nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 17. szombat)

Napi horoszkóp (05. 17. szombat)

Kedves Kos!

Nagyjából nyugodtnak ígérkező nap, itt-ott kellemes, illetve kellemetlen izgalmakkal fűszerezve. A hétvégi parti vagy utazás ismeretséget helyez kilátásba a magányos Kosoknak. Nem árt, ha nagy izgalmukban sem feledkeznek el az elővigyázatossági rendszabályokról. Vezessetek óvatosan. Nézzétek meg akár kétszer is, hogy bezártátok-e a lakásotok bejáratát, és nálatok van-e az útleveletek, ha elutaztok.

 

Kedves Bika!

Mintha kicseréltek volna, újra a régi vagy, megjött a kedved, sürögsz-forogsz, nem ismersz lehetetlent. Gyorsan túl akarsz esni az otthoni teendőkön, hogy mihamarabb felkerekedhess. A napfény, a víz, a csillámló föveny a te igazi elemed. Önfeledten lubickolsz, úszol. Szépen, egyenletesen barnulsz, pompásan nézel ki. Kend be a tested krémmel – de még kellemesebb, ha erre kedvesedet kéred meg.

 

Kedves Ikrek!

Valami alaposan összekuszálja terveidet, s egyelőre nem is tudod pontosan, mi az. Nem tudod pontosan, mit akarsz, percről percre változik a célod, elképzelésed. Talán az volna a legjobb, ha egy kis időre félrevonulnál, és megpróbálnál rendet teremteni a fejedben. Kerüld a meddő vitákat, ma csak veszíthetsz.

 

Kedves Rák!

 

Egyáltalán nincs hétvégi hangulatod, pedig rád férne a pihenés. Idegileg eléggé megviselt az elmúlt egy-két hét, csaknem ólmos testi fáradtságot érzel tagjaidban. Pszichés érzékenységed fokozottabb, próbálj sokat aludni! Ne csinálj semmit, ez minden, amit tehetsz. Ha nagyon hiányzik a társaság, kérd barátaidat: látogassanak meg!

 

Kedves Oroszlán!

 

Az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánok még nem érzik a mókuskerék forgásának egyhangúságát. Kiegyensúlyozottak és vidámak. A többi Oroszlánra nehezebb idők járnak, pihenésre van szükségük. Színház, mozi, egy jó könyv, de bármilyen kedvtelés előbbre való most, mint a tépelődés. Szedd össze magad és töltődj fel, hiszen egy kimerült elemmel már senki sem törődik.

 

Kedves Szűz!

 

Húsvét óta nem volt a lakásban alaposan kitakarítva. Itt a nagyszerű alkalom. Ha sikerül a családtagok közül segítőtársakat toborozni, egykettőre végeztek, s hamar ragyogni fog az egész lakás. Az apróbb munkákat nem lenne érdemes máskorra halasztani, hiszen ez a nap már úgyis elveszett. Csinálj meg mindent, így a vasárnap a pihenésé, kikapcsolódásé lehet.

 

Kedves Mérleg!

 

Partnereddel fontos döntéseket hozhattok ezen a napon. Lehet, hogy a hivatásoddal van kapcsolatban, de az is lehet, hogy a magánéletetekkel. Sőt az is megeshet, hogy a fiatal Mérlegek erre a napra tűzik ki az esküvőjüket. Bármi legyen is, emlékezetes lesz a mai nap.

 

Kedves Skorpió!

 

Hajlamos vagy a lényegtelen dolgok eltúlzására, a semmiségek felnagyítására. Lelkiismereti kérdést csinálsz apróságokból, s ezzel tönkreteszed akár az egész napot. Ne törődj azzal, hogy mit pusmognak a hátad mögött, hogy milyen pletykákat terjesztenek. Biztos lehetsz benne, hogy jó úton haladsz, hogy eredményesen meg fogod oldani a közeljövőben jelentkező gondokat.

 

Kedves Nyilas!

 

Hiába az intő jelek – fizikai állapotod nem valami rózsás, sokkal többet kellene pihenned –, úgy tűnik, ezen a hétvégén sem tudsz megválni munkádtól. Anyagilag egyenesbe kerülhetsz, s az erkölcsi elismerés sem várat magára. Érzelmi életed és egészségi állapotod viszont egyre aggasztóbb. Ám az, amin most dolgozol, annyira leköti minden figyelmedet, hogy a külvilág szinte megszűnik a számodra.

 

Kedves Bak!

 

Sokféle hatás ér ma, és szinte óráról órára változó. Nehéz lesz jó kedélyállapottal bírni, de gondolj arra, hogy a rossz is hamar múlik. Éltessen a következő pillanat, ami újabb változást hozhat. A víz minden formájában jót tesz. Ha csak nézed, ha úszásra használod vagy vízkúrát veszel, minden változatában hasznos. Este igyál bort.

 

 

Kedves Vízöntő!

Amennyiben boldog kert-, telek- vagy víkendház-tulajdonos vagy, töltsd ezt a hétvégét „birtokodon”. A kerti munkák elvégzését egyébként sem lehet már tovább halogatni. Arról nem is beszélve, hogy a füstös, szmogos város, a büdös hivatal után jól is esik és jót is tesz neked a szabadban végzett fizikai munka.

 

 

Kedves Halak!

Nem idegesítenek fel, nem zaklatnak ostobán felesleges kérdésekkel, nem vonnak felelősségre olyan dolgok miatt, amelyekről egyáltalán nem tehetsz. Semmi olyan kellemetlen benyomás nem ér, mely fölkavarhatná lelked iszapját… Teszed tehát nyugodtan a dolgod, és időnként elmerengsz: milyen jó volna, ha az élet csupa ilyen napból állna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top