Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 16. szerda)

Kedves Kos!

 

Lehet, hogy a szakmai „életveszélyen” már túl vagy, mégis kedvetlennek érzed magad. Sőt most fogod fel csak igazán a történtek jelentőségét. Ez természetes. Amiatt se búsulj, hogy szorult helyzetedben senkire sem számíthattál igazán. Az élet ilyen. Vond le a tanulságot: a kórházi ágyon és élete válságos perceiben mindenki magára marad. Az igazság felismerése mindig fájdalmas, de nem lennél igazi Kos, ha ez letörné szarvaidat.

 

 

Kedves Bika!

Mégiscsak sok pénzt ígértek, ami a hónap vége felé minden egyéb szempontot elhomályosítani látszik. Anyagilag kecsegtetőnek tartod az ajánlatot, de szaktudásukban, megbízhatóságukban már kételkedsz. Egyre csak az a roppant summa jár a fejedben, szinte elvakít. Beszéld meg a dolgot kedveseddel, ő most sokkal józanabbul ítéli meg a fejleményeket!

 

Kedves Ikrek!

Ne gondold, hogy neked mindig minden sikerül. Minduntalan abba a hibába esel, hogy kis dolgokból nagyokra következtetsz. Ha azt hiszed, hogy a sült galambok életcélja a szádba való berepülés, akkor súlyosan tévedsz. A galambot meg kell fogni, s csak utána lehet megsütni és megenni. Még az olyan szerencséseknek is, mint te.

 

Kedves Rák!

 

Valamit érzel ma a levegőben. Lehet, hogy a május közeledte az, ami most feledteti gondjaidat. Mindenesetre jobban érzed magad, nagy elhatározásokra vagy kész, csak a megvalósítás várat még magára. Ne feledkezz meg egy fontos ügyről, amelyet mostanában kell elintézned, mert lejár a határidő. Régóta megválaszolatlan leveleid is várnak. Szánj erre is időt!

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Szívd magadba a tavasz bódító illatát! Amikor virágba borul minden, az Oroszlán is vígan lépdel. Szabadulj meg nyomasztó gondolataidtól, átmenetileg tedd le terheidet. Ülj le egy padra valahol távol a világ zajától, s néhány percig hallgasd a madarak énekét! Néhány perc után akár könnyű bárányfelhőnek érezheted magad.

 

 

Kedves Szűz!

 

A kudarcot mindig is nehezen viselted, de ez most nagyon nehezen érintett. Megpróbálsz munkádban vigasztalódni, óriási léptekkel haladsz előre. De mit ér a munkahelyi siker, ha a magánéleted lehangoló? Okosan teszed, ha még ma este okvetlenül megpróbálsz beszélni vele. Ha partnered elzárkózik a beszélgetés elől, akkor már nincs mit tenni. Felejtsd el minél előbb!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Az utóbbi időben elhanyagoltad azt a társaságot, amelyben egyre otthonosabban érezted magad. Kár volna elszakadnod tőlük, hiszen olyan kellemes órákat töltöttetek együtt! Ma ismét találkozik a kis csapat, s ha továbbra is közéjük akarsz tartozni, erről az összejövetelről nem hiányozhatsz. Nem árt, ha egy ember több helyre is tartozik egyszerre, hiszen így a bajban és a sikerben is közösen osztozhatnak.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Ugye, ha egy kicsit figyelmesebb vagy, ha egészen Neki szenteled a figyelmed, mindjárt más a helyzet. Eltűnnek a félreértések, feloldódnak a gátlások, s megváltozik a légkör. Kitárulkozhatsz, elmondhatod legrejtettebb problémáidat, s megbeszélhetitek közös gondjaitokat is. Mindehhez pedig nincs egyébre szükség, mint egy kis türelemre, egy kis megértésre.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ismerőseid felajánlják, hogy szállj be az üzleti vállalkozásukba, ebbe nemcsak a pénzed, de időd nagy részét is bele kell adnod. Régóta szerettél volna pluszmunkához és főleg pluszjövedelemhez jutni. Lehet, nem így képzelted, és ezért eltarthat jó darabig, amíg minden körülményt mérlegelve döntést tudsz hozni, de vigyázz, ha túl sokat késlekedsz, lemaradhatsz erről a lehetőségről.

 

 

Kedves Bak!

 

Ereszkedj le a vásár szintjére! Nem márkás áruházban találod meg, amire szükséged van. A hirdetések is sok jó ötletet adnak, pl. a lakással kapcsolatban. Otthonod felújításán eredményesen törheted a fejed. Megváltozott környezettel megváltozott hangulat jár. A legkisebb változás is feldob. Versenysikereket is hozhat a nap. Nevezz be bátran.

 

 

Kedves Vízöntő!

Szokatlan tőled, de meg vagy elégedve magaddal. Sőt kimondottan jónak tartod, amit csináltál. Még szokatlanabb, hogy a tegnapi dolgok, feladatok már nem izgatnak. Vadonatúj tervek kidolgozásával vagy elfoglalva. Mindez rendjénvaló, közben azonban ne feledkezz meg arról, hogy te is csak ember vagy, az egészségedre is vigyáznod kell!

 

 

Kedves Halak!

Kifogástalan közérzettel ébredsz, majd kicsattansz az egészségtől, hangulatod kitűnő. Elégedetten nyugtázod, hogy a tegnapi nap semmi sérülést nem hagyott benned, sőt megpróbáltad megérteni főnöködet, s mivel kitűnő beleérző képességgel rendelkezel, nem is minden eredmény nélkül. Azt mindig is készségesen elismerted, hogy nem tartozik a jellegtelen, szürke teremtmények közé. Lehet, hogy végül még megbocsátasz neki?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top