nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 27. vasárnap)

Napi horoszkóp (04. 27. vasárnap)

Kedves Kos!

Még mindig nem mered elhinni, hogy leghőbb kívánságod teljesült. Félsz átadni magad az örömnek, mert betegesen és babonásan rettegsz attól, hogy csak álmodod az egészet, és perceken belül felébredsz. Aggaszt az egészséged is, előfordulhat, hogy állapotod rosszabbodik.

 

 

Kedves Bika!

Végre a szabad levegőn lehetsz, kirándultok a családdal. Előkerülnek a régen látott, molyette, kissé komikus hatást keltő hacukák. Te vagy a túravezető, távcső a nyakadban, filctollal összekaristolt térkép a kezedben. Minden kiválóan alakul, leszámítva, hogy egy világbajnok tájékozódási futó teljesítményéhez mérten jelölted ki az útvonalat.

 

 

Kedves Ikrek!

Az Ikrek jegyben születettek általában igen fejlett beszélőkészséggel rendelkeznek, de nem minden Ikrek tud élni ezzel az adottsággal. Vannak, akik egyszerűen csak túl sokat beszélnek, akkor is, amikor jobb volna, ha hallgatnának. Kevesebben vannak azok, akik ezt a képességüket tudatosan fejlesztik, és remek, meggyőző erejű szónokok lesznek belőlük. Még nem késő, hogy te is ilyenné válj! Azért ne lepődj meg azon, hogy szónoklataid kis híján megőrjítik családtagjaidat.

 

 

Kedves Rák!

 

A mai nap a sporté, a kirándulásé, a testedzésé. A tavasz már majdnem a nyár melegét idézi. Kedved volna vízpartra menni, horgászni vagy fürödni. Persze az idő még túl hideg az utóbbi tevékenységhez, de az uszoda vize is megteszi egyelőre. Ha ez mégsem tetszik neked, menj virágot szedni, vagy gombázni az erdőbe. Csak aztán az ebédrevalót ne felejtsd el megmutatni egy szakértőnek!

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Az Oroszlán ezen a napon sem nyugszik. Környezetedet akkor is képes vagy foglalkoztatni, amikor a napon sütkérezel. Adj egy kis szabadságot szeretteidnek, rájuk fér a pihenés. Vedd elő szórakoztató énedet, a világot ráérsz kicsit később is megváltani.

 

Kedves Szűz!

 

Ismét egy strandolásra kiválóan alkalmas hétvége. Ha lehet, ne mesterséges, hanem szabad strandra menj. Semmiképpen nem kerülheted el a nagy találkozást. Régóta készültél már rá, s most teljesen megdermedsz, erőd cserbenhagy. Ennyi idő után nem is csoda, hogy nehéz megszólalni, de egész jól belemelegedtek. Bölcsen teszitek, ha mielőbb helyszínt változtattok, semmi értelemben nincs szükségetek nézőközönségre, vonuljatok el édes kettesben.

 

Kedves Mérleg!

 

Nem vagy feldobva az ötlettől, hogy a vasárnapot némi házimunkával kezdd, de valószínűleg nem lesz más választásod. Partnered megelégelte, hogy végül mindig elvégzi helyetted a munkát, s most azzal zsarol, hogy nem vesz részt az esti összejövetelen, ha nem végzel délutánig. Mivel számodra nagyon fontos ez a találkozó, beadod a derekad, de egész nap húzod az orrod.

 

Kedves Skorpió!

 

Bizonyos, hogy nagy részben a te aktív részvételednek is köszönhető a dolgok jobbra fordulása. A kedvező helyzetet ki kell használnod arra is, hogy előkészítsd a terepet a következő lépés számára. Nem lesz mindig ilyen szerencséd az emberekkel, s közel sem biztos, hogy holnap is ilyen segítőkészeknek mutatkoznak. Az önzetlenségnek is van határa, nem biztos, hogy még egyszer a rendelkezésedre állnak.

 

Kedves Nyilas!

 

Ha a korábbi intő jelekre nem figyeltél, ma bizony az ügyeleten kötsz ki a fájós fogaddal! Talán ez is hozzájárul ahhoz, hogy a mai napot a legszívesebben egyedül töltenéd, senkit nem akarsz látni. Sikerül is jól megsértened hozzátartozóidat, próbálj meg uralkodni magadon. Estére társaságba hívnak, de valahogy most ehhez sem fűlik a fogad.

 

Kedves Bak!

 

Kiesik, leesik, eltörik, szétmegy. Inkább kacagj, mint dühöngj, mert nem lesz ez ma másként. Kerüld a szélsőséges helyzeteket! Ha a természet lágy ölére vágysz, jól teszed, kevesebb apró bosszúság, több érzelmi jó vár rád.

 

Kedves Vízöntő!

A feladat és a hangulat ugyanaz, mint tegnap volt. Kimondottan örülsz, hogy nem kell egyedül lenned. De nem csak ezért vagy hálás kedvesednek. Kiderül, hogy párod – és persze a világ – sokkal kegyesebb és elfogadóbb, mint hitted volna. Lecsillapodsz, megbékélsz. Még nem vagy egészen nyugodt, valami még elintézetlenül maradt benned, de már sokkal kerekebbnek látod a világot, s végül ez sem egészen elhanyagolható eredmény.

 

Kedves Halak!

Amennyiben igaz, hogy szenvedés az élet, akkor most istenigazából érzed, hogy élsz. Mondhatni, nagy lábon. Az is szükségtelen, hogy magadba csípj… Felocsúdni sincs időd, csapást csapás követ. Előbb a tested, majd a lelked küldik padlóra… egy jobbhoroggal! Elgondolod, mi lehetne a rosszabb. És aki küldte! Ezt azért nem vártad volna… Szív küldi szívnek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top