Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 20. vasárnap)

Kedves Kos!

Folytatódnak szakmai sikereid, s lépten-nyomon tapasztalhatod, hogy megváltozott rólad az ismerősök véleménye. Kezdenek úgy bánni veled, mint kivételes egyéniséggel. Ez hízeleg önérzetednek, és nagylelkűvé tesz. Hajlamos vagy megbocsátani haragosaidnak is. Átmenetileg békét kötsz a világgal, és jól is érzed magad ebben a derűt sugárzó szerepkörben.

 

 

Kedves Bika!

Milyen jó is kutakodni, rég feledett holmikra, játékokra, göncökre rácsodálkozni, ebbe-abba belelapozni, itt-ott beleolvasni, kandi kíváncsisággal szemlélni, milyenek voltunk régen. Bizony, régen volt, bár most sem nézel ki rosszul, néhány felesleges kilódtól azonban meg kellene szabadulnod már végre. Érzed is, milyen nehéz a túlsúlyt cipelni. A lépcsőmászás a legcudarabb.

 

Kedves Ikrek!

Programokkal zsúfolt vasárnapod sok-sok élménnyel ajándékoz meg, s estére fáradtan omlasz bele a fotelbe. Nem is sejted, hogy még nem ért véget a nap, mert látogatók népes serege fogja elárasztani a békés otthont. Legszívesebben a pokolba kívánnád őket. Ne sértsd meg vendégeidet azzal, hogy érezteted: pihenni vágysz. Kellemes hírben lesz részed.

 

Kedves Rák!

 

Na ugye, jól gondolták szeretteid, hogy nem kell mindig komolyan venni ingadozásaidat, meggondolatlan kijelentéseidet. Lehet, hogy ők jobban ismernek téged, mint saját magad? A mai napot emlékezetessé teheted, ha egész családodat elviszed kirándulni. Neked is jót fog tenni, ha végre kimozdulsz otthonról. Megszűnik a bezártság érzése, jobb kedvre is derülsz a madárdaltól, napsütéstől. Kedved volna további életedet kint tölteni a természetben. Persze ez is csak amolyan elhamarkodott döntés volna, mint a többi.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Békésnek ígérkező nap a mai, ha nem korbácsolod fel indulataiddal a tükörsima vizet. Hajlamos vagy az apró fodrozódást is tajtéknak látni, ha éppen nagyon ráérsz. Élvezd inkább a semmittevés örömét, bájold el környezeted, menj el társaságba, és tanúsíts önmérsékletet, ha evésről van szó.

 

 

Kedves Szűz!

 

Sikerek a hódítások terén, kiváló egészségi állapot és rendkívül jó szellemi felfogás. Kell-e ennél kedvezőbb helyzet? Használd ki Fortuna kegyeit, s az említett szférákban ne hátrálj meg semmitől! A várt siker nem marad el. Ma az is megbocsátható, ha könnyelműen bánsz a pénzzel. Egyébként ez nem jellemző rád, de néha azért kirúghatsz a hámból.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Tény és való, hogy az este a szerelemé, de ez nem jelenti azt, hogy ne tölthetnéd barátaiddal a napot. Remek kirándulásra, esetleg hajókirándulásra invitálnak. Nagyon kellemesen töltitek majd az időt, önfeledten szórakoztok. Jó, ha néha az órádra pillantasz, nehogy lekésd a randevút. Mindennél többet jelent ez a találkozás, és még készülnöd is kell rá.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Nem tudni, hogy a múló időnek vagy a barátaidnak köszönhető-e, hogy jó néhány kérdésben megváltozott a véleményed, alapvetően átalakult az értékrended. Ez nem jár együtt világnézeted gyökeres megváltozásával, de mindenképpen tükrözi azt, hogy érzékenyen reagálsz a körülötted zajló történésekre, a forrongó világra. Kicsit több időt kellene töltened a napi események elemzésével.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ma nem kell otthon ebédelned, kicsit unalmasak is ezek a „nagy” vasárnapi ebédek, arról nem beszélve, hogy sokba kerülnek, és időigényes az elkészítésük. Akadt is emiatt mostanában sok vitád, veszekedésed a pároddal, esetleg egyéb családtagokkal is. Ne zúgolódj hát, hogy egy általad nem ismert helyre és személyhez mentek vendégségbe. Sem az ebéd, sem a társaság nem lesz borzasztó.

 

 

Kedves Bak!

 

Nem bírod ki, hogy ne próbáld ki a kaszinót, a szerencsejátékokat, pedig ez rád nem jellemző. Minthogy nem túl gyakran tör fel ez az érzés, egyszer-egyszer megengedheted magadnak. Ne hagyd, hogy lebeszéljenek, mert akkor örökösen nyugtalanítani fog. Így meg túlesel rajta, mint gyerek a bárányhimlőn.

 

 

Kedves Vízöntő!

Kiválóan éreznéd magad, csak pecsenyére sült hátad ne sajogna úgy, no meg az a vízhólyag ne fájna annyira a lábadon… légy mértéktartóbb! Tudod, a kikapcsolódást sem szabad túlzásba vinni! Ma elégedj meg a rövidebb túrával, hiszen kedvesed, gyerekeid alig vonszolják magukat! Nem szégyen ám busszal érkezni a városba, arról nem is beszélve, hogy aszfalton gyalogolni igencsak kellemetlen foglalatosság.

 

 

Kedves Halak!

A februárban született Halak ismét kedvükre lubickolhatnak az alkotótevékenység éltető vizében. Persze nem kell rögtön eget verő dolgokra gondolniuk, például ne gondoljanak víz alatti légvárak építésére… Ne felejtsék el, hogy kis dolgokban is lehet nagyot alkotni. Kezdhetik például azzal, hogy kiporszívózzák a lakást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top