nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 21. szerda)

Napi horoszkóp (05. 21. szerda)

Kedves Kos!

Ezen a napon sikerül megrengetni a világot, mármint neked a tiedet. Lassan beletörődsz abba, hogy az irányítás kicsúszik a kezedből. Természetesen ez nálad csak átmeneti állapot, hangulatváltozás, amely az első alkalommal átcsap heves kezdeményezésbe. Egyelőre várakozó álláspontra helyezkedtél, de ugrásra készen várod a lehetőséget.

 

Kedves Bika!

Alig férsz a bőrödbe, bár palástolod örömödet, mégis elneveted magad. Amit hihetetlennek hittél – legalábbis minden jel arra mutat –, most szép lassan valóra válik. Szorgalmasan dolgozol, hogy ne lássák, szinte repesel örömödben. Már számolsz is fejben, osztasz-szorzol, mire futja majd a több pénzből. Jut is, marad is – vonod meg a mérleget könnyedén.

 

Kedves Ikrek!

A tegnapi vihar nyomtalanul eltűnt, s már semmi sem utal arra, hogy nem is olyan régen még dühödten néztetek farkasszemet egymással. Ha már ilyen remekül helyreállt a béke, toldd meg a mai napot egy remek vacsorával, ami jó alkalom arra, hogy a maradék félreértéseket is tisztázzátok, s ismét maradéktalanul örülhessetek egymásnak.

 

Kedves Rák!

 

El ne felejtsd, hogy közeleg a barátod születésnapja. Keress valami olyan ajándékot, amelyre már régóta vágyott, találd ki, mire gondol, mit szeretne leginkább. Nehéz feladat, de te is örömöd leled benne, ha látod a másik boldogságát. Meglátod, milyen egyszerű vidámmá tenni a környezetet. Partnereddel is elsimultak a viták.

 

Kedves Oroszlán!

 

Az Oroszlánokat éltető Nap lassan az Ikrek jegyébe lép, ahol a bizonytalan és nyughatatlan Merkúr az úr, amelynek kettőssége határozatlanságot sugall. Az Oroszlánban is felébreszti a vágyat az utazás, a változatosság iránt. Kiválóan alkalmas ez az időszak az üzletkötésre, kereskedésre is. Az Oroszlánok mégis egyre többet gondolnak a nyári pihenésre, kikapcsolódásra s talán egy új kalandra.

 

Kedves Szűz!

 

Remek ötleteid vannak, de képtelen vagy egyszerre minden elgondolásodat megvalósítani. Sem az időd, sem az energiád nem elég hozzá. Oszd meg kollégáiddal gondolataidat, s engedd, hogy a te irányításoddal ugyan, de mégis ők hajtsák végre. Így a sikerből is részesedsz, és hálásak is lesznek neked érte.

 

Kedves Mérleg!

 

Ha mára utazást terveztél, vagy netán szabadságodat töltöd, fogadj meg egy jó tanácsot. Csak akkor tudsz tökéletesen kikapcsolódni, csak akkor érzed jól magad, ha hitvesed nélkül indulsz útnak. Persze emiatt még komoly családi perpatvar kerekedik, de csak a hazatérted után. És amilyen esendő vagy így egymagadban, a csábításnak természetesen nem tudsz ellenállni.

 

Kedves Skorpió!

 

Végre nyugodtan ki tudsz nyújtózkodni, elengedheted magad és derűsen szemlélődhetsz. Az élet hirtelen kiszámítható és lassú lett, s ez megnyugtat. Élvezd ki ennek a kivételes helyzetnek minden előnyét, minden percét. Itt az alkalom a régóta húzódó problémák megbeszélésére, a késő estig tartó „lelkizésre”. Erre most mindkettőtöknek nagy szüksége van.

 

Kedves Nyilas!

 

Máris újabb megbízatást kapsz, pedig még alig fejezted be előző munkádat. Most nem is tudod, örülj-e, vagy sem. Ne vállald el azonnal a munkát! Nem ártana előbb kivizsgáltatnod magad, bár valószínűleg nincs okod aggodalomra egészségedet illetően. Egyszerűen csak arról lehet szó, hogy az utóbbi időben túlhajtottad magad. A legjobb lenne talán, ha kivennéd a szabadságodat és elutaznál.

 

Kedves Bak!

 

Épp saját jó állapotodat észlelve és regisztrálva gondolj a környezetedben élő idősebbekre. Vajon mindent megadsz-e nekik, amire lehetőséged lenne? Ha csak percekben is, de többet szánnál rájuk, nagy hálával fogadnák. Néha egy-két jó szó többet ér, mint egy marék gyógyszer. Megjegyzendő: jusson eszedbe azért az is, hogy van-e elegendő gyógyszerük, nem kell-e kiváltani a patikában!? Idővel még győznék, de pénzzel kevésbé.

 

 

Kedves Vízöntő!

Munkahelyeden ma megneszelik, hogy a távozás gondolatával foglalkozol. Főnököd hívat, s egy izgalmas, csábító feladat elvégzésére kér fel – nem csekély honorárium, avagy fizetésemelés fejében. Ha ügyesen politizálsz, a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad. Mindenesetre a legapróbb részleteket is beszéld meg kedveseddel!

 

 

Kedves Halak!

Nyugtalanság? Nem, inkább csak rossz előérzet, sejtések, megfoghatatlan, azonnal tovaillanó gondolatfoszlányok… Egyetlen biztos pont, amelybe kapaszkodhatnál, a bizonytalanság… Ilyenkor képes vagy mindenben kételkedni: cselekedeteid helyességében, szándékaid tisztaságában. Még szerencse, hogy minderre van időd. Talán holnap már nem lesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top