Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 20. kedd)

Kedves Kos!

Ezúttal nem számíthatsz képzeleted védőhálójára. Bizonyos jelzések arra késztetnek, hogy komolyan vedd fontolóra egészséged vagy vagyonod helyzetét. Magánéleti problémák is nyomasztanak. Kapcsolatod vagy nagyon laza, vagy nem túlzottan érdekes. Kezd terhessé válni számodra, hogy állandóan kifogásolják cselekedeteidet. Könnyelműséggel, léhasággal vádolnak, holott családodra költöd a pénzt, nekik akarsz örömet szerezni. Hogyan magyarázd ezt meg nekik? Ha ezt tudnád, ma sem fájna emiatt a fejed.

 

Kedves Bika!

Ragyogó munkalehetőséget kínálnak neked, úgyhogy egy ideig megnyikkanni sem tudsz. Persze megjön a hangod, túlságosan is, kissé harsány vagy. Mikor végre egyedül maradsz, a szemedet dörzsölöd, a karodba csípsz, igaz ez, nem csak álmodsz, netán a tündérek játszanak veled? Egy közülük valóban játszik veled, de arra még várnod kell estig. Bírd ki valahogy addig!

 

Kedves Ikrek!

Nem kétséges, hogy valamit elfelejtesz, vagy más módon haragítod magadra partnered, és ráadásul még neked áll feljebb. Addig visszakozz, amíg nem késő. Használd ki szerelmed békülékeny hangulatát, és ne mérgesítsd el végleg az alapjában véve jelentéktelen közjátékot.

 

Kedves Rák!

 

Érzed, hogy ma sem vagy igazán ura érzelmeidnek. Ezért arra a józan következtetésre jutsz, hogy helyesebben teszed, ha ma tartózkodsz mindenfajta érzelmi indíttatású megnyilvánulástól. Így éppen fenn tudod tartani a jó munkahelyi légkört és azt a lelki egyensúlyt, amelyre ma szükséged van az alkotótevékenységhez. Légy szerény és előzékeny, lepd meg környezetedet ezzel is!

 

Kedves Oroszlán!

 

Álmaidat csukott szemmel is látod, de ha valóra is akarod váltani, ébren kell lenned. Az Oroszlán nappal is álomvilágban él, és azt hiszi, hogy a valóságot kizárólag az ő bosszantására találták ki. Ha mind a két végén égeted a gyertyát, soha nem érsz célba. Hát hová sietsz? Mondd meg, mihez kezdesz magaddal, ha már minden vágyad teljesült?

 

Kedves Szűz!

 

A partnered szabta határidő ma lejár. Választ kell adnod. Ez mindkettőtök sorsát, életét alaposan megváltoztatja. Több teher hárul rád, ritkábban találkozhattok majd. Mégis örülsz az előrelépésnek, hiszen te tudod a legjobban, hogy mennyire megérdemelted a sikert. Ma remélhetőleg az sem lesz ellenedre, hogy nem a tiéd az első hely, hiszen így is osztozhatsz az elismerésben kedveseddel.

 

Kedves Mérleg!

 

Nemcsak az időjárás viszontagságai, de a munkahelyi intrikák is megviselnek. Próbáld meg kiheverni, és túltenni magad a dolgon, ma lesz rá alkalmad. Ezen a csöndes napon bőven jut mindenre idő, csak jól kell beosztani, rangsorolni az ügyeket. Szinte biztos, hogy partnered lemondja a ma esti randevút. Ne sajnálj utánajárni, mi az oka a sorozatos távolmaradásoknak.

 

Kedves Skorpió!

 

Nem tudsz mit kezdeni a hirtelen nyakadba szakadt szabadsággal. Előre beosztott időd, percre kiszámított napod mind füstté vált, amikor megtudtad a hírt. Maga a történet nem lepne meg, csak a személyek, akik valamilyen módon belekeverednek – vagy máris belekeveredtek – ebbe a legalábbis gyanús dologba. Egyet tehetsz, tartsd minél távolabb magad ettől.

 

Kedves Nyilas!

 

Ma végre túljutsz azon a feladaton, amely hosszú időre lekötötte alkotóenergiáidat. Fellélegezhetsz, s kicsit körülnézhetsz magad körül. Ideje számot vetned önmagaddal: mi az, amit igazán szeretnél, magányt és függetlenséget, vagy a társas kapcsolattal együtt járó kötöttségeket és felelősséget? Érzed, hogy nem halogathatod tovább a döntést, hisz partnered türelme sem végtelen.

 

Kedves Bak!

 

Ha gépkocsit, de ha babakocsit vezetsz is, légy nagyon figyelmes. Mások testi épségéért is te leszel a felelős, mert mint a kerge birkák, úgy közlekednek az emberek. Vigyázz, hogy gondolataid ne száguldozzanak jobban, mint a járgányod! Testi erőnlétedet segítő szerkezetet, játékot kapsz ajándékba, amit pillanatnyilag nem vagy képes úgy értékelni, mint amilyen hasznot rejt magában. Ne legyen arcodon a nemtetszés fikarcnyi jele sem, szépen köszönd meg!

 

 

Kedves Vízöntő!

Rendkívül kedvező állásajánlatot kapsz. Mielőtt bármit is elhamarkodottan aláírnál, tüzetesen olvasd el a szerződés minden egyes pontját! Egy váratlan telefonhívás segíteni fog abban, hogy helyesen dönts. Régi osztály- vagy évfolyamtársad keres, és készséggel vállalkozik arra, hogy egy kellemes vacsorával és kiadós beszélgetéssel egybekötve megnézi a papírokat. Fogadd meg tanácsait!

 

 

Kedves Halak!

Egy-két szokványos feladat, amelyet könnyedén, minden különösebb erőbedobás nélkül megoldasz – ez minden, amire ma számítanod kell. Még ha időnként unalmasnak találnád az órák múlását, ne türelmetlenkedj. Keress mindenkor olyan elfoglaltságot – akár testit, akár szellemit –, amely leköti figyelmed, és eltereli gondolataid hajóját a veszélyes vizekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top