nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 25. péntek)

Napi horoszkóp (04. 25. péntek)

Kedves Kos!

Hivatásodban, vállalkozásodban újabb, jelentősebb állomáshoz érkezhetsz. Nem kell megijedni, most előnyöket remélhetsz a változástól. Gondot okozhat, hogy egészségileg nem érzed eléggé alkalmasnak magad az új tisztség betöltésére. Ehhez érdemes kikérni a szakorvos és természetesen a család véleményét is.

 

 

Kedves Bika!

Elült a vihar, a fellegek elvonultak. Mindenki mosolyog, segítőkész. Mintha mi sem történt volna. Sebaj, most legalább dolgozhatsz, van mit behoznod. Amúgy is korábban jössz el, ballagásra kell mennetek. Ha te vagy az, aki ballag vagy ballagtat, soha nem feleded ezt a napot. Hogy is feledhetnéd: meghatározó életszakasz zárult le az életedben!

 

 

Kedves Ikrek!

A ma kötött házasságok, a ma születő szerelmek jó előjellel indulnak, vagyis jó esélyük van arra, hogy tartósak és tartalmasak legyenek. Ehhez persze nem elegendő, ha az Ikrek ölbe tett kézzel várják a boldogságot. Tenniük is kell ezért, de ebben nincs semmi rossz.

 

 

Kedves Rák!

 

Ítéleteid ma nagyon bizonytalanok, túlságosan is érzékeny vagy, olyannyira, hogy észre sem veszed, mikor megsértesz másokat. Véleményt is pillanatnyi benyomásaid hatására alkotsz, s ez veszélyezteti munkahelyi előmeneteledet. Gondold át még egyszer a téged érintő problémákat, hogy megkíméld magad a sok-sok kellemetlenségtől, csalódástól. Ha a másik fél volna békülékenyebb, könnyítsd meg a dolgát.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Gyorsan eltelik ez a nap, bár ügyes-bajos dolgaid nem kötnek le igazán. Romantikus, érzelmes hangulat kerít hatalmába, s ez este csak fokozódik. Andalgás a fák alatt kéz a kézben a szeretett lénnyel, gyertyafényes vacsora egy meghitt kis vendéglőben, szerelmes szavak és puha csókok. Ez kell ma neked!

 

Kedves Szűz!

 

Ma lekésed a randevúdat egy közlekedési dugó miatt, viszont összehoz a sors egy üzletemberrel, akinek hozzád hasonlóan remek ötletei vannak. Nem is bánod ezt a változást, de azért este jelenj meg egy csokor virággal és egy üveg itallal szerelmesednél. Valószínűleg itt is sikert sikerre halmozol majd.

 

Kedves Mérleg!

 

Csak a költekezés terén tanúsítasz mértékletességet, de azt túlzásba is viszed. Partnereddel ez állandóan visszatérő problémátok. Igazán nem vagytok olyan rossz anyagi helyzetben, hogy nap mint nap számadást kellene készítened kiadásaitokról. Engedélyezz egy kicsit több szabadságot mind magadnak, mind szerelmednek, vagy készülj fel rá, hogy talál nálad gálánsabb társat! Légy egy kicsit könnyelműbb!

 

Kedves Skorpió!

 

Mindent összevéve meglehetősen eredményes ez a hónapod. Számos olyan lehetőség merült fel, amelyeket nem szabad hagyni elkallódni, amelyekkel foglalkozni kell. Meg kell azonban válogatnod azt, hogy ezek közül melyekkel foglalkozol, s melyeket halasztasz későbbi időpontra. Túl sok kecsegtető ajánlat érkezett most ahhoz, hogy mindegyiket komolyan vedd, hogy mindegyiket azonnal átgondold. Ne feledd a családodnak tett ígéretet: késő este moziba viszed őket, hiszen holnap nem kell korán kelniük.

 

Kedves Nyilas!

 

Ha ma többet beszélsz a kelleténél, kellemetlenségeket okozhatsz magadnak, sőt még valaki olyannak is, akinek pedig igazán nem akartál ártani. Sok beszéd helyett inkább azon légy, hogy minél előbb végezz fontos feladatoddal, mert ebben az esetben az idő pénzt jelent. Ráadásul ebben az esetben nem keveset. Ugye ezt nem is gondoltad végig?

 

Kedves Bak!

 

A krónikus betegségben szenvedők is képesek felfedezni némi enyhülést. Hidd el, ez beállítódás kérdése is. Az a szó, hogy „akarom”, ma nagyon sok mindenen átsegít. Bármifajta vállalkozásba kezdesz most, ne várj azonnali eredményt. Gyors meggazdagodásra hiába számítasz, hisz amit kiagyaltál, csak perspektivikusan hoz eredményt. Pénzt, ruhát, értéktárgyakat ne adj kölcsön! Azok is csak hosszú távon kerülnének vissza gazdájukhoz, nem is a kívánt állapotban. Vásárlásra, üzletkötésre viszont kiválóan alkalmas a nap, ugyanis képes vagy megfontoltan dönteni.

 

Kedves Vízöntő!

Nem tudsz szabadulni kételyeidtől. Mivel bizonytalan vagy, mindent sértésnek, minden megjegyzést támadásnak érzel. Mintha a nap is csak azért sütne, hogy téged dühítsen… Igen! Nincs más hátra, mondd le hétvégi programjaidat, s gondold végig, mit is csinálsz és mit is szeretnél csinálni. A számvetés most sem lesz eredménytelen.

 

Kedves Halak!

Fejfájás? Hányinger? Migrén? Gyomorgörcs? Biztató kilátások! Reménykedj abban, hogy megúszod az egyikkel, és a rontó erők nem intéznek általános támadást szervezeted ellen. Semmi esetre se tömj magadba marokszámra pirulákat, mert ezzel csak súlyosbítanád helyzeted. Azt viszont fogadd meg, hogy a jövőben egészségesebb életmódot folytatsz. A jelszavad legyen a következő: „Semmit sem túlságosan!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top