nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 09. péntek)

Napi horoszkóp (05. 09. péntek)

Kedves Kos!

Kezded megelégelni a munkahelyi fondorlatokat és az egyéb zűröket. Végre eljutsz odáig, hogy fütyülsz az egészre. Csak azért is jókedvű akarsz lenni, és ez töretlenül sikerül is. A tavasz szétárad benned, és már alig várod, hogy kimenekülj a falak közül a természetbe.

 

Kedves Bika!

Ha ma szabadságodat töltöd, egyike vagy a világ legboldogabb embereinek. Csodálatos, ahogy a természet kibontja erőit, s immár mindenünnen támad, teljesen birtokba véve érzékeinket. Ezt csak te értheted meg, akinek olyan hatalmas természete van, s ma igazi valód árad szét testedben-lelkedben, szinte természetfeletti dolgokra téve így képessé, főleg a testi szerelemben.

 

Kedves Ikrek!

Nem bírsz mérhetetlen kíváncsiságoddal, és ezzel nemcsak eddigi sikereidet veszélyezteted, hanem ráadásul komoly bajba sodorhatod magad. Mintha e téren megrekedtél volna a gyerekkorban, mert egyszerűen képtelen vagy ellenállni e szenvedélyednek. Sajnos kisebb pénzügyi zavarok is felléphetnek, amelyeket viszont annál határozottabban és hatásosabban oldasz meg.

 

Kedves Rák!

 

Mindig nagy erőpróba magunkba nézni. Ez most neked is sok keservvel járt, és még nincs is vége az önmarcangolásnak. Azért ne vesd el nagyon a sulykot, nem szabad mindent feladni! Nem olyan borzasztó a helyzet, mint gondolod. Okosan, előrelátóan kell megtervezni az elkövetkezendőket.

 

Kedves Oroszlán!

 

A te hajód nem kaphat léket, s mivel az Oroszlán jó kormányos, a zátonyokat és a jéghegyeket is ügyesen kikerüli. Ha ebben a hitedben próbál megingatni valaki, attól óvakodj. Most jó széllel, dagadó vitorlákkal szeled a vizet, s már közeledsz a szárazföldhöz, ahol úgy érzed majd, hogy révbe értél.

 

Kedves Szűz!

 

Nem elég, hogy ezer helyre rohangálsz az építkezés miatt, de még a bevásárlás is a te nyakadba szakad. Este fáradtan zuhansz be tévénéző foteledbe, de valószínű, hogy a szereposztáson és a vége feliraton kívül nem sokat látsz a filmből, mivel közben szundítasz egy nagyot. Kínkeservesen szánod rá magad, hogy lezuhanyozz, de utólag áldani fogod az eszed, hogy nem aludtál tovább. Frissnek, kipihentnek érzed magad.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Megérzéseid ritkán hagynak cserben, sajnos ma mégis ez történik. Szerencsére szó sincs nagyobb tragédiáról, csak kiderül, hogy pár napja tévúton jársz. Jobb későn észrevenni, mint soha. Így legalább orvosolható a baj, de ha feledésbe merül a hiba forrása, mindig csak a negatív eredmény lesz látható. Ha flörtölni támad kedved, számolj a lebukás veszélyével is.

 

Kedves Skorpió!

 

A dupla vagy semmi játékban sajnos nincs sok tapasztalatod, s ha lenne is, akkor sem érnél vele semmit, hiszen az egy teljesen új szituáció, amely semmilyen előzőhöz sem hasonlítható. Ha tehát mindenképpen kockáztatni akarsz, tedd, de számolnod kell azzal, aki utánad nyúl, aki védőhálót von köréd. Veszélyes vizekre eveztél.

 

Kedves Nyilas!

 

Egy korábban elkészült munkáddal nagy elismerést vívsz ki a szakértők körében. Mindenki arra biztat, folytasd, amit elkezdtél. Ha nem vigyázol, munkahelyi flörtöd kínos perceket okozhat, partnered ugyanis megsejt valamit, és igen érzékenyen reagál. Ha most nem békíted ki, talán végleg elveszíted őt. Ha még fontos neked, szenteld neki a mai estét.

 

Kedves Bak!

 

Nehéz a Bakokat ábrándozással vádolni, ma mégis könnyen futsz olyan szekér után, amelyik nem vesz fel. Légy észnél! Lásd vendégül néhány barátodat, de te is mehetsz vendégségbe, a lényeg, hogy jó szándékú emberekkel vitasd meg elképzeléseidet. Egy kedvezőnek látszó lakáscsere-akciót viszont ne fogadj el.

 

 

Kedves Vízöntő!

A jól sikerült estétől feldobódott és vidám vagy. Végtelenül kereknek érzed magad, így ma te vagy az, aki mindenképpen része akar lenni mások életének. Túlzásokba azért ne ess! Elégedj meg néhány okos tanáccsal, és feltűnés nélkül távozz onnan, ahol igazából nem te vagy a főszereplő!

 

 

Kedves Halak!

Alig vánszorogsz, térded megbicsaklik, forog körülötted a világ. Természetesen azonnal arra gondolsz, hogy téged támadott meg egy eddig még azonosítatlan, de bizonyára végzetes kór. Meg sem fordul a fejedben, hogy rosszullétednek sokkal prózaibb, mondhatni, igen közönséges oka van: napok óta nem étkezel rendesen, fogyókúrázol. Bizonyára elfelejtetted, hogy az angolnadivatnak már vége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top