Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. május 19-től 2008. május 25-ig

Kos

Semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted? Mintha nem találnád a helyed, fáradt és elégedetlen vagy, és már ott is problémát keresel, ahol valójában nincs is. Munkáddal, karriereddel és bizony érzelmi életeddel sem vagy megelégedve. Úgy véled, ennél sokkal többre vagy hivatott? Nos, bizony jók a megérzéseid, de céljaid elérése érdekében végre tenni is kellene valamit. Ötleteidet most valósíthatod meg, s döntsd el végre, mit is kezdhetnél jövőddel, hogy juss valamire.

Szerelem: Az érzelmek terén is kisebb konfliktusokkal kell szembenézned. Ha még magányos vagy, félresikerülhet az első randi. Ha van párod, akár az érzelmeiben is kételkedhetsz.

 

 

 

Bika

A Nap és a Vénusz is elhagyja ezen a héten a Bika jegyét, de ez semmi negatív hatással nem lesz rád, sőt! Nagyszerű napok követik egymást, áldozatos munkád meghozhatja a rég várt eredményeket, amiért az elmúlt időszakban dolgoztál. Sok időt és energiát fektettél már előmeneteledbe, de végre megvan az esélye, hogy igen nagyot lépj előrébb a ranglétrán. Ha erre jelenlegi munkahelyeden nincs lehetőséged, akkor egy új állás vagy saját vállalkozás elindítása is meghozhatja a vágyott sikereket.

Szerelem: Ezen a téren is érezheted a csillagok jótékony hatását, kapcsolatod még szorosabbá válhat. Ha még mindig a párkeresők táborát erősíted, a hét közepétől jöhet a szerelem!

 

Ikrek

Keresed a helyed, nem férsz a bőrödbe… Mintha valami nem stimmelne? Most ne vágj bele semmibe elhamarkodottan, mert a következő napokban nagyon nehézkesen működik az emberekkel való kommunikációd, mintha folyamatosan félreértenének. Ez a hét erről szól, sok konfliktust szülhet, ráadásul neked kell lecsitítanod a mások között kialakuló nézeteltéréseket is. Ezekben a napokban sok emberben csalódhatsz, de téged is könnyen félreismerhetnek.

Szerelem: Meginog a talaj a lábad alatt… de nyugalom! Aggodalomra nincs okod, csak ne csinálj bolhából elefántot. Magányosként beleeshetsz abba a hibába, hogy már első alkalommal elvakít a szerelem, s nem látod meg a fától az erdőt…

 

Rák

Végre az élet napos oldalán vagy, remek napok várnak rád, különösen a pénzügyek téren jött el az idő a cselekvésre. Nagyszerűek az esélyeid arra, hogy helyrehozd esetleges anyagi gondjaidat, és akár komolyabb erőfeszítés nélkül meg tudod oldani szeretteid problémáit is. Az elmúlt időszak bizonytalanságai után most a sors is támogat abban, hogy kikecmeregj a bajból, legyen az bármilyen jellegű. Bármibe kezdj most, nem tudsz rossz döntést hozni!

Szerelem: Érzelmekkel teli hét vár rád, szükség lesz arra, hogy több időt fordíts párodra. Ha még szingli vagy, bármelyik percben beköszönthet a rég várt, elsöprő szerelem.

 

 

Oroszlán

Vágyak és álmok… régóta dédelgeted őket? Akkor ezek megvalósításának jött el az ideje, különösen nagy segítségedre lesz ebben a Jupiter is. Az elmúlt hetekben sok felesleges feszültséggel kellett szembenézned, s bizony rád férne végre egy kis ölbe pottyanó szerencse. Különösen a munka és az anyagiak terén van kiváló esélyed jelentősebb fordulatra, persze azért ne várj a sült galambra, hisz a sikerekért most is tenni kell valamit.

Szerelem: Ha párban élsz, most megeshet, hogy fellép a színen egy harmadik. Alaposan gondold át: megéri-e a kapcsolatodat kockáztatni egy kalandért? Ha viszont magányos vagy, ne utasítsd vissza ezt a romantikus flörtöt.

 

 

Szűz

Jelentősen érzékenyebb és bátortalanabb leszel ezen a héten, mint azt megszokta tőled a környezeted. Könnyebben megsértődsz, és magadra veszel mindent, ami a környezetedből feléd érkezik, magadba zárkózol, és ezzel nem teszel jót senkinek. Megszokott gyakorlatias gondolkodásmódod is eltűnik, másokban szinte csak a rosszat látod. Ezen mihamarabb változtatnod kell, különben akaratodon kívül kellemetlen konfliktusokat is generálsz magad körül.

Szerelem: Párkapcsolati téren sem valami rózsás a helyzet, ezt jelezd partnerednek, s akkor nem lehet félreértés köztetek. Ha még nincs kapcsolatod, légy kicsit türelmes, ezek a napok nem túl kedvezőek.

 

 

Mérleg

Nemcsak az időjárás jó, hanem a lelkivilágod is kiegyensúlyozott! Jótékonyan hatnak rád ezen a héten a csillagok, ennek köszönhetően nemcsak saját problémáidat, hanem akár másokét is gyorsan megoldod, ha épp erre lenne szükség. Ha családod, barátaid segítséget kérnek tőled, azt azért teszik, mert tudják, hogy alapvetően nagylelkű és segítőkész ember vagy, aki mindig és minden körülmények között kiáll a családjáért, barátaiért, s mindenféle bajból igyekszik kihúzni őket.

Szerelem: Pozitív hatások uralják ezt a hetet, harmonikus, romantikus napok követik egymást. Ha még keresed a nagy Őt, most könnyedén megtalálhatod.

 

Skorpió

Jelentős támogatást kapsz a csillagoktól, többek közt például a fantáziád is szárnyal, álmodozásod nem ismer határokat, csak a megvalósításnak nincs még itt az ideje. Tele vagy önbizalommal, s pontosan tudod, mit szeretnél elérni. Optimizmusod sem hagy cserben, bár arra oda kell figyelned, hogy semmibe se kezdj bele anélkül, hogy azt alaposan át ne gondoltad volna. A kapkodás most nem visz előrébb, meggondolatlanságod könnyedén kárt okozhat.

Szerelem: Érzelmi téren viszont nem lehet okod a panaszra, jól alakulnak a dolgaid. Ha még magányos vagy, akkor a hétvége meglepetést tartogat a számodra.

 

Nyilas

Telis-tele vagy nagyszerűbbnél nagyszerűbb ötletekkel, kreativitásod szárnyal ezekben a napokban. Ezt a képességedet munkád vagy tanulmányaid terén feltétlenül hasznosítanod kell! Üzleti érzéked most abban segíthet, hogy okosan és körültekintően fektesd be pénzed vagy tudásod egy alaposan átgondolt vállalkozásba, főleg akkor, ha már régebb óta töröd ilyesmin a kobakod. Ha egyedül nem mersz dönteni, kérj segítséget szeretteidtől!

Szerelem: Érzelmi életed szexuálisan most nagyon túlfűtötté válhat, s párod alig bír lépést tartani veled. Ha még a szinglik táborát erősíted, ezekben a napokban bárkinek elcsavarhatod a fejét.

 

Bak

Továbbra sincs mitől tartanod, a nagy nehézségek elkerülnek. Kellemes, kiegyensúlyozott, bár összességében talán kissé unalmasnak tűnő napok követik egymást. Ha van kedved, lazíts kicsit, ha dolgozni akarsz, hát tedd azt! Otthonod felújítására, takarítására, csinosítgatására is kiválóak ezek a napok. Szánj elegendő időt a pihenésre is, hisz rád fér már. Gondoskodó hajlamodat, odaadásodat éld ki saját családodon vagy akár barátaidon.

Szerelem: Ha mindent megteszel azért, hogy kedvét keresd partnerednek, de valahogy mégsem mennek simán a dolgok, az nem a te hibád, ne is gondolj ilyesmire! Ha keresed a másik feled, csak a hétvége kedvez új kapcsolat kialakítására.

 

Vízöntő

Hullámvasútérzés vehet erőt rajtad, egyik nap lenn, a másik nap fenn, s ez mindenféle életterületre kiterjed. A bolygók nagyon erős hatással lesznek rád ezen a héten, ebben lesz pozitív és negatív hatás egyaránt. A hétvége már nyugalmasabb időt ígér. Péntektől változtathatsz környezeted véleményén önmagaddal összefüggésben. Akaraterőd és eltökéltséged szellemi fejlődést jelez szombattól. Ha tanulnál, most kezdj bele!

Szerelem: Érzelmi életedben a hét elején még lanyhulás, péntektől viszont szép időszak vár rád, ez az elmélyülés ideje. Ha még szingli vagy, minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj az igazira, s hosszú távú, tartós kapcsolat legyen belőle.

 

Halak

A Vénusz jótékony, kedvező hatása egész héten elkísér, ennek köszönhetően igényed lehet arra, hogy kimutasd érzelmeidet épp azok felé, akik nagyon is fontosak neked, ráadásul mindezt fokozott formában. Persze légy óvatos, hisz sok ember nem vevő a túlzott érzelgősségre, s ez akár kisebb nézeteltérésekhez is vezethet, minden jó szándékod és kedvességed ellenére. Ha bármilyen ellenállásba ütközöl, fújj visszavonulót, ne erőltesd rá szeretetedet másokra.

Szerelem: Szűken vett szerelmi életedben viszont nem baj, ha kibeszéled érzéseidet, hisz itt nem fogsz falakba ütközni. A magányos Halaknak a hét szinte minden napja kedvez az ismerkedésnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top