Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. április 28-tól 2008. május 04-ig

Kos

Gondolataid most csaponganak, nem azon dolgok körül járnak, ahol kellene. Leginkább az anyagiak körül járkálsz, s kételyek gyötörhetnek, hisz egy ideje állandóak a váratlan kiadások, munkahelyeden vagy vállalkozásodban is keletkezhet némi bizonytalanságra okot adó tényező. Talán úgy érzed, hogy az élet most igazságtalan veled, és nem kapod meg azt, ami erőfeszítéseidért járna. Légy türelmes, hisz minden elvetett mag beérik egyszer…

Szerelem: A szívügyek téren megtörténhet, hogy nem lesz elegendő kurázsi benned, hogy elmondd partnerednek, milyen céljaid és elvárásaid lennének. Ha még nincs párkapcsolatod, a hosszú hétvége alkalmassá válik új szerelem megérkezésére.

 

 

Bika

Függetlenül attól, hogy a Merkúr kihátrál a Bika jegyéből, tele leszel életkedvvel, s emellett fantasztikus vonzerőd is veled lesz, végre újra rátalálsz önmagadra, ráadásul erőfeszítésedbe sem kerül, hogy másokat levegyél a lábukról. Család? Barátok? Üzletfelek? Meggyőzheted őket arról, hogy nagyon jó úton jársz, hogy komoly sikereket érj el. Ezt a vonzerőt használd ki nyugodtan, hisz ritkán adódtak ehhez hasonló pillanatok az elmúlt hónapokban.

Szerelem: Párkapcsolatodban is kihasználhatod energiáidat, törekedj érzelmeid elmélyítésére. Ha még szingli vagy, töröld ki ezt a szót a fejedből, s vedd le a lábukról az ellenkező neműeket!

 

Ikrek

A Merkúr végre újra megérkezik az Ikrek jegyébe, így nem csoda, ha a most következő napokban előbújik gyermeki éned, vidám és önfeledt leszel, környezetedre is jótékony hatást gyakorolsz. Sok minden megvilágosodhat előtted, rájöhetsz arra, hogy számos kérdést rosszul vagy éppen görcsösen kezeltél, ráadásul magadhoz is szigorú voltál. Szükséged van pihenésre, és a lazítás mellett még több vidámságra is. Számos alkalmad nyílhat arra, hogy ismerkedj, társaságba menj, netán flörtölj.

Szerelem: Érzelmeid újra elmélyülnek, fontos döntések születhetnek most! Ha még páratlanka vagy, akkor itt az ideje, hogy ezt a korszakodat végleg lezárd.

 

Rák

Ne bújj vissza a biztonságot nyújtó rákpáncélodba, hanem inkább használd ki a Vénusz jótékony hatásait! Légy maximalista munkád és tanulmányaid területén, különösen, ha úgy adódik, még a lehetetlent is próbáld meg véghezvinni. Légy kitartó, és dolgozz elszántan céljaidért, elvárhatod ugyanezt környezetedtől vagy éppen szeretteidtől is. Hajlamos leszel túl magasra helyezni a mércét, ebből könnyen konfliktusok adódhatnak! Inkább köss kompromisszumokat, légy elnézőbb.

Szerelem: Érzelmi téren a maximumot nyújtod – sőt talán még egy kicsivel többet –, de még szerencse, hogy itt erre van szükség! Páratlanoknak a hét nagyon alkalmas ismerkedésre.

 

 

Oroszlán

Mivel ez a hét egy kicsit rövidebb a szokásosnál, ezért sok mindent gyorsabban, fürgébben kell megoldanod az átlagosnál. A megszokott nyugalmadat most zavartság és kapkodás válthatja fel, sőt stílusod, más emberekhez való hozzáállásod könnyen idegesítővé válhat. Most sajnos elég lehet egyetlen kis szikra is, és bárhol, bármikor robbansz. A belőled kitörő erő most könnyen zabolátlanná és nehezen kordában tarthatóvá válik. Mégis muszáj visszafognod magad, különben komoly konfliktusokra kerülhet sor!

Szerelem: Érzelmi téren is zsákutcába futhatsz, nehéz lesz kompromisszumot találni. Ha pedig most keresed az igazit, több kalandba is belebonyolódhatsz, de észre kell vedd, hogy még nem jött el a megfelelő idő…

 

 

Szűz

Jó hangulatban telnek a napok, nem lehet okod a panaszra, különösen a keddi nap ígérkezik sikeresnek. A hét első napjaiban bármit megtehetsz, amihez kedved, affinitásod van. De azért oda kell figyelned túlzott előzékenységedre és szolgálatkészségedre, kihasználhatják jóindulatodat, kedves természeted sodorhat most bajba. Hajlamos leszel nem meglátni a fától az erdőt, ezért önfeláldozásra és önzetlenségre vagy hajlamos. Ugyan ezek nagyon jó tulajdonságok, de ideje, hogy magabiztosabb légy.

Szerelem: Jelentősen megnőnek az esélyeid arra, hogy a következő napokban könnyen belebonyolódj egy új szerelembe, függetlenül attól, hogy van már párod, vagy sem.

 

 

Mérleg

Fontos dolgok közelednek, rég várt pillanatok „toppanhatnak” be. Megérinthet a változás lehetőségének erős szele, így igényed lehet most arra, hogy régóta berögződött dolgaidat radikálisan megváltoztasd, pl. leszokj a dohányzásról, vagy leadj pár kilót. Erre épp kiváló napok állnak előtted. Ha munkahelyváltáson, költözésen, befektetésen töröd a fejed, ne habozz cselekedni, biztos, hogy nagy szerencsével jársz! A külső hatások is kedveznek terveidnek!

Szerelem: Párod is támogatja újító szándékodat, így a nagy célok elérésében segítségedre lesz. Ha még a magányosok táborába tartozol, szinte kizárt, hogy ne most kopogtasson a szerelem…

 

 

Skorpió

Bár nem jellemző, hogy állandó hangulatingadozások nehezítenék mindennapjaidat, most mégis több kívülről érkező hatás miatt kedved egyik pillanatról a másikra változhat, s ez az erős ingadozás kihat munkádra, emberi kapcsolataidra is. Most úgy érezheted, minden és mindenki csak púp a hátadon, s legszívesebben elbújnál a világ elől. Semmihez sincs kedved, és mindennapi teendőket is csak halogatod másnapra. A hosszúra nyúló hétvégén kapcsolódj ki, egy kis pihenés sok mindent megold.

Szerelem: A szívügyek terén is adódhat némi feszültségre okot adó körülmény. Inkább beszéld ki magadból a problémákat, ne dugd a fejed a homokba. Ha még keresed a párod, ne türelmetlenkedj, a sietség nem vezet most eredményre.

 

Nyilas

Meglepő helyzettel találhatod magad szembe ezen a héten, még a szokásosnál is jobban előbújnak szenvedélyes és tüzes jellemvonásaid, és ez most könnyen bajba sodorhat. De nem tudsz magadnak nemet mondani, belülről hajt a vágy, úgy érzed, szükséged van arra, hogy újra élj, vágyaidat megpróbáld elérni, és ezért szinte bármire hajlandó vagy. Olyan régen engedtél teret a szenvedélynek, hogy újra szükséged van arra, hogy ezt az érzést munkában és szerelemben egyaránt megéld.

Szerelem: Könnyen előfordulhat, hogy meglévő párkapcsolatod mellett belebonyolódsz egy másikba… Aki még magányos, szintén párra lelhet! Kiváló napok erre: a kedd és a hosszú hétvége.

 

Bak

Fogékonyabb és érdeklődőbb leszel, megnő a kommunikáció iránti igényed, s erős indíttatásod lehet arra is, hogy ismét tanulj valami újat, valami izgalmasat. Ösztönös megérzéseid most sem hagynak cserben, jó érzékkel választod ki a számodra legjobb lehetőségeket. Segítőid szinte tálcán kínálják fel a változás és továbblépés különböző módozatait, ezért semmire ne mondj nemet, nem fogod megbánni. Új barátságok kialakulásának is kedvez ez a hét.

Szerelem: Kapcsolatod érdemi átalakuláson mehet át, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól, csak előnyöd származhat belőle. Ha még egyedül vagy, minden esélyed megvan arra, hogy a hosszú hétvégén betoppanjon a szerelem.

 

Vízöntő

Négynapos hétvége! Újra! Nagyszerű, vidám, tartalmas napoknak nézel elébe, a bolygók együttesen támogatják sikereidet. Józan gondolkodásmódod ésszerű döntések meghozatalában lesz segítségedre a hét elején, különösen munkáddal, karriereddel vagy épp vállalkozásoddal összefüggésben. Váratlanul komoly lehetőségek adódhatnak számodra, ezeket használd ki, hisz erőtől duzzadsz, s arra is képes lennél, hogy más mederbe tereld életedet.

Szerelem: Ha már a munka terén jól mennek a dolgok, szánj időt a párkapcsolatodra is, vigyél bele végre valami újdonságot! Ha még magányos vagy, minden esélyed megvan, hogy megtaláld a párod!

 

Halak

Kissé nehezen találod a helyed, a hét első felében érzelmeid, gondolataid kissé zavarossá válhatnak, nem tudod, kinek higgy, kinek a mosolya valódi. Ez az oka annak is, hogy a környezeteddel való kommunikációd is nehézkesen működhet, főleg a téged körülvevő emberekkel, különös tekintettel a családoddal és munkatársaiddal folytatott eszmecseréidre. Szerencsére ez a kellemetlen hatás csak a hétvégéig tart, pihenj eleget, lesz rá időd.

Szerelem: Ha úgy érzed, lenne mit megbeszélned társaddal, akkor ezt halaszd a hétvégére, nyugalmas napok segítik a konfliktusok rendezését. Ha még szingli vagy, a kapcsolatkeresésre a jövő hét kedvezőbb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top