Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 21. hétfő)

Kedves Kos!

Pontosan tudod, hogy időnként elviselhetetlen vagy, mégis elvárnád, hogy téged kövessenek meg, nem pedig fordítva. Szereted királyi kegyként gyakorolni a megbocsátást, s ha ezt nem díjazzák, csalódottságot érzel. Begubózol, lagymatagon reagálsz környezeted jelzéseire vagy partnered közeledésére. Mindenkivel hadilábon állsz, még saját magaddal is.

 

Kedves Bika!

Nem is bánod, hogy hétfő van, újult erővel látsz munkához. A fizetésemelés már eldöntött tény, csak azt nem tudjátok még pontosan, mikortól lép érvénybe. Lázasan számolsz, mit lehetne ebből a megemelt összegből kiszorítani, s elcsüggedsz, amikor rájössz: jó, ha arra futja, mint eddig!

 

Kedves Ikrek!

Megint túllőttél a célon, s ennek még sokáig viselned kell a következményeit. Többnyire az jellemző rád, hogy a nagyobb feladatokat is remekül oldod meg, csak éppen a részmegoldásokban követsz el bosszantó hibákat, amelyek megkeserítik örömödet. Az este békességben telik, semmi sem zavarja meghitt együttléteteket.

 

 

Kedves Rák!

 

Ma reggelre kipihented a hétvégi fáradalmakat. Az idő is nagyon kellemes, ritkán fordul elő, de ma valóban jókedvűen indulsz el dolgozni. Apróbb kellemetlenségeid adódhatnak, de alapvetően hasznos napod lesz. Munkahelyeden kellemes meglepetés érhet.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ismét számíthatsz környezeted csodálatára. Roppant hálásak embertársaid, hogy a legtesthezállóbb szerepedet alakítod végre. Nagylelkű, önzetlen, mi több, igen megértő vagy másokkal szemben, s ez az Oroszlánnak láthatóan örömet okoz. Biztosan sikerül begyógyítanod a mogorva napjaidban ütött sebeket. Segítőkészséged határtalan, vigyázz, nehogy félreértsék.

 

Kedves Szűz!

 

Aggasztott néhány kis eltérés az ellenőrzés során, s ma sort kerítesz rá, hogy kiderítsd az okát. Megszenvedsz az eredményért, de végrehajtod a tervedet. Bár biztos vagy a dolgodban, mégsem vágsz bele azonnal a dolgok sűrűjébe, hanem lépésről lépésre hódítod meg őt. Okosan teszed, hiszen nem veszítesz semmit, és így változatosabb is az életed.

 

Kedves Mérleg!

 

Nem szerencsés dolog, hogy állandóan felkészülsz minden variációra, számolsz minden lehetőséggel. Így elég nehéz meglepetést okozni neked, pedig partnered most éppen ezen fáradozik. Éberségedet elsősorban munkádban kamatoztasd, különben kellemetlen meglepetések érhetnek. A szerelemben pedig hagyd, hogy a játékosság, a könnyedség domináljon.

 

Kedves Skorpió!

 

Vannak olyan napok, órák, amikor szinte eszeveszett sebességgel követik egymást a történések, és szinte nincs idő átgondolni a várható következményeket. Ez igen veszélyes, főleg a te esetedben, hiszen döntéseiden sok múlik. Igazán kapaszkodnod kell, hogy utolérd önmagad és az eseményeket. Ha tudod, lassítsd le a tempót, s halaszd holnapra a döntések meghozatalát.

 

Kedves Nyilas!

 

Kedvesed meglepő hírt közöl. Ezzel alaposan feladta a leckét, mert tudod, legalábbis sejted, ha nem vagy képes megfelelő választ adni, ezzel kapcsolatotok létét veszélyezteted. A töprengés, az elmélyült magadba nézés ideje ez. Ne búsulj, inkább alaposan gondold át kettőtök kapcsolatát, hátha érdemes áldozatot hoznod a megtartásáért.

 

Kedves Bak!

 

Ha igen, igen, ha nem, nem. Alapvetően nem tudod befolyásolni a dolgok menetét. Nem is érdemes. Amolyan semleges időszak következik be a Bakok többségénél. (Kivételek a decemberiek.) Ha hivatali, jogi ügyeket intézel, kedvező a felállás, mert nem vagy makacs és meggyőzhetetlen, s így könnyebben rávesznek engedményekre is, amelyek hosszú távon kedvezőkké válnak.

 

Kedves Vízöntő!

Vannak hangok, amelyeket egyszerűen nem tudsz elviselni. Nos, az óra csörgése bizonyosan ilyen. Egyáltalán, miért van megint hétfő? És így tovább… Egyszóval nyűgös és kibírhatatlan vagy saját magad számára is. Képzeld el, milyen lehetsz a környezeted számára? Gyűrd le rosszkedvedet, uralkodj magadon! Senki sem bánt, sőt mindenki úgy bánik veled, mint a hímes tojással.

 

Kedves Halak!

Ittas vagy a szerelemtől. Sóhajtozol, reménytelenül epedezel, mindhiába várod érzéseid viszonzását. És akkor egyszerre csak megleled az érzékeny pontot, sikerül rést ütnöd az ellenállás falán. A hódító büszkeségével, felemelt fejjel vonulsz be a bevehetetlennek hitt erősségbe. A kaput azért hagyd nyitva!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top