nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 30. szerda)

Napi horoszkóp (04. 30. szerda)

Kedves Kos!

Teljesen levettek a lábadról. Még mindig őrülten kívánjátok egymást alkalmi partnereddel. Furfangos ötleteket eszelsz ki, hogy egész nap zavartalanul együtt lehessetek. Ha szerencséd van, senki sem fog rájönni, hogy külön utakon jársz, s úgy térsz vissza a családi tűzhelyhez, mintha nem is történt volna az égvilágon semmi. Te ebben nagymester vagy!

 

Kedves Bika!

A tegnapi gondolatok foszlányai kavarognak a fejedben, de már látni véled a kivezető utat, ámde ódzkodsz attól, hogy durva eszközöket vegyél igénybe, pedig csak így törhetsz utat a megfelelő irányba. Munkádban is meg fog mutatkozni az a belső felfokozottság, amelyet most érzel, és ez ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válik. Szerelmi étvágyad is megnő, megerősödik, és ezt könnyedén ki tudod majd fejezni. Kapcsolataidnak új mélységei tárulkozhatnak fel előtted.

 

Kedves Ikrek!

Bár a mai napod sok tekintetben kedvezőbb lesz, mint a tegnapi, még mindig nem az igazi. Sok minden nyomja a lelked, és nem tudod, hogyan szabadulj meg a nyomasztó gondolatoktól, hebehurgyának látszó ötletektől. Az még soha nem jutott az eszedbe, hogy kiírd magadból? Az Ikrek nemcsak a beszédben, hanem az írásban is tehetségesek, s a lelki hasznon túl soha nem érzett örömet okozhat az írás.

 

Kedves Rák!

 

Lobbanékony és ingerlékeny vagy, ezért hajalmosabb a heves mozdulatokra – ami balesethez is vezethetne. Az éles fémszerszámokkal legyél különösen óvatos. Civakodó kedvedtől összezördülések keletkezhetnek. Legyél tudatában ennek, és inkább nézz szembe a kemény problémákkal. Valami apró probléma lehet az egészségeddel. Kicsit fáj a fejed meg a hátad, úgy látszik, ma minden összejön. A reggeli torna is csak fáraszt, abba is hagyod rögtön, ha egyáltalán elkezdted. A legszívesebben ágyban maradnál, de inkább menj orvoshoz.

 

Kedves Oroszlán!

 

Minden bajodra gyógyírt jelent családod gondoskodása, amelyet csak akkor érzel tehernek, amikor elégedett vagy magaddal. Ezen a napon melegséggel gondolsz hozzátartozóidra, akik nélkül aligha álmodhatnál fényes győzelmekről. Világos pillanataidban sokra értékeled az ő kevésbé látványos, ám annál hasznosabb erőfeszítéseiket. Jó volna valahogy kifejezésre juttatnod nekik érzéseidet.

 

 

Kedves Szűz!

 

Nem is remélted, hogy a nagy Ő elfogadja a vacsorameghívást. Fejezd be mielőbb a munkát, hogy legyen időd kicsinosítanod magad. A vacsora remekül sikerül, így minden esélyed megvan arra, hogy a hódítás során is eredményes leszel. Igazán elégedetten hajthatod nyugovóra a fejed, még akkor is, ha most cseppet sincs kedved aludni.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Jó hangulatban ébredsz, s a világot egyszeriben szépnek látod. Kinek lenne kedve ilyenkor hétköznapi, prózai dolgokkal foglalkozni? Szerelemre a legalkalmasabb ez a nap. Partnereddel csodálatos élményben lesz részetek, ha mára beterveztek egy kirándulást. Idilli táj, gyönyörű idő, hangulatos naplemente. Kell-e ennél ideálisabb környezet ahhoz, hogy elhangozhasson az a kérdés, amelyet mindketten olyan régen vártok, s amelyre mindketten tudjátok a választ?

 

 

Kedves Skorpió!

 

Tudtodon kívül döntenek a jövődről, határoznak lehetőségeidről. Bár erről csak később szerzel tudomást, mégis, már ma érzed, hogy valami furcsa vibrálás van a levegőben. Hogy pontosan mi, azt még nem tudod, csak sejted, hogy számodra kellemetlen dolgok vannak készülőben. Ettől persze érzékeny és ideges vagy.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Oszd meg gondjaidat társaddal! A munkahelyi intrikák okozta csalódáson is hamarább túlteszed magad, ha érzed, hogy partnered melletted áll. A társtalan Nyilasok is észrevehetnék végre, hogy valaki a közvetlen környezetükben csak egy biztató jeladásra vár. Ne hanyagold el egészségügyi problémádat: ideje lenne elmenned egy alapos kivizsgálásra.

 

 

Kedves Bak!

 

Nem is jó, nem is rossz ez a nap. Minthogy nagyon nehéz összebarátkozni veled, nem egykönnyen engeded közel magadhoz az embereket, meg vagy lepve, hogy nem állnak ki melletted. Pedig ha egy kis lehetőséget is adnál, hogy megismerjenek, bizonyára több támogatóra találnál. Ne húzódj be az odúdba, keress új ismeretségeket! Ez az üzleti életben elengedhetetlen.

 

 

Kedves Vízöntő!

Valahogy úgy élsz, mintha rád nem vonatkoznának a mindennapok törvényei, pedig ez nem így van. A számlák maguktól nem fizetődnek be, az autó sem gurul el a szervizig, s a halmokban álló levelekre sem születik válasz nélküled. Törődj többet ezekkel a hétköznapi dolgokkal, jobban fogod érezni magad, ha legalább ezek rendben lesznek.

 

 

Kedves Halak!

Alkotó vagy, ha márciusban születtél. Amennyiben ma kezdeményezel, minden valószínűség szerint siker koronázza vállalkozásodat, minthogy a feltételek kedvezőek. Ha ennek ellenére balul ütnének ki a dolgok, akkor valamilyen alapvetően fontos számításba csúszott hiba. Gyakori jelenség!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top