Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 19. szombat)

Kedves Kos!

Fényes elégtételt vehetsz azokon, akik alábecsülték képességeidet. Hivatásodban csúcsteljesítményt produkálsz, alkotói készséged is felerősödik. Mindez nagy élvezettel töltene el, ha más bajok nem szegnék minduntalan a kedved. Egészségügyi panaszaid lehetnek, de az sincs kizárva, hogy szeleburdiságoddal szerzel kínos perceket. Ha elutazol, mindent jól zárj el, és erről győződj is meg, nehogy útközben törjenek rád szörnyű kétségek.

 

Kedves Bika!

Ma társaságba kellene menned, vágysz is rá, ám lehet, hogy most kell rádöbbenned, hogy nincs mit felvenned. Minden darabot többször is felpróbálsz, magadra aggatsz, de ami még így-úgy elmenne, az meg a többitől üt el. Ne maradj otthon, ez nem ér meg egy vitát a kedveseddel. Ne hagyd, hogy rossz hangulatod az egész estére rányomja a bélyegét.

 

 

Kedves Ikrek!

Még nem lehet tudni, hogy jó hír-e, vagy rossz, de fülig szerelmes lettél valakibe, aki alig akar észrevenni. Lehetőleg minél finomabban próbáld felhívni magadra a figyelmet, mert ez esetben a hangoskodás, a túlzott magabiztosság nem feltétlenül célravezető.

 

 

Kedves Rák!

 

Régen rossz, ha kötelességként éled meg a családi együttléteket. Nem tudsz belenyugodni, hogy korlátoznak. Ne felejtsd el, hogy ezeket az engedményeket te is elfogadtad. Ha ki akarsz lépni belőlük, jobb, ha egyenesen szembenézel szeretteiddel. Nem fogják érteni, és talán el sem hiszik majd, hogy komolyan gondolod, amit mondasz.

 

Kedves Oroszlán!

 

Nem bírod elviselni a kötöttséget, s nincs az a kapcsolat, amelyben ne éreznéd néha túl rövidnek pórázodat. Csak kedvességeden és elbűvölő modorodon múlik, hogy a másik ne vegye észre feltámadó szabadságvágyadat. Az Oroszlánt is meg lehet szelídíteni, igyekezz hát olyan társat találni, akinek elég türelme van ehhez.

 

Kedves Szűz!

 

Használd ki a szép időt, és törődj kicsit a testeddel! A télen felszedett kilók miatt először nehezedre fog esni a mozgás, de meglátod, hamar belejössz. Minden kezdet nehéz. Kocogj vagy biciklizz, de focizhatsz is gyermekeiddel. Fő az, hogy megmozgasd magad. S ha estére izomláz gyötör, vegyél be egy magnéziumtablettát, reggelre kutya bajod sem lesz.

 

Kedves Mérleg!

 

Csak magadon múlik, hogy aktív pihenéssel vagy lustálkodással töltöd el ezt a napot. Mindenesetre az előbbi ajánlatosabb lenne, már csak azért is, mert a tél folyamán berozsdásodott izmokat a legfőbb ideje lenne megmozgatni. Ússz, fuss, vagy legalább focizz egy jót a fiúkkal, hisz tapasztaltad, hogy a sport, a mozgás mennyire felfrissít. Az sem baj, ha másnap izomlázad lesz.

 

Kedves Skorpió!

 

Így a hó vége felé meglepő eseményekkel kell számolnotok, főleg a Skorpió hölgyeknek. Váratlan s főleg kellemes meglepetésekben lesz részetek, ha kellőképpen éberek vagytok, s nem maradtok le róluk. Lottóötösre, -hatosra, netán hármas befutóra is tippelhettek, sőt még az sem kizárt, hogy egyszerre több irányból is érnek meglepetések.

 

Kedves Nyilas!

 

Verőfényes tavaszi napra ébredsz. Bensődben is béke honol. Kedvvel látsz mindenhez. Ez érthető is, hiszen jól sikerült a heted, és nem utolsósorban mára nagyon jó programot állítottál össze. Többek között külföldről vagy vidékről nagyon kedves és nagyon fontos vendéget vársz, aki pénzével, de főleg a kapcsolatai és a tanácsai révén sokat lendíthet az ügyeden.

 

Kedves Bak!

 

Egy kissé meggondolatlan vagy. Ki is csúszik a lábad alól a talaj. Átmeneti, ne aggódj, de egy-két napra bizonyára kedvedet szegi. Ha úgy hozza a sors, hogy belekényszerítenének egy döntésbe, próbáld húzni az időt. Peres eljárásokban, jogi ügyekben ugyancsak ajánlott, ha „beteget jelentesz”. Egy jobb osztályzatért se indulj!

 

Kedves Vízöntő!

Így azért mégiscsak más! Nem csörög a vekker, nem szól a telefon, simogatóan meleg és illatos a fű. Lelkesültséged már-már egy gyerekhez tesz hasonlóvá. Botanikai ismereteiddel „kápráztatod” el famíliád tagjait. Azért ne ess túlzásokba! Lehet, hogy a többiek már unják nagy „szakértelmedet”, főleg, ha ők nem tudják a füvet megkülönböztetni a fától.

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptun, és a Mars nem békültek még ki egymással. Nehéz ma tanácsot, életmódreceptet ajánlani arra, hogy a szélsőségek ne ragadjanak magukkal. Mindenképpen jó, ha van olyan pozitív kapcsolatod, amelyben társad józan, földön járó lény, aki téged is kordában tud tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top