Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 08. csütörtök)

Kedves Kos!

Rosszkedvűen ébredsz, és előérzeteid most sem csalnak meg: hivatásodban újabb megpróbáltatások várnak rád. Olyan ajánlatot kapsz, amelyről nehéz eldönteni, hogy előnyös vagy hátrányos. Nagyon kétes ízű a dolog, és te sem vagy abban a hangulatban, hogy nyugodtan mérlegelj. Éppen ezért odázd el a döntést, ameddig lehet.

 

Kedves Bika!

Oktalan, szinte megmagyarázhatatlan derű ül ki vonásaidra. Még a rakoncátlankodó tárgyak sem bőszítenek fel, türelmes vagy velük is. Hát még embertársaiddal: jópofa, segítőkész, megértő vagy. Arra viszont ügyelj, hogy egyesek visszaélhetnek ezzel! Apró szívesség gyanánt, csak úgy, mellékesen megemlítve, kellemetlen, fölöttébb méltatlan, gyanús ügyletekbe rángathatnak bele. Légy hát óvatos!

 

Kedves Ikrek!

Ez a semmihez sem hasonlítható, álomszerű állapot olyan ritka, hogy meg kell becsülni. Mintha nem is Ikrek lennél. Kár, hogy olyan hamar véget ér. Ám miközben te lebegsz, a többiek a földön járnak, és valakit közülük akaratlanul megbántasz. Tedd jóvá, és kedveskedj neki valamilyen apró ajándékkal. Ne makacskodj, te is tudod, hogy ez a helyes, illő megoldás.

 

Kedves Rák!

 

Persze nem életed utolsó esélyét szalasztottad el, mégis okkal lehetsz dühös magadra. Mindent meg tudsz magyarázni, önmagadat is meggyőzheted végül, mégis egy életre szóló tüske marad benned. Belátod, hogy nem vagy elég merész ahhoz, hogy fordíts sorsodon. Az is lehet, hogy mégsem vagy olyan tehetséges, mint ahogy mindenki tartja rólad…

 

Kedves Oroszlán!

 

Ne lógasd az orrod, amikor mindenki kezét-lábát töri, hogy segítsen neked. Ne feledd, szerelmi bánat ellen a munka a legjobb orvosság, ha viszont nincs kedved dolgozni, engedj meg magadnak egy könnyű flörtöt. Csak egyet ne tégy, hogy másokat okolj tehetetlenségedért. Találd fel magad. Ha nem megy, aludj egyet. Mire felébredsz, újra szép lesz a világ!

 

Kedves Szűz!

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr, az égi horoszkóp IV. házában áll. A szüleid házában vagy a saját otthonodban megindul a változás, lehet ez költözés, felújítás, átépítés vagy bútorcsere. Az is könnyen előfordulhat, hogy több olyan vendéged érkezik, akivel ragyogó eszmecserét tudsz folytatni. Közülük valaki ajánlatot tesz akár kereskedelmi vagy újságírói munkára.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Ez a nap elsősorban a művészeti területen jeleskedő Mérlegeké. Sikerélményük lehet azoknak is, akik nincsenek megáldva különleges művészi képességekkel, csupán jó ízléssel próbálják berendezni, megújítani lakásukat. Egy jól kiválasztott új függöny, néhány cserép virág csodákat tehet. Az is feldob, ha párod varr néhány párnát vagy kicseréli a lámpaernyőt, de neked még ragyogóbb ötleteid vannak!

 

Kedves Skorpió!

 

Nem kell aggódnod, a csillagok állása szerint most jó passzban vagy, kedvező szelek dagasztják vitorláidat. Ne bízd azonban el magad, nem kizárólag a te zsenialitásod miatt alakulnak ennyire jól a dolgok. A háttérben befolyásos segítőd támogat, akinek kilétét eddig még nem sikerült felfedned. Egyelőre ezzel ne is kísérletezz!

 

Kedves Nyilas!

 

Lendületed továbbra is töretlen. Elmaradt ügyeidet rendezed, telefonokat bonyolítasz le, leveleket írsz. Minden ügyes-bajos dolgodat elragadó eleganciával intézed. Nem csoda, ha sokan a hatásod alá kerülnek, ám ha tartós kapcsolatra vágysz, ne higgy minden szép szónak, kedveskedésnek: gyors fellángolásod szalmalángnak bizonyulhat.

 

Kedves Bak!

 

Nemcsak a saját életedben szeretnél jobb helyzetbe jutni, de munkatársaidra is gondolsz, amikor előnyösebb körülményeket igyekszel kiharcolni. Ne hagyd magad eltántorítani! Olyan kedvezménylehetőségekről értesülsz, amelyeket eddig eltitkoltak a társaság elől. Követeléseidet azonban ne közvetlenül, keresetlenül fejezd ki! Zokon veszik. A simulékonyság célravezetőbb.

 

 

Kedves Vízöntő!

Néha sikereid ellenére is úgy érzed, hogy állást, mi több, pályát kellene változtatnod. Felesleges mondani, hogy ne légy megfontolatlan, hiszen úgysem vagy az. Kételyeidet mindenesetre beszéld meg kedveseddel! A legjobb útikalauz hozzád mégiscsak ő, aki még azt is tudja, amit te sem mersz bevallani magadnak. Ezen az estén minderről – és még sokkal többről is – meggyőződhetsz.

 

 

Kedves Halak!

Szépnek látod a világot… mert az is. Ma könnyen elhiszed ezt az állítást, amelyet más alkalmakkor kétségbe vonnál, sőt ugyanolyan könnyen akár füllentésnek bélyegeznél. Ebből egyértelműen azt a következtetést vonod le, hogy a világ nem olyan, amilyen, hanem olyan, amilyennek látjuk. Ma egyébként ragyogóan süt a nap, tiszta a levegő. Vagy mindezt csak belül érzed?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top