Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 24. csütörtök)

Kedves Kos!

Most aztán megmutathatod, hogy mit tudsz, és mennyit érsz a szakmádban. Sikered akár tartós, akár a véletlen műve, megsokszorozza energiáidat. Boldogságod akkor tökéletes, ha családoddal, partnereddel osztozhatsz örömödben. Amennyiben nincs senkid, próbáld munkatársaiddal megünnepelni a kitüntetést vagy az előmenetelt. A jövőre nézve sem árt, ha emberileg is közelebb kerültök egymáshoz.

 

Kedves Bika!

Csak magadban dúlsz-fúlsz, nem is szólsz. Amit a többiek művelnek, arra már szavad sincs. Bábfiguraként ugrálnak a főnök körül, annak kénye-kedve szerint. A főnök pedig feltehetően meghibbant. Alighanem őt is letolták, mert nagyon elpuskázott valamit, és most azért ilyen. Rosszkedved hazaviszed, és otthon sem találsz megnyugvást.

 

Kedves Ikrek!

Az életed annyiban hasonlít a mesékhez, hogy ott is annyi bonyodalom, kellemetlenség történik, de a végén mindig minden a helyére kerül, s minden jól végződik. Ezt a mesét az élet írja, de azért időnként megengedi, hogy beleszólj, és a saját kényed-kedved szerint alakítsd a történetet. Tedd hát!

 

Kedves Rák!

 

Nincs kedved kikelni az ágyból, semmi kötelességtudat nem szorult ma beléd. Annak örülnél leginkább, ha ma szombat vagy vasárnap volna, és lustálkodhatnál kedvedre. Lehet, hogy a sok morfondírozás miatt későn pattansz ki az ágyból, és elkésel a munkahelyedről.

 

Kedves Oroszlán!

 

Egyre többet gondolsz arra, hogyan töltöd majd nyári szabadságodat. Az sem mellékes persze, hogy hol. Feldob a tervezgetés. Nehezedre esik viszont vágyaidat a pénztárcádhoz igazítani, de ha sikerül, már a szervezésnek is nekiláthatsz. Ez igazán testhezálló feladat az Oroszlán számára, és sikerül fellelkesítened környezeted is.

 

 

Kedves Szűz!

 

Rád fért már egy csendes, nyugodt nap. Az állandó hajtás, az éjszakázás nemcsak az egészségedre ártalmas, de problémákat okozhat családi életedben is. Pótold mindazt, amit az utóbbi időkben elhanyagoltál! Gyermekeid fontos kérdésben fordulnak hozzád, vedd komolyan a problémáikat, s mint felnőtt a felnőttel, próbálj tanácsot adni nekik! Hálásak lesznek érte.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Olyan számító lettél az utóbbi időben, hogy ez szemet szúr barátaidnak és kollégáidnak egyaránt. A világért sem kezdenél bele olyasmibe, amiben nem látsz valami hasznot. Jó lenne, ha elgondolkoznál ezen. Régebben mindig utáltad azokat, akik csak érdekből, számításból tesznek bármit. Nem gondolod, hogy elindultál ezen az úton?

 

 

Kedves Skorpió!

 

Többet kellene törődnöd gyermekeiddel és családoddal. Tarthatatlan állapot az, hogy csak késő este, hullafáradtan esel haza, s olyankor már érthetően nincs időd semmire sem. A közös játék, a közös kalandok, a jóízű beszélgetések nem pótolhatók pénzzel, nem helyettesíthetők be más személlyel. Kapcsold ki magad a rohanásból legalább néhány órára.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Imádod a kalandokat, s ez a szenvedélyed ma sem kerül el. Azért légy óvatos, próbáld magad visszafogni, s a családodat se hanyagold el. Ma olyan feladattal bíznak meg, amelynek elvégzéséhez minden képességedet, tehetségedet mozgósítanod kell. Győzöd az erőfeszítésedet, ha igyekszel kedvező munkafeltételeket teremteni, rendesen étkezel és keveset dohányzol.

 

 

Kedves Bak!

 

Testileg-lelkileg vagy olyan jó állapotban, hogy befogadj új szellemi irányzatokat, hajlékonyan kezeld a megváltozás lehetőségéhez vezető jó tanácsokat. Igyekezz fejleszteni önkontrollodat. Időnkénti dühkitöréseid nem tesznek jót, s néha még akkor is ragaszkodsz helytelennek bizonyuló elképzeléseidhez, amikor már kiderült róluk, hogy használhatatlanok. Minél előbb elfogadod a kritikát, és átértékeled tetteidet, annál könnyebben megnyugszik a lelked.

 

 

Kedves Vízöntő!

Életkedved töretlen, egészséged kicsattanó, alkotóerőd teljében vagy, kapcsolataidban bízhatsz. Mégis valami kócos bizonytalanság ül meg. Most nincs időd arra, hogy rendezd soraidat. A hétvégét azonban mindenképp szenteld ennek! Még akkor is, ha sajnálod erre elfecsérelni az időt.

 

 

Kedves Halak!

Igazán nem állíthatod, hogy kedvesed sokat hagy unatkozni. Mindig talál módot arra, hogy meglepetésben részesítsen, és ezek furcsa módon majdnem mindig kellemetlenek. Pedig hát részéről ártó szándékot fel sem tételeznél. Meglehet, hogy akarata ellenére alakulnak így a dolgok, és a véletlen műve az egész? Mondd, mióta vagy ilyen hiszékeny?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top