Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 15. kedd)

Kedves Kos!

 

 

Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a Jupiterrel. A családi válságodon talán túljutottál, de nehezen emészted meg a történteket. Kapaszkodókat keresel, azonban minden kicsúszik a kezed közül. Anyagilag sem vagy túl jó passzban, holott épp most lenne nagyobb összegre szükséged, hogy lendíts vállalkozásodon, vagy ingatlant, részvényeket vásárolj.

 

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a kommunikáció házából indul. Ma több állásajánlatot kapsz, de nem látod egészen tisztán, voltaképpen mit is várnak el tőled, egyáltalán mi lenne a dolgod. Ez igencsak gondolkodóba ejt, mert viszolyogsz a zavaros ügyektől. Nem a felelősség zavar, azt mindig is vállaltad, de most azt sem tudod, hogy igazából miért lennél felelős.

 

 

Kedves Ikrek!

Váratlan látogató, váratlan örömök, csupa jó dolog jellemzi ezt a napot. Becsüld meg, mert a hónap vége korántsem lesz ilyen kedvező. A találkozástól további kellemes fejlemények is várhatók, csupán nyitottnak és nyíltszívűnek kell lenned, s minden jó elérhető távolságba kerül.

 

 

Kedves Rák!

 

Azonkívül, hogy szerelmeddel kibékültél, semmi jó nem történik ma veled. Persze az is valami, hogy elsimítottad régebbi konfliktusotokat, ám te is tudod, hogy ez csak időleges megoldás. Egyszer kellene csak igazán őszintének lenned. Sokat könnyítene a lelkeden, és a felelősséget is megoszthatnád a másik féllel. Persze ez ismét csak védekezés, de legalább nyílt csata.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma úgy érzed, egy kis időre volna szükséged ahhoz, hogy rendezd soraidat, és erőt gyűjts. Ha ez a benyomásod, zsákutcába kerültél, kiváltképp érdemes visszafogni az iramot, különben csak még keservesebb lesz az út visszafelé. Ha segítő kezet nyújtanak, ne utasítsd vissza, később bőven lesz lehetőség arra, hogy viszonozd azok jóságát, akik most egy rántással kihúzhatnak a kátyúból.

 

Kedves Szűz!

 

Van egy nagyobb tartozásod, amelyről a legszívesebben megfeledkeznél. Sajnos úgy látszik, „jó” irányba haladsz, mert már lassan egy hónapja kellett volna ezzel foglalkoznod. Nem halogathatod tovább, mert egyre kínosabb lesz a dolog. Végy erőt magadon, és légy túl az egészen! Meglátod, valóban megkönnyebbülsz. Úgy érzed, ma nem történhet ennél kellemetlenebb veled.

 

Kedves Mérleg!

 

Partnered közvetítésével olyan hírekhez juthatsz, amelyek segítségével sikeres lehetsz hivatásodban, sőt talán előmeneteledet is ennek köszönheted. Így tehát mindenképpen megérdemel néhány elismerő szót, de ha ezt megtoldod valami kis figyelmességgel, szép este elé néztek. Holnap ugyan fáradt leszel, de kár volna bármit is elszalasztani ebből az éjszakából csak azért, hogy kialhasd magad.

 

Kedves Skorpió!

 

Azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, hogyan töltsd ki a rubrikákat, hogyan számítsd ki az összegeket. Ne kísérletezz trükkökkel, a számok átcsoportosításával, mert erre nincs idő. Hívd fel adóügyekben jártas barátodat, és kérj segítséget. Legközelebb ne engedj a kísértésnek. A számvitel nem erősséged, alkalmazz inkább egy igazi profit.

 

Kedves Nyilas!

 

Uralkodó bolygód, a Jupiter, szemben áll a Marssal. Segítőkészséged, lobbanékonyságod és türelmetlen, nyugtalan természeted átgondolatlan cselekedetre, viselkedésre ragadtat. Hirtelen „felindultságodban” segíteni akarsz valakin, magadhoz invitálod, hogy kiönthesse a szívét, s aztán alig várod, hogy minél előbb távozzon. Ezt azért gondold meg jól.

 

Kedves Bak!

 

Felesleges butaság egy Bak férjre vagy feleségre gyanakodni. Ha ő azt mondja, hogy „fehér”, akkor az fehér. Azért, mert másokat dicséretekkel, bókokkal illet, még nem kell patáliát rendezni. (Jó lesz, ha ma ezt a fejezetet megmutatod párodnak, sok felesleges vádtól óvhatod meg magad.) Hűségéhez nem férhet kétség, míg csak önszántából be nem vallja, mást szeret.

 

Kedves Vízöntő!

Békésen üldögélsz a babérjaidon. Teheted, hiszen az elmúlt napokban sokat dolgoztál, és nem is hiába! Ma a szellemi örömök helyett inkább a gasztronómiaiak izgatnak. Engedelmeskedjél most vágyaidnak! Egy kellemes vacsorát valamelyik kisvendéglőben, egy párás palack bort igazán megérdemelsz.

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Ez az időszak szellemileg fogékonnyá, sőt nagyon érzékennyé is tesz. Ha a születési horoszkópodban rossz kapcsolatban áll ez a két bolygó, akkor sajnos nem tud a legjobban hatni, előfordulhatnak lelki zavarok, amikor az értelmedre lenne szükség, és fordítva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top