Horoszkóp

Májusi horoszkóp

Kos

 

Szerelem: Az érzelmek terén komoly mozgások mutatkoznak, változások jöhetnek, nem is kicsik, hanem egyenesen nagyok! Ezek a lehetőségek inkább a hónap első felében adódnak, így ne halogasd meghozni a döntéseket. Új hódolóid akadhatnak, bizony akár több is, csak tudj közülük megfelelően választani. A párban élőkkel is megeshet, hogy betoppan egy harmadik…

Munka, anyagiak: Április még a várakozás ideje volt, azonban májusban végre rád mosolyoghat a szerencse. Különösen anyagilag érhetsz el sikereket, nincs kizárva, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz, amiből jelentős pénzhez juthatsz.

Egészség, lelkiség: Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra! Egészséged biztos, hogy nem inog meg ebben az időszakban.

 

 

Bika

 

Szerelem: Habár a Nap és a Vénusz a hónap végén, a Merkúr pedig már a hónap elején elhagyja a Bika jegyét, azért nem lesz okod a szívügyeket illetően panaszra. A május sok változatosságot hoz életedbe, lánykérés, összeköltözés, fellángolások jöhetnek. A párkeresőknek ez a legkedvezőbb hónapjuk arra, hogy végre kitöröljék életükből a magány fogalmát.

Munka, anyagiak: A karrier terén régi álmaid valósulnak most meg, hisz jelentős sikereket könyvelhetsz el. Bevállalhatsz egy utazást vagy éppen munkahelyváltást is, ha erre kapnál lehetőséget. Most ne mondj semmire nemet, mert könnyen megbánnád!

Egészség, lelkiség: Jól érzed magad a bőrödben, és ezt környezeted is észreveszi. Néhány kilótól is megszabadulhatsz most.

 

Ikrek

 

Szerelem: A Nap, a Merkúr és a Vénusz is belép május folyamán az Ikrek jegyébe, sok érdekes lehetőséget hozva számodra. Ezen bolygók együttes segítségével egy új, váratlan szerelem jelenhet meg életedben, esetleg a meglévő fellángolhat, elmélyülhet, még szorosabbá válhat. A magányosoknak olyan élményben lehet részük, amelyre mindig is vágytak.

Munka, anyagiak: Karrier terén sikereket érhetsz el, kitartásod végre meghozza az eredményt. Vitás kérdésekben most ne a hirtelen indulat vezessen, fontold meg alaposan, kinek mit mondasz, könnyen megsérthetsz másokat.

Egészség, lelkiség: Jól mennek a dolgaid, és fogékonyabbá válsz a külvilág reakcióira.

 

Rák

 

Szerelem: A Mars május 9-én végre kilép a Rák jegyből, így az elmúlt két hónap nyugtalansága, útkeresése végleg megszűnik. A hónap második felére már újra kiegyensúlyozottá válsz, sőt alkalmassá arra is, hogy új szerelmi kapcsolatot építs! Ha problémáid vannak szerelmeddel, akkor a május kiválóan alkalmas arra, hogy megbeszéld ezeket, és megoldást keress a bajokra.

Munka, anyagiak: Új kapuk nyílnak meg előtted, már csak elég bátorság kell ahhoz, hogy bele merj vágni az ismeretlenbe. Ha netán régóta tervezgeted egy saját vállalkozás elindítását, arra is kiváló ez a hónap! Váratlan anyagi bevételek is gyarapíthatják pénztárcádat.

Egészség, lelkiség: Fontos, hogy beismerd hibáidat, mert ez most sokat segíthet a továbblépésben és gondjaid megoldásában.

 

Oroszlán

 

Szerelem: Oroszlán magabiztosságoddal ellentétben májusban sokszor nem fogod találni a helyed, nem tudod, mit kellene tenned. Sőt azt sem, tegyél-e valamit, vagy hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják. Pedig ha problémáid vannak párkapcsolati téren, akkor már a hónap elején sort kellene keríteni ezek megoldására. A párkeresőknek inkább a hónap utolsó harmada kedvez flörtökhöz, randik szervezéséhez.

Munka, anyagiak: Karrier terén is várat magára a siker, de valójában nincs is okod panaszra, hisz jó mennek a dolgaid. Most külső segítség nélkül kell fejlődnöd, problémáidat megoldanod, de ebből tanulhatsz a legtöbbet.

Egészség, lelkiség: Május közepétől napról napra nyitottabbá válsz minden újdonságra, jobban odafigyelsz környezetedre, s könnyebben megérted és átérzed mások problémáit.

 

Szűz

 

Szerelem: A rég áhított igazán nagy fordulat most végre megérkezhet egy valódi szerelem formájában minden magányos Szűz életébe. Ha már van párkapcsolatod, nagy döntések meghozatalára alkalmas időszak a következő néhány hét. Ha összeköltözés, házasság, gyermekvállalás előtt álltok, nem is találhatnátok kedvezőbb időszakot ezen dolgok alapjainak letételéhez.

Munka, anyagiak: A hónap eleje nem tartogat különösebb újdonságot, annál inkább a hónap második fele! Az üzleti ügyeknek is a 20-a utáni időszak kedvez, akkor érdemes szerződéseket kötni, eladni vagy éppen venni, befektetni, vállalkozást alapítani, hitelt felvenni.

Egészség, lelkiség: A hónap első két hete nem éppen úgy alakulhat számodra, ahogyan előre eltervezted, de ne aggódj, hisz rátalálsz a megfelelő útra.

 

Mérleg

 

Szerelem: Meglepően mély és intenzív érzésekkel leszel tele, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy párodon akarj uralkodni. Találd meg a kellő egyensúlyt szerelmi téren! A párkereső Mérleg is beleeshet abba a hibába, hogy megtetszik valaki, s azonnal meg akarja szerezni magának. Légy türelmes, felesleges és túlzott agresszióval csak elriasztod magadtól az illetőt.

Munka, anyagiak: Május folyamán szinte bármit sikerre vihetsz, amit akarsz, ne hagyd, hogy elképzeléseidben meggátoljon bárki. Régi vágyaid valóra válhatnak, minden, amit jelenleg karrierrel és sikerrel kapcsolatban elképzelni lehetséges.

Egészség, lelkiség: Kellemes, könnyed, színes, egyben igen mozgalmas hetekre számíthatsz. Pihenj, szórakozz sokat, még akkor is, ha úgy érzed, dolgozni kellene. Szükséged van egy kis lazításra!

 

Skorpió

 

Szerelem: Változatos időszak vár rád, egyszer fenn, máskor lenn. Lesznek jó és rossz napjaid egyaránt, viták is adódhatnak nagyobb számban, mint máskor. Legyen sok türelmed, a konfliktusokba ne bonyolódj bele. A párkereső Skorpiók sok ismeretséget köthetnek, de a tartós kapcsolatok megalapozásának ez a hónap nem kedvez.

Munka, anyagiak: A hónap első felében több toleranciát kell tanúsítanod, mert sok akadály gördülhet eléd. Elég döcögősre sikerülhetnek a következő hetek, néhány jelentősebb probléma nehezítheti mindennapjaidat. Legyen kellő kitartásod, mert május 17-től egyre pozitívabb napok állnak előtted.

Egészség, lelkiség: Egészségileg problémákkal kerülhetsz szembe, különösen sok fejfájás, illetve gyakori emésztési problémák nehezíthetik mindennapjaidat.

 

Nyilas

 

Szerelem: Jól érzed magad meglévő párkapcsolatodban, de akkor sincs okod a panaszra, ha éppen még egyedül vagy. Most sok új udvarlód akadhat! Ne utasíts vissza senkit, magad is meglepődhetsz azon, hogy épp valaki olyan rabolhatja el a szíved, aki alapjában nem a zsánered… A párkapcsolatban élők esetében pedig hirtelen betoppanhat egy szerelmi háromszög harmadik tagja…

Munka, anyagiak: A gyönyörű májusi hónap nemcsak a természetben hoz kivirágzást, hanem a te életedben is. Nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted, például kedvező az idő új vállalkozás beindításához, tanulmányok megkezdéséhez vagy vizsgák letételéhez.

Egészség, lelkiség: Jól telik ez a hónap, bár lesznek pillanatok, amikor nem tudod, mihez is kellene kezdened. Ne hagyd, hogy a bizonytalanság eluralkodjon rajtad.

 

 

Bak

 

Szerelem: A Vénusz és a Jupiter együttes pozitív hatása sokat segít neked május folyamán, különösen kiváló hatásukat fejtik ki érzelmi életedre. A meglévő kapcsolatok tovább mélyülhetnek, a kötelék szorosabbá válhat. A párkeresők is sikerrel járhatnak, különösen nagy erre az esély május második felében.

Munka, anyagiak: Hivatásod vagy éppen vállalkozásod terén könnyen akadályokba ütközhetsz. Váratlan, sokszor ésszerűtlen konfliktusokba bonyolódhatsz, ugyanakkor más pozitív hatások miatt sok apró, örömteli pillanatra is számíthatsz.

Egészség, lelkiség: A mindennapi hullámvasútérzés kizökkenthet nyugalmadból, de ez a kellemetlen hatás a hónap közepére teljesen megszűnik.

 

Vízöntő

 

Szerelem: Az érzelmek terén különösen jól alakulhatnak dolgaid, szinte minden úgy lesz, ahogy a hónap elején eltervezed. Ha netán vannak megoldásra váró problémáid párkapcsolati téren, akkor most minden rendezhető, hisz kommunikációs készséged jobb lesz a szokottnál. Aki még vadászik az igazira, most bárkinek elcsavarhatja a fejét.

Munka, anyagiak: Pozitív irányú változásokat sejtetnek a május havi csillagállások, használj ki minden felbukkanó lehetőséget, bárhonnan is kerül utadba… Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden a terveid szerint alakulhat!

Egészség, lelkiség: Használd ki május havát, kezdj fogyókúrába, tölts több időt a friss levegőn, jót fog neked tenni.

 

Halak

 

Szerelem: Van már van stabil párkapcsolatod? Akkor bizony most figyelj oda jobban a dolgok alakulására. Szerelmeddel kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, s még a legapróbbakat is nehezen fogod viselni. Ha még magányos vagy, akkor a májusi hónap egyáltalán nem kedvez új kapcsolat alapjainak letételéhez, de ismerkedéshez, lehetőségeid felméréséhez igen.

Munka, anyagiak: Karriered megakadhat, nehezen találod meg másokkal a közös hangot, sok döcögés fogja jellemezni május havát. Ugyanakkor az utolsó napokban már újult erővel veted bele magad a munkába, használd kommunikációs képességed.

Egészség, lelkiség: A konfliktusok lelkileg megviselnek, ez akár apróbb fizikai megtestesülésekben is jelentkezhet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top