Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. május 12-től 2008. május 18-ig

Kos

Légy résen, ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedved, hisz továbbra is minden adott ahhoz, hogy ne röppenjenek el az elmúlt időszak nagyon kedvező hatásai. Szerencsés helyzetben vagy munkád, karriered, pénzügyeid és magánéleted területén egyaránt, mert össze tudod egyeztetni saját céljaidat környezeted és családod elképzeléseivel úgy, hogy senki ne érezhesse azt, kevesebb jut neki. Most könnyedén haladhatsz az utadon, s közben nem kell áttaposnod másokon, hogy elérd vágyaidat.

Szerelem: Be kell ismerned, jó a partnered. Vágyaid eléréséhez segítőtársként áll rendelkezésedre. Ha még magányosan éled mindennapjaidat, akkor a hétvége kedvez ennek gyökeres megváltoztatásához.

 

 

Bika

A hét első napjaiban nehezen találod a helyed, a környezetedben lévő problémás személyek kellemetlenkedése miatt kizökkenhetsz jó hangulatodból, s ez akár konfliktusokat, félreértéseket is okozhat körülötted. Gondold át mikor mit, hogyan és kinek mondasz. Könnyedén megtörténhet, hogy meggondolatlanul és gyorsabban jár el a szád, mint a gondolataid, s megváltoztatni vagy visszavonni a már kimondott dolgokat utólag bizony nem lehet…

Szerelem: Kissé negatív, kedvetlen hangulatod, meggondolatlan tetteid párkapcsolati téren is kellemetlen időszakot hozhatnak. Aki még magányos, az a párkeresést halassza a jövő hétre.

 

Ikrek

Keresed a helyed, valami újdonságra vágysz? A heti bolygóállás hatása miatt könnyen és váratlanul furcsa érzések kavarhatják fel hétköznapjaidat, amelyek a hét elején különösen intenzívek lesznek. Környezeteddel ugyan általában kiegyensúlyozott a viszonyod, de mostanában kevesebb időt és energiát szántál családodra, barátaidra, mint amennyit megérdemeltek volna. Ha van olyan ember a környezetedben, akivel eltávolodtatok egymástól, akkor ezt a kapcsolatot most kell rendbe hoznod.

Szerelem: Több időt és energiát kell szánnod szerelmi életedre, különben nem csoda, ha kissé unalmassá válik. A vágyott partner felkutatásába több időt és akaratot kell bevetniük a magányos Ikreknek.

 

Rák

Feldobott hangulatban és kipihenten kezded ezt a hetet, ennek egyik fő oka a nagyon kedvező heti konstelláció. Az előbbiekhez még az is társul, hogy új lehetőségek is megnyílnak előtted. Nyári szabadságodat már most tervezgetheted, új munka, váratlan pénzbevétel, netán még költözés is szóba kerülhet. Fontos, hogy ne szabj gátat elképzeléseidnek, most tényleg mindent végig tudsz csinálni, csak az első és egyben legfontosabb lépést kell megtenned céljaid felé!

Szerelem: Óriási szenvedély és mély érzelmek ragadhatnak magukkal, megtörténhet, hogy meglévő párkapcsolatod mellett is belebonyolódsz egy kalandba. Ha még szingli vagy, szintén nagy az esély egy flörtre.

 

 

Oroszlán

Már egy ideje mintha tervezgetnél valamit… Régi, titkon dédelgetett ötleteidet a Jupiter segítségével most nagyon gyorsan és kreatívan meg tudnád valósítani, csak a kellő elszántságra van szükséged! Legyen szó munkáról vagy akár otthonodról, indulj neki a változás útjának. Érzelmeid felerősödhetnek ezekben a napokban, szenvedélyed megújul, jól teszed, ha ezt az érzést beleviszed unalmas hétköznapjaidba. A hét második felében az átlagosnál nagyobb a kockázatvállalás lehetősége, belebonyolódhatsz kétes ügyekbe. Légy körültekintő!

Szerelem: Kapcsolatod terén is elragad a szenvedély, szép napok várnak rád! Ha még magányos vagy, csak körbe kell nézned új szerelem ügyében…

 

 

Szűz

A most következő napokban az égi hatások nem lesznek rád túl pozitív hatással. Már hétfőn makaccsá és önfejűvé válhatsz, nagy a valószínűsége, hogy ezt te észre sem fogod venni. Több konfliktust is szíthatsz magad körül, s úgy érzed, mindenki jogtalanul támad neked, pedig valójában és nagy részben te magad voltál a probléma elindítója. Kompromisszumkészséged most egyáltalán nem mutatkozik meg, sőt ráteszel még egy lapáttal… Visszafojtott indulataid egyszerre törhetnek elő…

Szerelem: Ezen a téren is problémák nehezítik utadat, ha nem fogod vissza magad, kenyértörésre kerülhet a sor. Aki még keresi a nagy Őt, kicsi a valószínűsége, hogy most találja meg.

 

 

Mérleg

Nagyszerű hatások jellemzik számodra ezeket a napokat, kedvező időszak áll előtted, bármibe fogj is most, azt gond nélkül befejezheted. A gyorsan jött sikerek semmiképpen se vakítsanak el, hisz ideje, hogy elgondolkodj, milyen álmaid vannak, mi vár még megvalósításra. Ha nagyon vágysz valami új dologra, amely – nem feltétlenül pénzért, de – elérhető, akkor szinte kínálkozik a megoldás arra, hogy hozzájuss. Itt az ideje a pihenésnek is, hétvégén ereszd el magad!

Szerelem: Kapcsolatodban elbűvölő, romantikus napok követik egymást. Ha még keresed a társad, nagy az esély, hogy az utadat keresztezze egy szép szerelem.

 

Skorpió

Nagyszerű fizikai állapotban vagy, a hétvégén kellőképpen feltöltődtél energiával. Erő és energia jellemzi hétköznapjaidat, temperamentumod hozzásegít ahhoz, hogy elérd vágyott céljaidat. Ha munkahelyváltást tervezel, esetleg költözést vagy nagyobb utazást, ezeknek most jött el az idejük. Könnyedén haladsz előre, nincs előtted akadály. Igazán előnyös az lehet a számodra, ha ésszel és nem erővel próbálnál meggyőzni másokat a magad igazáról, ha erre lenne szükség.

Szerelem: Érzelmek terén sem lehet okod a panaszra, hisz minden jól alakul körülötted. Még szingli vagy? Itt az ideje, hogy ezt most lecseréld egy megfelelő partnerre…

 

Nyilas

Régóta elfeledett fura érzések keríthetnek hatalmukba. Észre fogod venni, hogy a hét első napjaiban kicsit keményebb és szigorúbb leszel magadhoz és másokhoz egyaránt. Ezt a hozzáállásodat még tettekkel is bizonyítod, így könnyen előfordulhat, hogy nézeteltérésekbe bonyolódsz, amelyekre valójában nincs is szükség. Bizony nem jár jól az, aki most veled vitába vagy konfliktusba keveredik, mert nagyon rövid úton kiosztasz bárkit, s ráadásul mindezt nem a megfelelő formában teszed.

Szerelem: Társas életed terén is kialakulhat egy-két kisebb összetűzés, de a hétvégére minden lerendeződik. Aki még magányos, a hétvégén megtalálhatja az igazit.

 

Bak

Nagyszerű, energiával teli, kellemes, egyben dinamikus napok követik egymást, különösen azért, mert kellően erős egyéniséged és a benned rejlő ambíció most előrébb vihet a munka, a karrier területén. Új lehetőség nyílhat meg számodra a munka területén, szilárd támaszt és érdekes lehetőségeket kínálva. Mivel most óriási határozottság jellemez, akár gondolkodás nélkül is belevághatsz ebbe a felkínált lehetőségbe, legyen szó új vagy mellékállásról, saját vállalkozásról.

Szerelem: A magányos Bakok számára kiváló napok jönnek az érzelmek terén, most nagyot fordulhat a kocka. Aki már megtalálta a társát, még jobban elmélyülhet az érzelmek világában.

 

Vízöntő

Nagyszerű hét áll előtted, hangulatod is emelkedetté válik, többet nevetsz a megszokottnál. Komoly lehetőségek kínálkoznak a számodra, hogy életedet akár gyökerestül felforgasd, pozitív irányban. Különösen karriereddel, munkáddal összefüggésben válhat valóra egy régi vágyad, és ennek eredményeképpen újra elégedett és boldog lehetsz. Végre úgy érezheted, megérkeztél ahhoz a célhoz, amelyre már régóta vágysz, ne utasítsd vissza a kínálkozó lehetőségeket!

Szerelem: Párkapcsolatodban is pozitív irányba változhatnak a dolgaid, ha most kérik meg a kezed, ne mondj nemet! A magányos Vízöntőknek is nagyon jó eséllyel beléphet a szerelem az életébe.

 

Halak

A heti csillagállás kiemelkedően jótékony hatásának köszönhetően pozitív tulajdonságaid kerülhetnek előtérbe, s ezeket könnyedén kamatoztathatod is. Olyan helyzetekbe kerülsz, amelyeket régebben egyáltalán nem vagy csak nehezen tudtál volna megoldani, de most megerősödő önbizalmad segítségével gyorsan megoldod a problémákat. Kommunikációd jelentősen javul, új ismerősökre tehetsz szert.

Szerelem: Érzelmek, szívügyek terén nagy döntések ideje lehet ez a hét. Aki még keresi a másik felét, jó eséllyel indul a párkeresés útján, különösen szerdán és csütörtökön.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top