Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 18. péntek)

Kedves Kos!

 

Erős kényszert érzel arra, hogy átgondold életedet, mérlegeld helyzetedet. Kitűnően értesz ahhoz, ha éppen nem vagy mérges, hogy felbecsüld saját értékeidet, és a számba jöhető lehetőségek közül kiválaszd a legelfogadhatóbbat. Erődből mindig képes vagy tartalékolni a nehéz napokra. Ezért tudsz – mint most is – felülkerekedni válságaidon.

 

 

Kedves Bika!

Az órák csigalassúsággal vánszorognak ma a munkahelyeden. Egyszer persze a csiga is célba ér. Alig várod már, hogy együtt lehess kedveseddel, annyi a mondandód, hogy nem is tudod, mivel kezdd. A nagy akarástól kamaszos elfogódottság vesz erőt rajtad. Úgy pironkodsz, mint egy éretlen gyerek. Ám ettől csak még varázslatosabb, ami veled történik.

 

Kedves Ikrek!

Munkahelyeden meginog a helyzeted, s általában is túl sok a bizonytalan pont az életedben, amitől egyre rosszabbul érzed magad. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy közeleg a hétvége, amit felhasználhatsz dolgaid rendbetételére. Így is marad éppen elég megoldatlan problémád, amelyekkel hamarosan szembe kell nézned. Inkább előbb tedd, mintsem túl későn.

 

Kedves Rák!

 

Elmúlt a vihar, éppen ezért bánod már, hogy tegnap meghátráltál, pedig jól tetted, hogy nem cselekedtél elhamarkodottan. Ezt most mégsem tudod belátni. Ma éppen ezért sokkal többet kockáztatsz, mint egyébként. Ne ess ugyanabba a hibába, mint amelybe tegnap eshettél volna. Légy következetes, és ne csapkodj magad körül! Nem túl rokonszenves vonás.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Gyere elő barlangodból, ne ijedj meg a kisebb viharoktól. Az áprilisi égzengés olyan, mint az Oroszlán dühe. Csupán néhány percig tart, s az áldott napsütés orvosság a bajra. Ma pedig derűsen hempereghetsz, hiszen most semmiféle veszély nem leselkedik rád. Persze azért ne bízd el magad!

 

 

Kedves Szűz!

 

Amihez csak hozzányúlsz, elromlik, eltörik, szétesik. Jobb lesz hát, ha kerülöd a konyhai gépeket, az irodatechnikai berendezéseket, de a közlekedésben is légy a szokásosnál elővigyázatosabb, körültekintőbb. Rég mozdultál már ki otthonról, ez igaz, de ez a nap erre sem alkalmas. Az a legokosabb, ha otthon maradsz és olvasol. A könyv legalább nem törékeny. Igyekezz minél előbb lefeküdni!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Úgy látod, hogy ha nem teszel valamit annak érdekében, hogy színesebb, mozgalmasabb legyen körülötted az élet, akkor kénytelen leszel beletörődni a szürke hétköznapokba. Márpedig nem vagy hajlandó állandóan ezen fáradozni, hiszen jogosan várod el, hogy néha környezeted is aktivizálja magát, ahelyett, hogy állandóan téged kritizáljanak. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyötörnek lefekvés előtt. Jó éjt!

 

 

Kedves Skorpió!

 

Csábító ajánlatot kapsz, olyat, amilyet csak ritkán kap az ember. Ugyanakkor nem szabad elfelejtened, hogy bizonyos kellemetlenségekkel járhat az ajánlat elfogadása. Fel kell adnod eddigi életviteledet, és sok kellemes dologról is le kell mondanod. Az is elképzelhető, hogy lakásváltoztatásra lesz szükséged. Vedd sorra tehát az előnyöket és a hátrányokat, és csak azután határozz.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Munkádban különböző nehézségekkel találhatod szembe magad. Valami elromlott, valami fennakadás történt, s egy-két kollégád úgy állítja be, hogy ez a te mulasztásod miatt következhetett be. Ne idegesítsd magad, mert az árt az egészségednek, hanem bizonyítsd be az igazad. Látványos győzelmed rendkívüli elégtétellel tölt el.

 

 

Kedves Bak!

 

Ha már nem bírod cérnával, iktass be akár fél óra pihenőt. Sokkal kevesebb kiesést jelent, mint ha túlfeszíted, gyötröd magad. Csípd el azt a kis napot, amely rád ragyoghat. Ételeid közül válaszd ki a legkedvesebbet, és kényeztesd magad! Még ez ügyben sem kell másra várnod. Úgy a legbiztosabb, ha magad döntesz. Telefonon, faxon, táviratban kellemes hírt kapsz.

 

 

Kedves Vízöntő!

Verőfényes reggelre ébredsz. Most jössz csak rá, hogy az állandó lótás-futás közepette észre sem vetted, hogy itt a tavasz. Szinte harapni lehet a friss, „zöld” levegőt. Alig várod, hogy letudd a letudnivalókat, és kiszabadulj a betonfalak közül. Idejekorán kezdd el szervezni a hétvégét! Állítsd kész helyzet elé családodat! Ha kedvesen ellentmondást nem tűrő vagy, ragyogó víkend vár rád.

 

 

Kedves Halak!

Testi-lelki állapotodban a tegnapihoz képest jelentős változás állt be, mégpedig kedvező irányban. Egyre jobban kezdesz hasonlítani a görögök által megfogalmazott eszményképhez: ép testben ép lélek. Amennyiben ennek tudata további önbizalom-növekedéssel jár együtt, pattanásig feszült helyzet állhat elő. Vajon meddig bírod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top