Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 02. péntek)

Kedves Kos!

Vigyázz! Munkahelyeden bizalmas információkat hallasz, amelyek könnyen megtévesztenek. Később komoly bonyodalmakat okozhat, ha most hitelt adsz a pletykáknak, és belesodródsz a kétes kimenetelű intrikákba. Légy óvatos! Ne kockáztass semmit! Jobb ma egy veréb, mint holnap egy olyan túzok, amilyenre valójában nem is igazán vágysz.

 

Kedves Bika!

Nemhiába elmélkedtél, fáradtál, dolgoztál annyit: ma a szorgalmas, hozzáértő gazda büszke mosolyával takaríthatod be a gazdag termést. Azért ne légy rátarti, önfejű és makacs! Érd be azzal, amit ez a nap kínál, ne akarj még többet! Sikerek a hivatásban, sikerek a szerelemben, kicsattanó egészség, ragyogó forma, lelki nyugalom – mit is kívánhatnál még? Élvezd az életet, kedved mindig telne benne, de ma módod is van rá!

 

Kedves Ikrek!

Nem a rendszeretetedről vagy híres, aminek sok hátrányos következményét kell elviselned. Az sem csoda, ha rohamszerűen tör rád a rendcsinálási kedv. Csupán az a baj, hogy hetek, hónapok mulasztásait aligha lehet egyetlen nap alatt maradéktalanul pótolni. Elégedj meg azzal, hogy csak egy részét törleszted adósságodnak, s ne akarj mindent ma elvégezni, mert abból még nagyobb rendetlenség lesz…

 

Kedves Rák!

 

Nem volna baj, ha itt lenne már a hétvége, mert igencsak a „végét járod”, már ami a lelki életedet illeti. Ha teheted, kerüld ma a konfliktusokat, mert elfordult tőled a szerencse, és balsikereid nem növelnék amúgy is megcsappant önbizalmadat. Mélyedj el valamiben, s ha teheted, egész nap foglalkozz egyvalamivel, ami leköt. Ha képes vagy hosszabb ideig összpontosítani, még semmi nincs veszve. Este lazításként tornássz! Ha kellemesen elfáradsz, jobban fogsz aludni.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma különös találkozás vár rád, a véletlen, amely a sors szerepében jelenik meg, váratlan felfedezéssel örvendeztet meg. Oroszlánszívedet egyszerűen lángra gyújtják. Meglepetéssel veszed tudomásul, hogy valaki annyira felkeltette érdeklődésedet, hogy képtelen vagy ellenállni a csábításnak. Persze megint téged választottak, és nem az Oroszlán tette meg az első lépést. Sebaj, hamar lehűti szenvedélyedet a gyors siker.

 

 

Kedves Szűz!

 

Nem mersz semmibe belekezdeni, mert mindjárt mindenben a vesztés lehetőségét látod. Pedig amit ma elmulasztasz, arra többé nem nyílik lehetőséged. Ráadásul, ha ilyen kukacoskodó vagy, megeshet, hogy kihagynak az esti programból is. Ezzel sokat vesztenél. Jobban teszed, ha megembereled magad, és legalább partnered magabiztosságából merítesz egy kicsit.

 

Kedves Mérleg!

 

Ha éppen nem a fejed fáj, kitalálsz valamit, hogy elodázhasd teendőidet. Ahelyett, hogy kora reggel frissen nekikezdenél a munkának, s délre már el is felejtenéd, nyafogva, kelletlenül teszel-veszel. Több kárt, mint hasznot hozhatsz ezen a napon. Ma jobb lenne neked egyedül, társaság nélkül.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Határozatlanságod már sokszor meggátolt abban, hogy kiemelkedj a középszerűségből, és valamilyen valóban érdekes és értékes dolgot vigyél véghez. Ilyenkor persze mindig akad mentség és kifogás. Megfontoltságodra és józanságodra, valamint mértéktartásodra hiába is kened az elszalasztott lehetőségeket, már te sem hiszel ebben, hát akkor mit vársz a többiektől?

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ma semmi sem zavarhatja meg nyugalmadat, igaz, hogy felvillanyozó eseményekben sem lesz részed. Egészen az elmélkedésnek szentelheted magad. Tele vagy hosszú távú tervekkel s jobbnál jobb ötletekkel. Azoknak, akik még tanulnak, ma alkalmuk nyílik javítaniuk osztályzataikon. Nem árt a biztos fellépés.

 

 

Kedves Bak!

 

Hogy honnan, honnan nem, mindig képes vagy felfedezni egy újabb pénzforrást. Ha nem is bugyog gazdagon, de megbízhatóan csörgedezik. Ha úgy érzed, hogy fogytán az aranytartalékod, mindig találsz valamilyen megoldást a feltáplálására, s érdemes követni a banki ügyleteidet is. Mindig megtalálod a kiskapukat.

 

 

Kedves Vízöntő!

Nem nyomhatod el örökké igazi éned kifejezését, és váratlan események most épp ezt az igazi énedet kényszerítik kitörni védőburkod fojtogató biztonságából, hogy felegyenesedve megmutasd magad. E lendítőerőnek ellenállni igen könnyen szívproblémákhoz vezethetne. Gondosan ügyelj koszorúereid állapotára, ne tartsd magadban a dolgokat, beszéld vagy kiabáld ki őket.

 

 

Kedves Halak!

Most, hogy már sínen vannak a dolgok, akár lustálkodhatsz is, ha kedved tartja. Elvégre fizikailag amúgy is lehetetlen, hogy egyszerre tartózkodj több helyen. Meg aztán bizalmatlanságra semmi ok, amikor a legkiválóbb tulajdonságokkal dicsekedhetsz. Arról nem is szólva, hogy nem jó, ha mindent látsz… még beidézhetnek szemtanúként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top