nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 06. kedd)

Napi horoszkóp (05. 06. kedd)

Kedves Kos!

Szép élmények hatása alatt állsz, és ezek átsegítenek a kisebb munkahelyi zökkenőkön. Elviselhetőbbé teszik a nagy, megmérettetést jelentő feladatok hiányát, de a túlzott terhelést is. Ma képes leszel felülemelkedni a kicsinyes intrikákon, éppúgy, mint a bevásárlás, az ügyintézés napi bosszúságain. Miután könnyed és nyitott vagy, az sincs kizárva, hogy új kapcsolatokra teszel szert.

 

Kedves Bika!

Dolgozol naphosszat, megállás nélkül, fáradtságot szinte nem is érezve. Még kedvedre is van a dolog. Élvezed, méregeted, számon tartod, ahogy fogynak, ritkulnak a teendők, elintéznivalók. Otthon, a családban is mindent elrendezel, elsimítasz, eligazítasz. Jó szóból, simogatásból is jut bőven mindenkinek! Tekintélyed, tartásod ma sokakat vonz.

 

Kedves Ikrek!

Mi volna, ha ez egyszer megpróbálnál mélyebbre ásni a szokottnál? Az, hogy felszínes ismeretek alapján ítélsz, mélyen sértheti azt, akit érint, és az ilyesmit mindenki nehezen bocsátja meg. Saját bőrödön is érezted már, milyen nehéz jóvátenni a meggondolatlanul kimondott szót, amely mély és nehezen gyógyuló sebet ejt. Légy sokkal megfontoltabb!

 

Kedves Rák!

 

A nagy pauza időszaka következik. Magánéletedben és munkahelyeden sem találod a helyed. Úgy véled, most tényleg itt van a nagy váltás ideje, csak éppen módot nem találsz a mikéntjére. Ha valóban fel akarsz rúgni mindent, jól gondold meg. Ne a tetteket kövesse majd az okoskodás vagy a megbánás. Persze te hamar túlteszed magad mindenen, ezen sem lesz túl nehéz. A felszínesség azonban megbosszulja magát.

 

Kedves Oroszlán!

 

Meglehetősen ritkán esik meg veled, hogy kételyek gyötörnek, meginog a talaj a lábad alatt. Nem kell szégyellned, hogy kiderül: a király is csak ember. Kizárólag arra kell vigyáznod, nehogy illetéktelenek előtt fedd fel gyengéidet. A legjobban teszed, ha visszavonulsz barlangodba, és önvizsgálatot tartasz.

 

Kedves Szűz!

 

Kilátástalan munkát vállalsz el, mert úgy érzed, saját magad és ismerőseid előtt bizonyítanod kell. Ezt mégsem teheted egy egyszerűen megoldható feladattal. Megszenvedsz a sikerért, de örömöd nagyobb a fáradtságnál is. Bár éppen a napokban fejtetted ki, hogy eleged van az emberekből, ma újabb ismeretségeket kötsz. Lehet, hogy csak azért, mert újabb üzletet véltél felfedezni rajtuk keresztül?

 

 

Kedves Mérleg!

 

Kapsz egy rejtélyes telefont, amelyben estére kérnek randevút tőled. Szívesen mondasz igent, már csak azért is, mert kíváncsi vagy a titokzatos telefonálóra. Nem akarsz hinni a szemednek, amikor a megbeszélt helyen első szerelmed vár rád. Nagyon kellemesen elbeszélgettek, felelevenítitek a régi szép emlékeket. Lehet, hogy ez túl jól sikerült, s újra szerelem lesz a dologból? Érdemes belebonyolódnod ebbe?

 

Kedves Skorpió!

 

A közeli napok izgalmai nem múltak el nyomtalanul. A sok idegeskedés, az átélt viharok megviselték idegrendszeredet, kimerült és nyugtalan vagy. Nem is lehet csodálkozni azon, hogy erőtartalékaid végére értél, hogy semmi másra nem vágysz, mint arra, hogy egy kicsit békén hagyjanak. Érthetően nem akarsz most újra harcba szállni igazadért, pedig tudod, hogy méltatlanul értek sérelmek.

 

Kedves Nyilas!

 

Váratlan kiadásra számíthatsz ma, s ha korábban nem takarékoskodtál, sajnos nagyobb összeget kell sürgősen kölcsönkérned valakitől. Különösebben nem kell aggódnod, hiszen tudod, hogy egy-két barátodra mindig számíthatsz. Valaki ma nagyon megtetszik neked, s úgy gondolod, egy kis flörttel nem árthatsz senkinek.

 

Kedves Bak!

 

Egy kis flört, kaland megbizsergeti a szívedet. Napokig képes leszel ábrándozni róla. S ha nem jön be, az sem baj. Nem elveszett órák ezek. Valaki nincs egy véleményen veled egy vásárlási ügyben (lehet telek, szőnyeg, arany stb.). Nem lesz könnyű meggyőzni téged, és talán nem is kellene beadnod a derekad, ha ösztöneid azt súgják, hogy ne menj bele.

 

 

Kedves Vízöntő!

A baj mindig csőstül jön. Nem elég, hogy munkahelyeden kisszerű veszekedésekbe voltál kénytelen bonyolódni, kedvesed, társad is „váratlan vádakkal” illet. Te is tudod, hogy a fejmosás jogos, hogy gyalázatosan keveset törődsz azzal, ami igazán fontos. Azt is tudod azonban, hogy a kínos helyzet néhány jó szóval megoldható. Találd meg ezt a néhány „jó szót”, és a békülés igazán édes lesz.

 

 

Kedves Halak!

Ismét mérlegelsz, fontolgatsz, körülményeskedsz. Tegnapi bizonyosságodat kétségek váltják fel. Természetes reakció, mármint a te esetedben. Nem mindenkinek adatott meg. E tudat töltsön el nyugalommal, és tarts ismételten önvizsgálatot! Amennyiben végképp döntésképtelennek bizonyulsz, hívj segítségül egy pénzdarabot. Fej vagy írás?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top