nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 26. szombat)

Napi horoszkóp (04. 26. szombat)

Kedves Kos!

Ahogy a csillagok most állnak, az felér egy ötössel a lottón. Lehet, hogy a valóság nem mindenben fedi elképzeléseidet, de sok tekintetben felül is múlhatja azokat. Pozíciód szilárd, szakmai sikereddel elégedett lehetsz, közérzeted ragyogó. Magánéletedben is fordulóponthoz érkezel. Kérdéseidre, amelyeket csak önmagadnak mertél feltenni, boldogító választ kaphatsz.

 

Kedves Bika!

Csak nem tudsz betelni azzal, ami gyönyörűséget a test adhat. Talán túlzásba is viszed, ahogy habzsolod az életet. Ha megürült a pohár, nyomban töltesz megint, és fenékig üríted az édes nektárt. Még az sem hűt le, amikor pénzügyi helyzetedet számba véve kiderül: nemigen van mit számba venni.

 

Kedves Ikrek!

Ha végiggondolod az életed, az a vélemény alakul ki benned, hogy mindig mindenért keményen meg kellett küzdened, és csak nagyon ritkán szorultál rá mások segítségére. Nem örököltél, nem hullott az öledbe mesés vagyon, mintha a szerencse nagy ívben elkerült volna. Lehet, hogy nem volt túlságosan kényelmes az életed, de azért az sem kutya, amit a saját erődből elértél. Büszke lehetsz rá!

 

Kedves Rák!

 

Szerencsére elsimultak a benti viszályok. Nem vették túl komolyan sértődéseidet, és ez ma jó jöhet neked, mert következő tárgyalásod nagyon fontos eredményekkel kecsegtet. Otthon is javul a helyzet. Kedvesed is megértőbb, bár elég sok vihart megélt már melletted. Igazán megköszönhetnéd ezt neki egy hangulatos vendéglőben. Menjetek el vacsorázni, kapcsolódjatok ki egy kicsit!

 

Kedves Oroszlán!

 

Hihetetlen életerő lakozik benned, ám emiatt mindennaposak az otthoni súrlódások. Az Oroszlán toporzékol, ha nem teljesítik azonnal kívánságát. Türelmetlenségével kedvét szeged környezetednek, nem törődsz mások érzékenységével. Ha tisztában vagy ezzel, élét veheted indulataidnak. Otthon úgyis az történik, amit te akarsz. Lehetnél akár kedvesebb is.

 

 

Kedves Szűz!

 

Hiába invesztáltál annyi energiát és időt ebbe az ügybe, sajnos kiderült, hogy minden hiábavaló volt. Ne csüggedj, lesz még jobb is! Egyszer fenn, másszor lenn. S hogy valami ellensúlyozza a rossz hírt, íme egy kellemes. Főnököd vagy előléptetésedet közli, vagy külföldi tanulmányútra küld. Ez utóbbit most jobban szeretnéd, mert úgy érzed, kicsit eleged van a megszokott mindennapokból.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Annak reményében, hogy több időd marad a pihenésre, összecsapsz minden munkát, persze rengeteg hiányosságot hagyva magad mögött. Így nemhogy időt nem nyersz, de kezdhetsz mindent elölről. Sajnos nemcsak a munkában vagy ilyen csélcsap, hanem a szerelemben is, és ennek meglesz a következménye.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Visszafogott, kimért természeteddel, józanságoddal és mérsékletességeddel nehezen fér meg az önfeledt bolondozás, a játék és az ugratások. Úgy érzed, kinőttél már abból a korból, amikor ilyen gyerekes csínyekkel kell múlatnod az időt. A vidámság, a jó hangulat azonban nem korhoz s nem vérmérséklethez kötött, s a megbízhatósághoz és komolysághoz sincs sok köze.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Régóta vágysz már rá, hogy kicsit kimozdulj otthonról, és kiadós sétát vagy akár nagyobb kirándulást tégy a természetben. Partnereddel is türelmesebb vagy, mint máskor, rég nem érezted magad ilyen jól vele. Aki még nem találta meg a párját, jól nyissa ki a szemét, sorsdöntő találkozásban lehet része!

 

 

Kedves Bak!

 

Az igyekezet és a valóság nem mindig talál egymásra. Hiába szeretnél ma világmegváltó lenni, a hétköznapi akadályokon nem jutsz könnyen keresztül. Azok bizony sárba rántanak. Amibe kapaszkodhatsz, azok az érzelmeid. Akiben biztonságot találsz, az a szerelmed. Amellett, hogy ragyogó szexuális élményekre számíthatsz, gondolataid is megértésre találnak.

 

 

Kedves Vízöntő!

Szívesen elmerülnél a régi emlékekben, eltöprengenél egy-egy felvillanó arcon, transzparensen, „integetésen”. Hajlamos volnál megfeledkezni arról, mi a dolgod. Szerencsére társad, kedvesed a segítségedre siet, s együtt teszitek meg azt, amire egyedül talán képtelen lettél volna. Az együtt gondolkodás még közelebb hoz titeket egymáshoz.

 

 

Kedves Halak!

Egyelőre még távol vagy attól, hogy vidám dalra fakadj, de állapotod bizakodásra ad okot. Már a pulzusod is egyenletesen ver, bár ez utóbbi valószínűleg a gyűszűnyi rum jótékony hatásának tudható be, amellyel reggeli teádat hígítottad. Az biztos, hogy ma még otthon maradsz, s szombat lévén távolmaradásod igazolni sem kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top