nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 12. hétfő)

Napi horoszkóp (05. 12. hétfő)

Kedves Kos!

Hivatásodban pillanatnyilag szélcsend uralkodik, nincs semmi, ami feldobna, vagy amire érdemes volna ráhajtani. Ez most nem izgat különösképpen. Még örülsz is annak, hogy nyugodtan átgondolhatod a teendőidet. Itt az alkalom, hogy függőben levő ügyeidet is elintézd. Az időpont az elmélyült alkotómunkára is kedvező.

 

 

Kedves Bika!

Dolgozni kell menned, ilyen ragyogó időben! A verőfénytől, a szikrázó napsütéstől még komorabb lesz a kedved. Nem embernek való ez így, amiként az sem, ahogy embertársaid bánnak veled a buszon, a közértben, a munkahelyeden. Az apró bosszúságok összegződnek. Fékezd magad, mert olyat teszel, amit végül te is megbánsz! Te is csak füstölögsz, morogsz, kárálsz egész nap, ezt sem kellemes hallgatni.

 

 

Kedves Ikrek!

Minden csontodban érzed a tegnapi nap következményét, vagyis a kimerültséget, ugyanakkor lelkileg leírhatatlan frissességet érzel. Sajnos ez nem elegendő ahhoz, hogy teljes emberként végezd a munkádat, de sebaj, fél kézzel is megoldhatod, megvan hozzá a kellő rutinod és szakismereted.

 

 

Kedves Rák!

 

Valami susmus folyik a hátad mögött a munkahelyeden. Helyesen tennéd, ha kiderítenéd, persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmadnak. Lehet, hogy csak eltúlzott pletyka minden. Akivel meg tudod osztani kételyeidet, remélhetőleg most is a segítségedre lesz. Beszéljétek meg, mi a teendő.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Felvillanyoz a harc, a verseny, a küzdelem lehetősége. Készülj fel arra, hogy az elkövetkezendő napokban a bátorságodon kívül erődre, kitartásodra, de még leleményességedre is szükséged lesz, ha nem akarsz lemaradni vetélytársaid mögött. Tudomásul kell venned, hogy a vadászmezőn olykor más Oroszlánok is feltűnnek.

 

 

Kedves Szűz!

 

Ilyen gyönyörű időben kinek van kedve dolgozni? Legalább tégy úgy, mintha dolgoznál. Amikor a főnökeid nem látják, nyugodtan álmodozhatsz. Nyári szabadságodat tervezgeted, s azon búslakodsz, hogy olyan távol van még a július. Meglátod, milyen gyorsan elszalad ez a pár hónap, s addig még rengeteg elintéznivalód lesz az utazással kapcsolatban. Minél aprólékosabban megszervezed, annál jobban sikerül majd az út.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Olyan bosszantó apróságokon múlhatnak a dolgok, nem is hinnéd. Ezért érdemes odafigyelni a részletekre is, és nem szabad elsiklani a legkisebb eltérés mellett sem. Persze a gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű. Sajnos ma is részese leszel egy ilyen tévedésnek és következményének. Nem érdekes a bűnbakot keresni, sokkal inkább a megoldáson törd a fejed, és ne idegeskedj!

 

 

Kedves Skorpió!

 

Azt, hogy néha faragatlan vagy, és nem tudsz viselkedni, partnered már megszokta, vagy legalábbis szó nélkül hagyja. Arra azonban még nem volt példa, hogy elfeledkezz születésnapjáról, pedig most ez történt, s ezt nehezen tudod kimagyarázni. Csak egy módon lehetséges a békülés: ha kedvenc éttermébe viszed vacsorázni, s ha szeretett virágaiból köttetsz egy csokrot.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Nem kellene mindent elvállalnod. Ne forgácsold szét az erődet, és csoportosítsd jobban teendőidet. Bizonyos dolgokat nyugodtan rábízhatsz a munkatársaidra is. Mért csak önmagadban bízol? Vedd észre, ha a kedvedben járnak, és ne fukarkodj a dicsérettel! Lásd be végre, hogy másnak is támadhatnak jó ötletei. Meglátod, nyomban jobb hangulat támad körülötted.

 

 

Kedves Bak!

 

Betegségeidhez vagy panaszaidhoz jobb, ha hozzászoksz, hisz hirtelen gyógyulást a közeljövőben nem remélhetsz. Úgyis magad fogsz rájönni, hogy mivel, hogyan enyhítheted legjobban tüneteidet. Semmi nem halálos – hiszen, mint tudjuk, hosszú életet rendelt a sors –, csak nyűgösségre ingerlő. Amennyire csak lehet, kerüld a gyógyszereket.

 

Kedves Vízöntő!

Hihetetlen és ritka pillanat az életedben, de ma kimondottan örülsz, hogy hétfő van, hogy újra dolgoznod kell. A túl sok érzelem – főként, ha pőre valójában jelenik meg – egy idő után mindig elfáraszt. Szinte menekülsz az üdítő, hűvös racionalitás világába. Ennek szabályait legalább jól ismered, ösvényein nem tévedsz el. Dolgozz hát sokat, a telefont pedig ne vedd fel!

 

Kedves Halak!

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt… Magad sem tudod, hogy áldd vagy átkozd e pillanatot, amely magával hozta a végzetes találkozást. Semmi sem érdekel, semmi sem foglal le, gondolataid szüntelenül körülötte járnak. Azon töröd a fejed, miképpen is tudnád véglegesen magadhoz kötni. Csak a tied lenne… örökre! De hiszen még a nevét sem tudod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top