, azt tapasztalhatják, hogy csodaszerű dolgok történnek velük a hivatásukban. Mintha egy mesébe csöppentek volna bele: minden a lehető legjobban alakul, bár vannak még régi kommunikációs eltérések, de ezek is rendezhetőnek tűnnek. Sőt ez a kedvező tendencia az egész 2008-as évükre jellemző lesz. Természetesen a szerencsével élni lehet, de visszaélni nem! Vagyis tegyék továbbra is dolgukat, és legyenek nyugodtan bizakodóak, mert okuk van rá.

Születésnapjuk körül nem sok kedvük lesz dolgozni. Sokkal inkább szeretnének otthon maradni, vagy a párjukkal elutazni. Megtehetik, de kalkulálják bele, hogy ha hazatérnek, felgyülemlett munka fogja várni őket. Ezért jobb több részletben, akár hosszú hétvégeket szervezve kikapcsolódni.

Májusban a Kosok anyagi helyzete sokat fog javulni. Érdemes lenne egy beszélgetést kezdeményezniük a főnökükkel arról, hogy a bennük lévő kihasználatlan képességeket, hogy tudnák a cég érdekében hatékonyabban hasznosítani. Ezáltal gyakorolhatják az önmenedzselést is…

Júliusban jobb, ha szabadságra mennek, mert a munkához nem lesz türelmük. Nem kell feltétlenül elutazniuk, mert az otthon szépítgetése is feltöltheti őket.

Augusztusban visszatérve tele lesznek konstruktív energiákkal, ami igazán a Kosok sajátja. Élet feladatuk is, hogy a bennük feszülő hatalmas energiákat ne destruktívan (rombolóan), hanem konstruktívan (építően) hasznosítsák!…

Ősszel a szorgalom, az alázatos és tiszteletteljes hozzáállás fog hozni számukra elismerést. Fiatalon talán még nehéz belátni, de a kor előre haladtával egyre inkább felismerik a Kosok is, hogy a tartós sikerhez kitartás, szorgalom és alázat szükségeltetik.

Év végén külföldi munkalehetőség, vagy külföldi üzleti partner jelenhet meg a színen. Érdemes komolyan venni ezt, és tájékozódni ez ügyben!…

BIKA április 21- május 20:

Tanulók: Azok a Bika szülöttek, akik még tanulnak, év elején jó eredményeket érnek el a vizsgáik során. Gyorsan tudnak tanulni, szinte mindent befogad az agyuk. Szivacs módjára szívják magukba a tudást. Arra vigyázzanak, hogy a gyors tanulás nem mindig jelenti az információk hosszú távú elraktározását!

A sikeres vizsgák után megjutalmazhatják magukat egy külföldi úttal. Ezt össze lehet kötni tanulással is. Akár nyelvet is lehet gyakorolni az út során.

Haza térve elég nehéz lesz visszazökkenni a megszokott kerékvágásba. Sőt akár az utazás hatására megváltoztathatják korábbi terveiket. Valóban érdemes átgondolniuk, hogy ez az irány a legjobb-e. Tényleg ki tudják-e aknázni a bennük lévő tehetséget?…

Tavasszal a vizsgák eleinte jól mennek, de kicsivel később megakadhat a siker széria. Fontos, hogy ne erőltessenek semmit. Tanácsos kicsit pihenni, vagy másnapra hagyni egy témát, mert kipihenve jobban fog fogni az agyuk.

Születésnapjuk körül tele lesznek szeretettel, érzelmekkel. Párkapcsolatra vágynak. Szerelmesek akarnak lenni, és egyáltalán nem érdekli őket a tanulás, meg a kötelességek.

Nyár elején még egészen jól fog menni a tanulás és a vizsgák, de egyre többet gondolnak arra, hogy szeretnének pénzt keresni. Egyre türelmetlenebbek lehetnek ilyen téren.

Ősszel a várva várt szerelem teljesen el fogja téríteni őket a tanulástól. Semmi kedvük a szerelmük helyett a tankönyveikkel kettesben lenni. Ez érthető is. De fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt kötelesség és szórakozás között!

Év végére össze tudják szedni magukat, de nem lesz kis munka utolérni magukat a lemaradás után…

Dolgozók: A dolgozó Bika szülöttek az év elején pozitív változások részesei lesznek a hivatásuk terén. Az is lehet, hogy ezek még csak hírek. Amennyiben így van, legyenek óvatosak, és ne alakítsanak ki túl gyorsan véleményt, vagy legalábbis ne mondják ki hangosan! Egyébként se felejtsék el, hogy csak az a biztos, ami már megtörtént!…

Előfordulhat, hogy magyarázkodniuk kell később, ha most meggondolatlanul nyilvánítanak véleményt.

Nehéz, kínos helyzetbe kerülhetnek, és zavaros, nehezen tisztázható körülményeket teremtenek maguk körül, ha nem lesznek kellően elővigyázatosak.

Viszont amennyiben sikerül kivárniuk a történések alakulását, győztesen jöhetnek ki a szituációból. Sőt még anyagilag is jól fognak járni.

Kora tavasszal megjutalmazhatják magukat egy kisebb belföldi úttal. Vagy beiratkozhatnak valamilyen tanfolyamra. Később már ne tegyék, mert akkor nem lesz türelmük hozzá!

Születésnapjuk körül nem sok kedvük lesz dolgozni. Inkább szórakoznának, a párjukkal és a családjukkal töltenék az idejüket.

Nyáron belefoghatnak egy lakás felújításba, vagy átrendezésbe. Vigyázzanak a költségekre, nehogy túl lépjék a tervezettet! Ez az átalakítás jót fog tenni a Bikák hangulatának. Hiszen ők otthon tudnak a legjobban töltődni. Fontos számukra egy nyugodt, kellemes hangulatú, feszültségektől mentes közeg, ahol biztonságban érzik magukat. Innen képesek kilépni az élet „dzsungelébe”, megharcolni az elemekkel, majd visszamenekülni a meleg, puha fészekbe…

Ősszel a párjuk miatt nem tudnak kellően koncentrálni a munkájukra. Előbb feszültségek, majd a kibékülést követően az ismét fellángoló szerelem vonja el a figyelmüket a hivatásuktól. Fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt munka és magánélet között!

Év végére össze tudják szedni magukat, de nem lesz kis munka utolérni magukat a lemaradás után…

 

 

IKREK május 21- június 21:

Tanulók: Azok az Ikrek szülöttek, akik még tanulnak, év elején ingerültek, türelmetlenek lehetnek. Úgy érzik, hogy egy helyben toporognak. Nem látják értelmét az erőfeszítéseiknek. Több emberrel össze is veszhetnek. Vigyázzanak, hogy ne bántsanak meg olyanokat, akik segíteni szeretnének! Ha mégis megbántották, akkor kérjenek elnézést!

Az egész 2008-as év alkalmas lehet külföldi munkára, vagy ösztöndíjra. Az a legfontosabb ebben az ügyben, hogy ne tervezzenek semmi konkrétat, mert spontán és váratlanul fog összejönni. Úgy is mondhatjuk, hogy akkor kapja meg, amikor lemond róla. Ez egy olyan paradoxon, ami izgalmasan hangzott eddig is az Ikrek számára, de most meg is tapasztalhatják…

Születésnapjuk körül elemükben lesznek. Szívesen és sokat mesélnek saját magukról. Ne felejtsék el, hogy a másiknak is jól esne, ha megkérdeznék tőle, ő vajon hogy van!

Nyáron egy idősebb hozzátartozó fog sok feladatot jelenteni. Bármennyire is megterhelő, vállalják el, mert később komoly lelkiismeret-furdalásuk lesz, ha kitérnek a segítségnyújtás elől. Eközben jut majd idejük pénzt is keresni. Ezt a pénzt szívesen költenék utazásra, de tájékozódjanak körültekintően, és kérjenek tanácsot tapasztalt ismerőseiktől!

Ősszel az idősebb családtag meglepetést okozhat, ami miatt lehet, hogy át kell gondolniuk jövőjükkel kapcsolatos elképzeléseiket. Legyenek rugalmasak és optimisták! Semmit nem fognak veszíteni azzal, ha átszervezik kicsit az életüket. Sőt a végén még nyerni is fognak általa…

Év végén egy szerelem elveheti az „eszüket”. Ne essenek túlzásba! Élvezzék a párjuk társaságát, de fordítsanak kellő időt és figyelmet a kötelességeikre is! Amennyiben sikerül megtalálniuk az egyensúlyt tanulás és magánélet között, sikereik lesznek mindenhol…

Dolgozók: Azok az Ikrek szülöttek, akik dolgoznak, év elején feszültek, türelmetlenek lehetnek. Úgy érezhetik, hogy egy helyben toporognak, nem jutnak egyről a kettőre. Ingerültségük miatt több emberrel össze is veszhetnek. Vigyázzanak, hogy ne bántsanak meg olyanokat, akik segíteni szeretnének! Ha mégis megbántották, akkor kérjenek elnézést! Különösen a párjukkal legyenek kedvesebbek!

Az egész 2008-as év alkalmas lehet külföldi munkára. Az a legfontosabb ebben az ügyben, hogy ne tervezzenek semmi konkrétat, mert spontán és váratlanul fog összejönni. Úgy is mondhatjuk, hogy akkor kapja meg, amikor lemond róla. Ez egy olyan paradoxon, ami izgalmasan hangzott eddig is az Ikrek számára, de most meg is tapasztalhatják…

Tavasszal váratlan és pozitív változás lehet a munkahelyükön. Lehet, hogy az a főnök, akivel eddig nem jöttek ki az Ikrek, elmegy. De előfordulhat, hogy új pozícióba kerülnek. Még egy új munkalehetőség is bejöhet a képbe. Ne sokat töprengjenek a váltáson, különösen, ha több fizetéssel jár együtt az új!

Születésnapjuk körül elemükben lesznek. Szívesen és sokat mesélnek saját magukról. Ne felejtsék el, hogy a másiknak is jól esne, ha megkérdeznék tőle, ő vajon hogy van!

Nyáron anyagilag jobban fognak állni, de ne költsék el rögtön a többlet bevételüket!

Egy utazás rosszul sülhet el, ha nem körültekintően szervezik meg. Fontos, hogy tisztázzanak mindent előre, mert utólag nehéz lesz rendezni az ügyet.

Ráadásul az otthonukra kell majd költeniük ősszel, ami megterhelheti a pénztárcájukat. Lehet, hogy amiatt, mert rohangálniuk kell ügyintézés végett, és nem tudnak a munkahelyükön jelen lenni.

Fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt munka és magánélet között. Amennyiben ez meglesz, úgy sikereik lesznek mindenhol…

RÁK június 22- július 22:

Tanulók: Azok a Rák szülöttek, akik még tanulnak 2008-ban egy dologra nagyon oda kell, hogy figyeljenek. Ez a kommunikációjuk. Úgy tűnik, bármennyire is óvatosak, mégis lehetnek félre értések. Erre különösen a vizsgák kapcsán kell vigyázniuk. Rosszabb érdemjegyet fognak kapni, ha nem érthető, vagy túl tömör az, amit mondanak, vagy leírnak.

Év elején a fent említettek ellenére a vizsgáik jól fognak sikerülni. Különösen, ha rugalmasak tudnak lenni, és képesek hirtelen ötlettől vezérelve változtatni.

Arra kell még vigyázniuk év kezdetekor, hogy a szerelem, a párjuk ne vegye el túl sok idejüket. Maradjon energiájuk a kötelességikre is!

Tavasszal külföldi ösztöndíjra, vagy külföldi munkára lesz lehetőségük. Bármelyik is adódik, ragadják meg az alkalmat, és menjenek! Rengeteg tapasztalatra tehetnek szert, amit később nagyon jól fognak tudni kamatoztatni…

Nyár elején tehetségüket, adottságaikat sikeresen érvényesíthetik. Ebből akár pénzt is csinálhatnak, ha ezt fontosnak tartják.

Születésnapjuk körül feszültség támadhat párjukkal, ami elvonhatja figyelmüket a tanulástól. Szerencsére nyár végére utol érhetik magukat.

Ősszel otthon a szüleikkel alakulhat ki vitás helyzet. Valószínűleg ez egy régi téma, ami rosszul érinti az érzékeny Rák szülötteket. Egyrészt azért, mert számukra mindennél fontosabb, hogy imádott szüleik hogyan vélekednek. Másrészt viszont nem tudják se elviselni, se kezelni a konfliktusokat. A legjobb, ha vagy tisztelettel leállítják a szülői „litániát”, vagy türelmesen végig hallgatják, és nem reagálnak. Ez is el fog ülni, ahogy eddig is…

Év végére jobban fogják érezni magukat a bőrükben a Rák szülöttek mind fizikailag, mind lelkileg.

Dolgozók: Azok a Rák szülöttek, akik dolgoznak év elején váratlan jó hírt kaphatnak, amennyiben külföldön akarnak munkát vállalni. Olyan hirtelen alakulhat ki a lehetőség, hogy szükségük lesz a rugalmasságukra.

Közben egész évben jobb lenne, ha nem vennének fel kölcsönt, mert nehéz, zavaros helyzetbe kerülhetnek emiatt.

Év elején a Rák szülöttek idejét a párjuk nagyon igénybe fogja venni. Több figyelemre van szükségük, emiatt a Rákoknak kevesebb energiájuk marad a munkájukra. Fontos lenne egyensúlyt találniuk a munkájuk és a magánéletük között.

Tavasszal a külföldi téma megint előkerülhet…

Ettől függetlenül is lesz lehetőségük az előrelépésre. Vagy új pozíciót, vagy új feladatokat fognak kapni, ami igazán megtisztelő, és eddigi munkájuk elismerése.

Nyár elején anyagilag is meglesz az eredmény. Ez már nagyon jól jön, mert kezdtek idegessé válni a pénzügyi terhek miatt.

Születésnapjuk körül feszültség támadhat párjukkal, ami hátráltathatja őket a munkában. Szerencsére nyár végére utolérhetik magukat, ha ügyesen szervezik a teendőiket.

Ősszel az otthonukban, vagy a szüleikkel alakulhat ki vitás helyzet. Valószínűleg ez egy régi téma, ami rosszul érinti az érzékeny Rák szülötteket. Egyrészt azért, mert számukra mindennél fontosabb, hogy imádott szüleik hogyan vélekednek. Másrészt viszont nem tudják se elviselni, se kezelni a konfliktusokat. A legjobb, ha vagy tisztelettel leállítják a szülői „litániát”, vagy türelmesen végig hallgatják, és nem reagálnak. Ez is el fog ülni, ahogy eddig is…

Az év vége jobb állapotban fogja találni őket. Nemcsak, hogy összeszedik magukat, de tele lesznek energiával. Nem lesz szükségük segítségre az ünnepi előkészületek kapcsán, hanem még ők fognak besegíteni a családtagjaiknak, szüleiknek. Ráadásul a munkahelyükön is kedvezően zárul a 2008-as év.

OROSZLÁN július 23- augusztus 22:

Tanulók: Azok az Oroszlán szülöttek, akik még tanulnak, egész évben mindig jó helyen lesznek jó időben. Ennek a két tényezőnek a kedvező egybeesését nevezzük szerencsének. Így a 2008-as év igazán szerencsés lesz az Oroszlánok számára.

Év elején kicsit többet kell foglalkozniuk a párjukkal, -amennyiben van,- mert el van bizonytalanodva. Szüksége van támogatásra és megerősítésre az Oroszlánok részéről. Ha még nincs párjuk, akkor most ne töltsék az időt párkereséssel, mert a tanulmányaiktól vonja el őket.

Tavasszal lehetőségük lesz külföldre menni tanulni vagy dolgozni. Éljenek ezzel, mert sokat profitálhatnak belőle. Ettől függetlenül is lesz előrelépési alkalom, ami komoly elismerés, és megtiszteltetés. Értékeljék, mert ez nem mindenkinek adatik meg!!!

Nyár elején egy barát, vagy mentor támogatását élvezhetik olyan ügyben, ami erősen befolyásolja a jövőjüket. Fejezzék ki hálájukat, mert nem természetes, amit tőlük kaphatnak!…

Születésnapjuk körül párkapcsolati feszültségek nem lesznek jó hatással a tanulmányi előmenetelükre. Figyeljenek oda, hogy jól osszák be az idejüket és energiájukat!

Ősszel tehetségüket jól tudják kamatoztatni. Szükségük lesz az önismeretre, mert olyan feladat elé kerülnek, amit csak akkor tudnak sikeresen megoldani, ha tisztában vannak saját adottságaikkal. Ha rosszul mérik fel azokat, akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetnek…

Év vége felé minden vizsgájuk jól sikerül. Élvezni fogják ezt a vizsga időszakot, mert igazán elemükben lesznek. Telve energiával még másoknak is tudnak segíteni. Ha módjuk nyílik erre, mindenképp tegyék meg. Ugyanis működni fog a „jó tett helyébe jót várj” elv. Ne számítsanak se hálára, se jutalomra, mert csak így kaphatják vissza megsokszorozva azt, amit nyújtottak…

Dolgozók: Azok az Oroszlán szülöttek, akik dolgoznak a 2008-as évet valóban sikeresnek élhetik meg. Mindig minden szerencsésen összejön idén. Egész évben jó helyen lesznek jó időben. Ennek a két tényezőnek a kedvező egybeesését nevezzük szerencsének.

Év elején kicsit többet kell majd foglalkozniuk a párjukkal, -amennyiben van,- mert el van bizonytalanodva. Szüksége van támogatásra és megerősítésre az Oroszlánok részéről. Ha még nincs párjuk, akkor most ne töltsék az időt párkereséssel, mert a munkájuktól vonja el őket. Ráér a társválasztás, halasszák inkább az év második felére. Most jobban járnak, ha a munkájukra koncentrálnak…

Tavasszal lehetőségük lesz külföldre menni dolgozni. Mindenképpen éljenek ezzel, mert sokat profitálhatnak belőle. Ettől függetlenül is lesz előrelépési alkalmuk, ami komoly elismerés, és megtiszteltetés. Értékeljék, mert ez nem mindenkinek adatik meg!!!

Nyár elején régi nagy vágyuk teljesülhet. Lehet ez egy utazás, vagy valamilyen tanulmány. Bármelyik is fontos, hogy értékeljék, adjanak hálát a sorsnak, hisz ez nem akárkinek jön össze.

Születésnapjuk körül párkapcsolati feszültségek nem lesznek jó hatással a hivatásbeli előmenetelükre. Figyeljenek oda, hogy jól osszák be az idejüket és energiájukat! Minél előbb meg kéne találniuk az egyensúlyt a munka és a magánéletük között.

Ősszel anyagilag sokkal jobban fog menni, mint korábban. Nagyon rájuk is fér, mert a pénzügyek egy fajta mérőeszközök, amivel a munkájuk eredményességét mérhetik. Hosszú idő gyümölcsei érnek most be, és ezt anyagi értelemben is leszüretelhetik.

Év vége felé tele lesznek energiával. Még másoknak is tudnak segíteni. Ha módjuk nyílik erre, mindenképp tegyék meg. Ugyanis működni fog a „jó tett helyébe jót várj” elv. Ne számítsanak se hálára, se jutalomra, mert csak így kaphatják vissza megsokszorozva azt, amit nyújtottak…

 

SZŰZ augusztus 23- szeptember 22:

Tanulók: Azok a Szűz szülöttek, akik még tanulnak egész évben a párkapcsolati témával lesznek elfoglalva. Ez rengeteg idejüket és energiájukat viheti el a tanulástól, ha nem figyelnek oda. Minél előbb meg kell találniuk az egészséges egyensúlyt tanulmányok és magánélet között. Az egészséges azt jelenti, hogy ez is -mint az élet oly sok területe- dinamikus egyensúlyban van, ami lüktetést, a változást jelenti. Nem kell bemerevedni egy helyzetbe, mert az élet természetes velejárója a hullámzás (mint például Sinus görbe az EKG-n). Van, amikor átmenetileg az egyik, majd a másik téma igényel több figyelmet, de az egyensúly mindig vissza kell, hogy álljon.

Év elején feszültséget okozhat a Szüzek számára, hogy nem tudnak egyszerre két helyen lenni. Otthon is szeretnének a szüleikkel sok időt tölteni, de a tanulás is fontos és időigényes. Való igaz, hogy „egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni”. Mindazonáltal jó szervezés kérdése az egész, és ebben a Szüzek utolérhetetlenek!

Tavasszal, nyár elején külföldi tanulási vagy munka lehetőség adódhat. Ne sokat töprengjenek, hanem menjenek, mert sokat fognak profitálni ebből az útból!

Nyár derekán ingerült, feszült hangulatban lehetnek. Ezen egy barát vagy mentor fog segíteni. Olyan lehetőséghez fogja juttatni a Szüzeket, ami már régi álmuk volt. Értékeljék, és fejezzék ki hálájukat, mert nem mindenki ilyen szerencsés!…

Születésnapjuk körül megkomolyodnak. Érzik az idő múlásának súlyát, még ha fiatalok is. De ne legyenek morcosak, mert mindenki fölött mennek az évek, amin mindannyian kesereghetnénk, de minek…

Év vége felé a vizsgaidőszak előtt érdemes lenne egy rövidebb, belföldi utazást, vagy kirándulást tervezniük. Nagyon jót tenne az év végi hajtás előtt. Feltöltődve, kipihenve jobban fog menni a tanulás, jobban fog fogni az agyuk. Így a vizsgák biztosan jól fognak sikerülni. Ezáltal elégedetten búcsúztathatják a 2008-as évet.

Dolgozók: Azok a Szűz szülöttek, akik dolgoznak az év nagy részében a párjukkal kapcsolatos gondokkal lesznek elfoglalva. Ez rengeteg idejüket és energiájukat viheti el a munkájuktól. Minél előbb meg kell találniuk az egészséges egyensúlyt munka és magánélet között. Az egészséges azt jelenti, hogy ez is -mint az élet oly sok területe- dinamikus egyensúlyban van, ami lüktetést, a változást jelenti. Nem kell bemerevedni egy helyzetbe, mert az élet természetes velejárója a hullámzás (mint például Sinus görbe az EKG-n). Van, amikor átmenetileg az egyik, majd a másik téma igényel több figyelmet, de az egyensúly mindig vissza kell, hogy álljon.

Ráadásul az év elején az otthonukkal, vagy a szüleikkel kapcsolatos teendők is igénybe veszik őket. Így a munkájukra alig tudnak odafigyelni. Vigyázzanak, mert ha szétszórtak lesznek, akkor előfordulhat, hogy kétszer kell megcsinálniuk valamit, mire az elfogadható lesz!

Nyár elején továbbtanulási lehetőségük adódhat. Jó lenne, ha belevágnának, mert szakmailag rengeteget profitálhatnak ebből!

Nyár derekán ingerült, feszült hangulatban lehetnek. Ezen egy barát vagy mentor fog segíteni. Olyan lehetőséghez fogja juttatni a Szüzeket, ami már régi álmuk volt. Értékeljék, és fejezzék ki hálájukat, mert nem mindenki ilyen szerencsés!…

Születésnapjuk körül kissé komolyabbak lesznek. Érzik az idő múlásának súlyát, akár hány évesek. De ne legyenek elszomorodva, hisz mindenki fölött mennek az évek, amin mindannyian kesereghetnénk, de minek…

Szerencsére anyagi helyzetük egyre jobb, ezért van minek örülniük. Régi járandóságaik is befolyhatnak, amiről már rég lemondtak. Ez is ok lehet jó kedvre…

Télen érdemes lenne egy rövidebb, belföldi utazást, vagy kirándulást tervezniük. Ez nagyon jót tenne nekik az év végi hajtás előtt. Feltöltődve, kipihenve jobban fognak tudni helytállni a munkában és otthon is. Így minden területen minden a legjobban fog sikerülni. Ezáltal elégedetten búcsúztathatják a 2008-as évet.

 

 

MÉRLEG szeptember 23- október 22:

Tanulók: Azok a Mérleg szülöttek, akik még tanulnak az év elején inkább otthon begubózva várnák, hogy elmúljon a tél. A vizsgára való készülés kínszenvedés lehet most. Pedig, ha összeszedik magukat, és elkezdenek tanulni, akkor meglepően gyorsan képesek memorizálni. Csak az a nehéz, míg végre rászánják magukat, hogy leüljenek tanulni. Kreativitásuk nagyon jól működik most. Ezt ne arra használják, hogy kitalálják, miért nincs idejük készülni a vizsgákra, hanem arra, hogy milyen körülmények segítik egy jó hangulat elérésében, amiben szívesen tanulnak. Például forró tea, vagy kis párnákkal körbe rakott kanapé, stb.

Még az év elején számíthatnak egy barát, vagy idősebb mentor támogatására. Éljenek a kínálkozó lehetőséggel!

Tavasszal az otthon gondjai, vagy szüleivel való foglalkozás több idejüket elrabolhatja, mint az tanácsos lenne. Figyeljenek erre, mert nehéz lesz utolérniük magukat. Bár szorgalommal sikerülni fog.

Még egy szerelem is „bepottyanhat”, ami szintén képes eltéríteni őket a feladatukra való koncentrációtól.

Nyáron érdemes lenne külföldön tanulniuk, vagy munkát vállalniuk! Ez utóbbi anyagilag is nagyot dobna rajtuk. Ha itthon vállal munkát, akkor külföldi cégnél tegye, vagy idegen nyelv használatával. Rengeteget fog profitálni ezekből a tapasztalatokból.

Születésnapjuk körül a Mérlegek nehezen fognak neki a feladataiknak. Bár beszédes hangulatban lesznek, de inkább önmagukról beszélnek szívesen, és nem a tanulmányokról.

Év vége felé tehetségük kibontakozhat, és komoly sikereket hozhat számukra. Ez elégedettséggel és büszkeséggel fogja eltölteni őket.

Dolgozók: A dolgozó Mérleg szülöttek jól teszik, ha év elején szabadságot vesznek ki, de ne utazzanak külföldre, inkább maradjanak otthon. Így tudják az év végi fáradtságot kipihenni, és feltöltődni. Jó, ha a gyerekeikkel is kicsit többet foglalkoznak most.

Még az év elején egy protektor, mentor, vagy jó barát segítségükre lesz. Éljenek a kínálkozó lehetőséggel! Ne legyenek szégyenlősek! Hisz a mondás is azt tartja, hogy „Szégyenlős koldusnak üres a tarisznyája”…

Tavasszal otthoni gondok, ill. feladatok fogják elvonni őket a munkától. Nem fogják a cégnél jó szemmel nézni, hogy többször is elkéredzkednek. Jobb, ha nem mondják el, milyen témák miatt kell most otthon helytállniuk! Nem kell titkolózniuk, de ne avassanak be mindenkit a magánéletükbe!!!

Nyár elején elutazhatnak külföldre. Ez jót fog tenni nekik és párjuknak is. Nem kell attól tartaniuk, hogy hivatásukban elért eredményeik elvesznek, míg nincsenek ott. Sőt olyan szerencse is érheti őket, hogy távollétükben derül ki valami, ami az ő munkájukat felértékeli. Ezzel végre napvilágra kerül, hogy ki végzi jól és megbízhatóan munkáját. Érdekes, hogy olykor a hiányunk hozza az elismerést, és nem az állandó jelenlétünk…

A nyaralás után feltöltődve belevethetik magukat ismét a munkába. Ott új feladatokat, új pozíciót, vagy új munkakört ajánlhatnak fel nekik, ami eddig munkájuk elismerése. Ez komoly dolog, és igazi siker!

Születésnapjuk körül nem lesznek túl lelkesek. Inkább önmagukkal és párjukkal foglalkoznának. Nehezen tudnak ráhangolódni a munkafeladatokra. Használjanak természetes hangulatjavítókat: friss gyümölcs, ill. gyümölcslé, gyógyteák, stb.!

Év vége felé az anyagi helyzetük sokat fog javulni. Vagy fizetésemelést kapnak, vagy jutalmat. Az is aktuálissá válik, hogy az önértékelésüket helyre tegyék. Egy ilyen anyagi elismerés is jó eszköz ehhez!

 

SKORPIÓ október 23- november 21:

Tanulók: Azok a Skorpió szülöttek, akik még tanulnak, év elején jól tudják kamatoztatni a tehetségüket, adottságaikat. Sikeresek lesznek a vizsgáik is. Jogosan lesznek büszkék magukra.

Kicsivel később inkább otthon töltődnének. Nehezükre esik a tanulás, és a minden napos kötelességek teljesítése. A szüleikkel adódhatnak konfliktusok emiatt. Meg se próbálják meggyőzni őket, mert nem fog sikerülni. A béke kedvéért érdemes lenne most kicsit hallgatni. Igaz, hogy ez nem a Skorpiók sajátja, de egyszer végre kipróbálhatnák, milyen érzés kitérni a csata elől, és bölcsen engedni a másiknak. Ezzel hatalmasat lépnének feljebb az önismeret lépcsőjén…

Tavasszal örömmel konstatálhatják, hogy kezdenek beérni az erőfeszítéseik, kitartásuk gyümölcsei. Ettől tele lesznek lelkesedéssel, energiával. Jó lenne valami értelmes célt találni ezeknek az energiáknak. Azért fontos ez, mert ha a Skorpiók nem adnak feladatot nekik, akkor ők maguktól elkezdenek „garázdálkodni”. Ezáltal megtapasztalhatják, hogy mi a különbség destruktív (romboló), és konstruktív (építő) energiák között.

Egy szerelem elvonhatja a figyelmüket a tanulástól. Nem baj, ha engedélyeznek maguknak néhány nap „kimenőt”. De utána koncentráljanak a kötelességeikre!

Nyár elején óvatosnak kell lenniük! Vigyázzanak, nehogy lelkesedésükben valami kárt okozzanak! Akár saját maguknak is „rúghatnak öngólt”, ha nem fegyelmezik önmagukat.

Nyáron vállalhatnak külföldi munkát, vagy kimehetnek tanulni. Hasznos tapasztalatokra fognak szert tenni!

Ősszel egy idősebb barátjuk, vagy mentoruk tanácsát jó lenne megfogadniuk.

Születésnapjuk körül feszültek és türelmetlenek lehetnek. Ne másokon vezessék ezt le!

Év végén minden tehetségük, adottságuk érvényre tud jutni, ami igazi sikereket hozhat számukra!…

Dolgozók: Azok a Skorpió szülöttek, akik dolgoznak, év elején örömmel fogják elkönyvelni, hogy több a bevételük, mint azt előre gondolták. Ebből a plusz pénzből akár egy a szép belföldi útra is telhet. Vagy beiratkozhatnak egy olyan tanfolyamra, amire eddig még nem volt pénzük.

Otthonukba visszatérhet egy régi, bosszantó probléma. Amennyiben kellő türelemmel képesek kezelni a helyzetet, akkor neki foghatnak a megoldáshoz. De ha úgy érzik, hogy ingerültek, dühösek lesznek az ügy hallatán, akkor inkább halasszák el, vagy bízzák másra a megoldást!

Tavasszal a párjukkal szép, harmonikus, szerelmes napokat tölthetnek el együtt, ezért nem sok kedvük lesz a munkához. Ez érthető, de igyekezzenek megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között. Ez azért is fontos, mert nyár elején lehet kisebb felfordulás a munkahelyükön. Ellenőrzés, átszervezés, vagy főnök csere is lehet. Nélkülözhetetlen, hogy naprakészek legyenek a saját területükön, így nem jönnek zavarba semmilyen változástól.

Nyár végére számíthatnak előléptetésre, elismerésre, új pozícióra, főleg, ha az előbb említett helyzetet ügyesen megoldották. Szoros összefüggés lehet a kettő között!…

Születésnapjuk körül tele lesznek energiával, de ezt nem a munkájukba szeretnék fektetni. Sokkal inkább lenne kedvük saját magukat kényeztetni, vagy párjukkal kettesben lenni. Megtehetik, de maradjanak ki sokáig a munkából, mert az eddig elért eredmények veszélybe kerülhetnek.

Év végére megerősödnek anyagilag. Sőt új képességeiket fedezhetik fel, amit akár egy mellékállás formájában kamatoztathatnak is. Használják ki az év végén adódó lehetőségeket, de ne essenek túlzásba! Hagyjanak időt maguknak a pihenésre is!

NYILAS november 22- december 21:

Tanulók: Azok a Nyilas szülöttek, akik még tanulnak, úgy kezdik a 2008-as évet, hogy minden szorgalmuk és törekvésük ellenére nem lesznek elégedettek vizsgáik eredményeivel. Nem szabad ostorozniuk önmagukat. Vigyék a figyelmüket azokra a dolgokra, amelyekre joggal lehetnek büszkék! Vegyék sorba mindazt, amiben tehetségesek, és ettől visszatérhet a jókedvük.

A kezdeti sikertelenségek ellenére egész évben elkíséri őket a szerencse. Ezt hol intenzívebben, hol kevésbé, de fogják érzékelni. Különösen akkor, ha összeszedettek és koncetráltak tudnak lenni.

Tavasszal otthon a szülőkkel váratlan nehézséget kell megoldaniuk a Nyilas szülötteknek. Emiatt át kell szervezniük jó néhány dolgot, és át kell gondolniuk a jövővel kapcsolatos terveiket. Nem kell megijedniük, nem kell semmiről lemondaniuk, csak jobban kell szervezniük az életüket.

Nyár végén nagy változások várhatóak. Lehet ez egy külföldi ösztöndíj, vagy külföldi munka. Az biztos, hogy sorsfordító jelentőségű lesz az, ami ekkortájt történik. Nem kell semmit tenniük az ügy érdekében. Az egyetlen, amire szükségük lesz, az a pozitív hozzáállás, és a rugalmasság. Ezáltal a lehető legjobban fog alakulni az egész. Elegendő, ha készülnek, és várják a változást. Mert aminek meg kell történnie, az meg is történik…

Ősszel egy barát, vagy mentor fog a Nyilasok segítségére sietni. Olyan ügyben fog közben járni, ami a Nyilasok számára érthetetlen. Akár ők is kérhetik a segítséget. Mert „néma koldusnak üres a tarisznyája”.

Születésnapjuk körül tele lesznek lelkesedéssel, és energiával. Vigyázzanak, hogy mire fordítják ezeket! Ne essenek semmilyen értelemben túlzásokba! Amennyiben sikerül megtalálniuk az „arany közép utat”, minden téren jól ér véget a 2008-as év!

Dolgozók: Azok a Nyilas szülöttek, akik dolgoznak, anyagilag nagyon kedvezően indítják a 2008-as évet. Készüljenek váratlan helyzetekre a munkahelyükön. Először ijesztő lehet a szituáció, de kellően pozitív és rugalmas hozzáállással a legjobban tudnak kijönni belőle. Ezekre a váratlan helyzetekre egész évben számíthatnak. Szinte ahogy túljutottak az egyik szituáción, rögtön jön a következő. Ez olyan, mint egy vizsga. Rugalmasságból vizsgáznak egész évben…

Szerencsére egész évben elkíséri őket a szerencse. Irigylésre méltó az a mód, ahogy a legnehezebb dolgokból is csodaszerűen kijönnek. A szerencsét hol intenzívebben, hol kevésbé, de folyamatosan fogják érzékelni. Különösen akkor, ha összeszedettek és koncetráltak tudnak lenni.

Tavasszal otthonukkal, vagy a szüleikkel kapcsolatos váratlan nehézséget kell megoldaniuk a Nyilas szülötteknek. Emiatt át kell szervezniük jó néhány dolgot, és át kell gondolniuk a jövővel kapcsolatos terveiket. Nem kell megijedniük, nem kell semmiről lemondaniuk, csak jobban kell szervezniük az életüket.

Nyár végén nagy változások várhatóak a hivatása terén. Lehet ez egy külföldi munka, vagy olyan új munka, ami komoly „kiugrási” lehetőség, amit vétek lenne kihagyni. Az biztos, hogy sorsfordító jelentőségű lesz ez. Nem kell semmit tenniük az ügy érdekében. Az egyetlen, amire szükségük lesz, az a pozitív hozzáállás, és a rugalmasság. Ezáltal a lehető legjobban fog alakulni az egész. Elegendő, ha készülnek, és várják a változást. Mert aminek meg kell történnie, az meg is történik…

Ősszel egy barátjuk, vagy mentoruk fog a Nyilasok segítségére sietni. Olyan ügyben fog közben járni, ami a Nyilasok számára túlságosan zavaros. Akár ők is kérhetik a segítséget. Biztosak lehetnek benne, hogy szívesen fogja támogatni őket…

Születésnapjuk körül tele lesznek lelkesedéssel, és energiával. Vigyázzanak, hogy mire fordítják ezeket! Ne essenek semmilyen értelemben túlzásokba! Amennyiben sikerül megtalálniuk az „arany közép utat”, minden téren jól ér véget a 2008-as év!

BAK december 22- január 20:

Tanulók: Azok a Bak szülöttek, akik még tanulnak, az év elejét sikeres vizsgákkal fogják indítani. Mindig váratlanul, számukra kedvezően alakulnak a dolgok. Ne bízzák el magukat, továbbra is tegyék szorgalmasan a dolgukat. De egész évben szerencsésnek érezhetik magukat. Furcsa számukra ez, hisz azt szokták meg, hogy mindig mindenért kőkeményen meg kellett küzdeniük, és az eredmény még így is kétséges volt. 2008-ban ez nem így lesz. Szinte csodaszerűen mindig a lehető legjobban fognak alakulni a dolgaik.

Tavasszal viszont a családjuk és a párjuk is azt akarja majd, hogy velük foglalkozzanak többet. Miközben a tanulmányaikat és kötelességeiket el kéne hanyagolniuk. Ez természetesen a kötelességtudó Bakok számára elképzelhetetlen. Ezért is fontos, hogy mielőbb megtalálják az egészséges egyensúlyt tanulmányok és magánélet között. Az egészséges azt jelenti, hogy ez is -mint az élet oly sok területe- dinamikus egyensúlyban van, ami lüktetést, a változást jelenti. Nem kell bemerevedni egy helyzetbe, mert az élet szerves része hullámzás (mint például Sinus görbe az EKG-n).

Ősszel külföldi munkalehetőség, vagy külföldi ösztöndíj jöhet be a képbe. Hasznos lenne, ha elvállalnák. Sok tapasztalatot szerzése mellett az emberi kapcsolataik is bővülhetnének. Arról nem beszélve, hogy más országokat, más kultúrákat látva összehasonlíthatják, az itthoni és a kinti szokásokat. Levonhatják a következtetéseket arra vonatkozólag, hogy mit érdemes itthon megvalósítani a kint jobban működőek közül.

Év végén nyomasztóak lesznek a vizsgák és egyéb feladatok. Pedig ha megvizsgálják, rá fognak jönni, hogy már mennyi gyakorlatot szereztek, milyen hatalmas rutinra tettek szert. Ezeket számba véve könnyebb lesz a készülés. Így lehet jobb hangulatú az év vége, bár az se baj, ha kicsit elszomorítja őket a búcsúzás, mert az elmúlást juttatja eszükbe…

Dolgozók: Azok a Bak szülöttek, akik dolgoznak, az év elejét anyagi sikerekkel fogják kezdeni. Szinte hihetetlen, hogy mennyi minden összejön nekik. Ne bízzák el magukat, továbbra is tegyék szorgalmasan a dolgukat. De egész évben szerencsésnek érezhetik magukat. Furcsa számukra ez, hisz azt szokták meg, hogy mindig mindenért kőkeményen meg kellett küzdeniük, és az eredmény még így is kétséges volt. 2008-ban ez nem így lesz. Ez kifejezetten sikeres és minden szempontból elégedettségre okot adó év lesz. Nem a „sült galamb” várás miatt, hanem, mert végre a Bakokat is utoléri a szerencse, aki „a’ mellé szegődik, aki értékeli”!…

Tavasszal viszont a családjuk és a párjuk is több figyelmet igényelnek maguknak. Eközben a munkájukat el kéne hanyagolniuk. Ez természetesen a kötelességtudó Bakok számára elképzelhetetlen. Ezért is fontos, hogy mielőbb megtalálják az egészséges egyensúlyt a hivatásuk és a magánéletük között. Az egészséges azt jelenti, hogy ez is -mint az élet oly sok területe- dinamikus egyensúlyban van, ami lüktetést, a változást jelenti.

Ősszel nagyon kedvező külföldi munkalehetőség adódhat. Amennyiben módjukban áll, vállalják el. De elhelyezkedhetnek magyarországi külföldi cégnél is. Sok tapasztalatra tehetnek szert itt is, ott is. Akár továbbképzésre is jelentkezhetnek. Úgy is már egy ideje foglalkoztatja a Bakokat egy posztgraduális képzés gondolata. Lehet, hogy itt az alkalom, hogy ezt most meglépjék. Úgy tűnik, a munkahelyükről könnyedén meg tudják szerezni a szükséges támogatást. Ezért ki ne hagyják ezt a nagyszerű lehetőséget!!!

Még ebben az évben elő is léptethetik. Vagy olyan új munkakört ajánlhatnak fel, ami eddigi munkájuk elismerése. Bátran elvállalhatják, mert minden képességük és tapasztalatuk megvan a pozíció betöltéséhez. A szükséges gyakorlatot pedig hamarosan megszerzik. Így az év vége is jól zárul…

 

VÍZÖNTŐ január 21- február 19:

Tanulók: Azok a Vízöntők, akik még tanulnak egész évben valamilyen fura, „kótyagos” állapotban lesznek. Vagy folyton álmosak lesznek, vagy gyakran elkalandozik a figyelmük, nehezükre esik koncentrálni az épp aktuális feladatukra. Jó tanács számukra, hogy egyenek sok friss gyümölcsöt, kávé helyett igyanak gyógy-, főleg zöldteát, és ne fogyasszanak alkoholt!

A jó hír számukra az, hogy 2008-ban 3 nagy, jelentőség teljes bolygó is (az Uránusz, a Szaturnusz, és a Jupiter) támogatni fogja őket a céljaik elérésében! Ez nem a „sült galamb” effektus, tehát maguktól nem történnek meg a dolgok. Vagyis tenniük kell a céljaikért, de bizton számíthatnak szerencsés fordulatokra. Mindig jó helyen és jó időben lesznek ott, ahol épp kell…

Születésnapjuk körül régi témákon rágódhatnak megint, ami még jobban összezavarhatja őket, és elvonhatja figyelmüket a tanulástól. Ezért jó, ha találnak alkalmat arra, hogy egy baráttal jól kibeszélhessék magukat. És aztán hagyják el a témát!

Tavasszal jobban fog menni a tanulás és a vizsgák is. Különösen akkor, ha energiájukat nem szórják szét, hanem összpontosítják a feladatra.

Nyár elején szívesebben maradnának otthon a szüleikkel. Semmi kedvük nem lesz a tanuláshoz. Kicsit később egy új szerelem, vagy a régi fellobbanása vonja el figyelmüket a kötelességeiktől. De nyár derekára helyreáll a rend, és megtapasztalhatják a fent említett szerencsés egybeeséseket…

Ősszel lehetőségük nyílhat külföldi tanulmányokra. Ez a lehetőség csak rövid ideig lesz meg, és lehet, hogy csak rövid kinn tartózkodásról szól. Mindenképpen menjenek, mert sokat tanulhatnak minden szempontból!

Év végén a vizsgák minden képzeletet meghaladóan jól fognak sikerülni. Így elégedetten búcsúztathatják a 2008-as évet.

Dolgozók: Azok a Vízöntő szülöttek, akik dolgoznak egész évben valamilyen „kótyagos”, zavaros állapotban lebegnek. Nagyon vigyázzanak a közlekedés során, különösen, ha autót vezetnek! Mert vagy folyton álmosak lesznek, vagy gyakran elkalandozik a figyelmük, nehezükre esik koncentrálni. Jó tanács számukra, hogy egyenek sok friss gyümölcsöt, kávé helyett igyanak gyógy-, főleg zöldteát, és ne fogyasszanak alkoholt!

2008-ban 3 nagy, fontos bolygó is (az Uránusz, a Szaturnusz, és a Jupiter) támogatni fogja őket a céljaik elérésében! Ez nem a „sült galamb” effektus, tehát maguktól nem történnek meg a dolgok. Vagyis tenniük kell a céljaikért, de bizton számíthatnak szerencsés fordulatokra. Mindig jó helyen és jó időben lesznek ott, ahol épp kell. Éljenek, de vissza ne éljenek az adódó lehetőségekkel!

Születésnapjuk körül régi témákon rágódhatnak megint, ami még jobban összezavarhatja őket, és elvonhatja figyelmüket a munkájuktól. Ezért jó, ha találnak alkalmat arra, hogy egy baráttal jól kibeszélhessék magukat. És aztán hagyják el a témát!

Tavasszal váratlan, szerencsés fordulat következik be az anyagi helyzetükben. Lehet ez fizetésemelés, vagy visszakapnak már befizetett összeget, de az is lehetséges, hogy visszakapják azt a kölcsön adott pénzt, amiről már teljesen lemondtak. Bármelyik lesz is, nagyon jól fog esni a Vízöntőknek…

Ősszel lesz egy kis felfordulás a munkahelyükön. Viseljék türelemmel, mert „nem eszik olyan forrón a kását”! Közben vagy külföldi munkalehetőség adódik, vagy továbbtanulás. Fontos, hogy menjenek, mert szakmailag mindkét dolog nagyot lendíthet rajtuk.

Év végén munkájuk elismeréseképpen előléptetés, fizetésemelés, új munkakör, vagy új munka lehetősége koronázza meg a 2008-as évet.


HALAK február 20- március 21:

Tanulók: Azok a Halak szülöttek, akik még tanulnak, lassan, megfontoltan vezessék az életüket! Ne hozzanak elhamarkodott, meggondolatlan döntéseket! Vigyázzanak a hirtelen mozdulatokkal, mert balesetveszélynek vannak kitéve. Türelmetlenek, ingerültek lehetnek. De ez is csak energia, mint bármi más, így átalakítható építő, konstruktív jellegű energiává! Kellő önfegyelemmel ez megoldható…

Az év elején a szüleikkel kerülhetnek összetűzésbe a Halak. Lehetőleg kerüljék el a vitát! Ha nem sikerül, akkor a részükről minél előbb hagyják abba!

Születésnapjuk tájékán megint ingerültek, nyughatatlanok lesznek. Környezetük nehezen fogja ezt viselni.

Nagy szerencse érheti őket. A sors, vagy egy protektor olyan lehetőséget „kínál tálcán”, ami mesébe illő. Értékeljék, és fejezzék ki hálájukat, mert nem mindenki lehet ilyen szerencsés!…

A tanév végén nagyon jól fognak sikerülni a vizsgáik. Végre érvényre juthat a tehetségük, tapasztalatuk, és az eddig összegyűlt rutint hasznosíthatják.

Nyáron szívesebben töltik idejüket otthon a családjukkal. Ne erőltessenek semmilyen programot, ha nincs hozzá kedvük! Inkább töltődjenek szeretteik társaságában!

Ősszel párkapcsolati témák válhatnak nyomasztóvá. Felelősséggel, átgondolva hozzák meg a döntést, hogy „vele, vagy nélküle”!!!

Később külföldi munka vagy tanulási lehetőség jöhet. Érdemes lenne belevágni, mert sokat profitálhatnak ebből, amit hamarosan kamatoztathatják is. Már csak azért is, mert egy pályázatban, vagy egy szakmai önéletrajzban nagyon jól fog mutatni…

Az év végi vizsgák rendkívül jól fognak sikerülni. Tele lesznek lelkesedéssel, energiával. Ebből akár másoknak is juttathatnak. Ha valaki a segítségüket kéri, akkor tegyék meg, mert működni fog a „jó tett helyébe jót várj” elv!…

Dolgozók: Azok a Halak szülöttek, akik dolgoznak, megfontoltan, körültekintően éljenek 2008-ban! Ne hozzanak elhamarkodott, meggondolatlan döntéseket! Vigyázzanak a hirtelen mozdulatokkal, mert balesetveszélynek vannak kitéve. Türelmetlenségük, nyughatatlanságuk miatt elég nehéz lesz őket elviselni egész évben. Ebből komoly feszültségek adódhatnak főleg a párjukkal, de másokkal is. Kellő önfegyelemmel kezelhető lesz a helyzet!…

Az év elején az otthonukban lehet valami felfordulás. Átalakítás, vagy szerelés miatt minden felborulni látszik. Ez sok energiájukat elvonhatja a munkájuktól. Ne akarjanak mindent egyedül megoldani, vonják be a család többi tagját, hisz nekik is érdekük, hogy mielőbb helyre álljon a rend!

A szüleikkel kerülhetnek összetűzésbe a Halak. Lehetőleg kerüljék el a vitát! Ha nem sikerül, akkor a részükről minél előbb hagyják abba!

Születésnapjuk tájékán megint ingerültek, nyughatatlanok lesznek. Vezessék le a felgyülemlett feszültséget sporttal, takarítással, stb., csak ne vitával, kötözködéssel!

Tavasszal anyagi helyzetük sokat fog javulni. Ez nem magától történik, hanem végre beérnek a szorgalom, a kitartás, és türelem „gyümölcsei”.

Nyár elején jót tenne a Halaknak egy belföldi út, vagy kirándulás. Ne hagyják ki ezt, mert meg fogják bánni!…

Nyáron szívesebben töltik idejüket otthon a családjukkal. Ne erőltessenek semmilyen programot, ha nincs hozzá kedvük! Inkább töltődjenek szeretteik társaságában!

Ősszel párkapcsolati témák, vagy peres ügyek válhatnak nyomasztóvá. Felelősséggel, átgondolva hozzák meg a döntésüket!!!

Később külföldi munka vagy továbbtanulási lehetőség jöhet. Érdemes lenne belevágni, mert sokat profitálhatnak ebből, amit hamarosan kamatoztathatnak is. Már csak azért is, mert egy pályázatban, vagy egy szakmai önéletrajzban nagyon jól fog mutatni. Már az év végén megtapasztalhatják ennek a kedvező hatását egy előléptetés, vagy új munkahely formájában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top