nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 13. kedd)

Napi horoszkóp (05. 13. kedd)

Kedves Kos!

Elérkezett a pillanat, amikor hirtelen hiányát érzed valakinek. Ha eddig jól megvoltál tartós kötelék nélkül, most nagyon szenvedsz attól, hogy társtalan vagy, nincs senkid. Vagy a partnereddel lehet baj: nem igazán társad. Önmagadban is kételkedsz. Úgy érzed, hogy nem vagy képes szerelmet ébreszteni senkiben, képtelen vagy kitartó érzelmekre, sírig tartó hűségre. Bizonyosságot szeretnél, mégis habozol megtenni a döntő lépést, ennélfogva nem jutsz előbbre.

 

Kedves Bika!

Egy rossz szóra, tétova mozdulatra felfortyansz, öklelsz, támadsz. Aztán persze bocsánatot kérsz, de kisvártatva megint elég egy hangosabb szó, egy félreérthető taglejtés – kezded elölről. Sőt az a képtelen ötleted támad, hogy a hátad mögött összesúgnak, kinevetnek, kifiguráznak. Félelmed egyelőre megalapozatlan, de ha így folytatod, te veted meg a szilárd alapját annak, hogy valóban kinevessenek. Csak a maró öngúny segíthet!

 

Kedves Ikrek!

A munkahelyeden olyan hírrel fogadnak, amilyenre nem is számítottál, és kellemes meglepetésként ér. Lehet ez utazás, pénz vagy előléptetés. Ezúttal térj el a szokásodtól, és ne siess eldicsekedni a jó hírrel, mert nem volna célszerű új irigyeket szerezni az elkövetkező hónapokra. Akármilyen nehéz is, csak a legközelebbi hozzátartozóidnak mondd el a történteket.

 

Kedves Rák!

 

Tegnapi munkahelyi vitád nem oldott meg semmit, csak elodázta az igazi kitörést. Annyi legalább kiderült, hogy valamelyik kollégád próbál meg kitúrni állásodból. Azért ez nem olyan egyszerű, hiszen eddig jól végezted a dolgodat. Személyes indokokra pedig senkinek sincs joga hivatkozni. Mindenesetre jól teszed, ha mostantól nyitott szemmel jársz, és nem leszel olyan hiszékeny, mint eddig.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ne légy biztos a győzelmedben, amíg nem építettél szilárd bástyákat magad köré. Az állandó harcban nemcsak a támadásra kell összpontosítani, hanem gondoskodnod kell a megszerzett javak és területek védelméről is. Köthetsz persze biztosítást, de ez még nem óv meg a veszélyektől. Nem bízhatsz mindent a szerencsére.

 

Kedves Szűz!

 

Olyan ismereteket szerzel, amelyek a te és ismerőseid anyagi helyzetén javíthatnak. Mielőbb tárgyald meg velük a kínálkozó lehetőséget, hiszen ezen csak nyerhettek. Gyors elhatározással, gyors befektetéssel hamarabb élvezhetitek az eredményt. Ha este a barátaiddal sörözni mész, ihatsz nyugodtan. Nem kell attól tartanod, hogy előre iszol a medve bőrére. Csak tudd, hol a határ!

 

Kedves Mérleg!

 

Ha voltak is zűrök mostanában az életedben, ezen a napon bizonyosan nem lesznek, sőt megoldódnak az eddigi problémák is. Ez önmagában nem ok az ünneplésre, viszont ha mulatni támad kedved, ez ne tartson vissza. Bár jobban tennéd, ha tartózkodnál a nyilvános megjelenéstől, most nyugalomra van szükséged.

 

Kedves Skorpió!

 

Most már kár valamilyen újdonsággal előállni, úgysem lesz időd arra, hogy megvalósítsd. Maradj az eddig jól bevált ételeknél és italoknál, a többiek bizonnyal nem bánják, ha valamilyen állandósággal találkoznak ebben a rohanó világban. Meg aztán az sem tévesztendő szem elől, hogy a bevált munkahelyi partit közvetlen főnökeid is jó szemmel nézik.

 

Kedves Nyilas!

 

Látod, mennyit tesz a jó szó, az odafigyelés, a törődés! A napok óta fokozódó feszültség máris oldódni látszik benned is, környezetedben is. Bátran lazíthatsz egy kicsit, hisz az utóbbi időben úgyis három ember helyett dolgoztál. Ha a napi testmozgást nem hanyagolod el, esetleg elmégy úszni vagy teniszezni, netán kocogsz egy keveset, nyugodt, mély álomban lesz részed.

 

Kedves Bak!

 

A rendetlenség és a pontatlanság a te életedben fő bűnnek számít. Éppen azok nem tisztelnek meg vele, akik közvetlen környezetedben élnek. Ma mintha különleges világnap lenne: kitakarított, felvirágzott lakással várnak, ami felettébb jólesik. Viszont akcióként csinálhatnál egy jó vacsorát!

 

 

Kedves Vízöntő!

A pünkösdi királyság, tudnivaló, hamar véget ér. A frontvonalak eltolódnak, a békeszerződéseket megszegik. A legnagyobb baj, hogy magad sem tudod, mi bánt. Borús vagy, de mosolyogsz, mindenkivel bizalmatlan vagy, mégis úgy teszel, mintha te volnál a megtestesült hit és bizalom. Mi végre? Add fel hát ezt a kettős játszmát, s válaszd az egyiket vagy a másikat, de mindenképpen dönts, és tegyél pontot e kusza ügy végére!

 

 

Kedves Halak!

Ez a nap eseménytelen, de emiatt ne szomorodj el, hiszen amúgy is kezdted már fárasztónak, terhesnek találni az utóbbi napokban tapasztalható nagy nyüzsgést. Pedig emiatt elsősorban saját magad vádolhatod, hiszen te szabtad meg az iramot, senki sem kényszerített, vagy észrevétlenül mások akaratának játékszerévé váltál volna?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top