Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. május 26-tól 2008. június 1-jéig

Kos

Erő és energia jellemzi ezt a hetet, a csillagok nagyon kedveznek neked a következő napokban, lelkesedésed és jókedved most az egekig érhet. Ne hagyd, hogy bárki megpróbáljon eltéríteni célodtól, ha valami nem sikerül elsőre, ne keseredj el, mert másodjára már biztos eléred a kitűzött célt! Tarts ki minden terved mellett, viszont a pénzügyek terén légy óvatos, ne költekezz jobban, mint azt a határaid megengedik!

Szerelem: Akik már elkötelezték magukat, most még szorosabbá fonhatják a köteléket. A magányos Kosoknak a hétvége hozhat érdekes fordulatot!

 

 

Bika

A múlt hétről magaddal hozott lelkesedésed és megmaradt energiád még mindig tart, hatalmas erőket fektetsz karrieredbe, magánéletedbe egyaránt. Sok új ötleted lehet ezekben a napokban, ne hagyd veszni egyiket sem. Akkor teszed jól, ha kihasználod a következő napokat, ötleteidet, terveidet most képes vagy hibátlanul megvalósítani. Ne keseredj el, ha más emberek vissza akarnak tartani, és gátakat állítanak eléd. Haladj a kitűzött cél felé.

Szerelem: Bár az érzelmek terén megjelenhet némi féltékenykedés, de ezt titkold partnered elől, semmiképpen ne érezze, hogy valami nem stimmel. Ha viszont még keresed az igazit, könnyen belebonyolódhatsz egy kalandba.

 

Ikrek

A Nap a te jegyedben jár, sok erőt és kreativitást adva neked. Régi, dédelgetett terveid megvalósításának jött el az ideje. Ha saját vállalkozásba kezdenél, netán munkát keresel, esetleg költöznél, ezt most könnyedén megteheted, kiváló napok kínálkoznak erre! Fogadd el környezeted tanácsait vagy épp segítségét is! Az elmúlt időszakban sokszor a kishitűség kerekedett a céltudatosságod fölé, de gondolj arra, hogy komoly sikerek várnak rád ezekben a napokban.

Szerelem: A szívügyek terén jól alakulnak a dolgok, aggodalomra igazán nincs okod. Ha viszont magányos vagy, ezek a napok igazán nagyszerűek egy új szerelem fellángolásához.

Rák

Még a múlt hétről maradt benned némi feszültség, így a hét első két napján előforduló problémák miatt – amelyek komolyan megnehezítik a mindennapokat – a legszívesebben visszavonulnál, hogy csakis önmagaddal, otthonoddal, lelkivilágoddal foglalkozz. Ha magányra vágysz, hát kerüld nyugodtan az emberek társaságát. Jól tennéd, ha ki tudnál kapcsolódni, legalább a hétvégén, hogy egy kicsit kipihend magad, hisz az elmúlt hetek megerőltetőek voltak.

Szerelem: Párkapcsolati területen sem találod a helyed, inkább mondd el a párodnak, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni. A magányos Rákoknak ez a hét nem kedvez szerelmi téren.

 

 

Oroszlán

Nyugodt, egyben kiegyensúlyozott napok várnak rád, igazán nincs okod az aggodalomra, hisz lelkivilágod, egészséged teljesen rendben van. Talán csak az anyagiak terén lenne szükség több odafigyelésre. Ne költekezz feleslegesen, kerüld a hitelfelvételt, és ne is adj kölcsön senkinek. Ha ez utóbbit mégis megteszed, tudd, lehet, hogy sosem látod viszont az összeget. Pihenésre feltétlenül szánj időt, a hétvégén bizony új barátságokra is szert tehetsz.

Szerelem: Nyisd ki jól a szemed, ha még nincs párkapcsolatod, kiváló időszak ez a hét arra, hogy most szerelemre bukkanj. A kapcsolatban élőkre nagyon szép és romantikus napok várnak.

 

 

Szűz

Minden Szűz számára erőteljesen, dinamikusan indul a hét, kifejezetten sikeres napok várnak rád, figyelj oda a lehetőségeidre. Bármibe is kezdj most, azt könnyen sikerre viheted. Figyelj arra, hogy felesleges energiáidat ne pazarold el, és ne bonyolódj bele konfliktusokba. Egyszerűen csak élvezd az életet, érezd jól magad családoddal, barátaiddal. Most úgy alakul az életed, ahogy tervezted, használd ki ezt az időszakot, a sors számos dolgot tálcán fog kínálni a számodra.

Szerelem: Az érzelmek terén is jelentős napok követik egymást, ne gondolkodj sokat, ha most kérik meg a kezed, netán próbálnak rávenni a nősülésre… A magányt végre elfelejtheted, most bárkit levehetsz a lábáról, egyszerűen csak hódíts!

 

 

Mérleg

A hét eleje sok munkával telik, nem lesz időd a pihenésre, a lazításra. A hét második felében már unalmasabb napok követik egymást, de szerencsére szombatra fordul a kocka, és izgalmasabbnál izgalmasabb történések köthetik le a figyelmedet. Ha jól használod ki azokat a váratlan lehetőségeket, amelyek most adódnak számodra, életed igen nagy fordulatot vehet. Ha netán mégis tanácstalan lennél, ne gondolkodj túl sokat, kérj tanácsot szeretteidtől.

Szerelem: Ha már elkötelezted magad, most még inkább belemerülhetsz az érzelmek világába. Magányos Mérlegként pedig komoly esélyed van arra, hogy rád találjon a szerelem.

 

Skorpió

Sok feladat megoldása vár rád, tele leszel erővel, hogy most mindent véghezvigyél, amit elterveztél. A hét első fele különösen alkalmas arra, hogy hivatalos vagy régóta húzódó ügyeiddel foglalkozz. Szerdától viszont már problémákkal kerülhetsz szembe, ezért csütörtökön és pénteken ne erőltess semmit, hisz ha valami nem megy, akkor inkább halaszd a jövő hétre. A hétvégére ismét visszatér az erőd és a jókedved. Használd ki ezt, pihenj sokat!

Szerelem: A hét közepi nehézségekkel teli időszak konfliktust hozhat a párkapcsolatodban is, de a hétvégére minden rendeződik. A szinglik pénteken vagy szombaton flörtökbe bonyolódhatnak.

 

Nyilas

Jól érzed magad a bőrödben, hisz pozitív energiák segítik a hétkezdést. Ha az elmúlt hetekben nem volt túl sok lehetőséged pihenni és lazítani, most még akár munka mellett is lazsálhatsz egy kicsit. Mivel több időd jut a kreativitásra, kápráztasd el feletteseidet vagy épp családodat új ötletekkel, ez hosszú távon jelentősen kamatozni fog számodra. Rendezheted régóta húzódó hivatalos ügyeidet is. Emellett ne feledkezz el barátaidról sem.

Szerelem: A párkapcsolatban is szép napok jönnek, ha most kötelezed el magad végleg, az kiváló döntésnek mutatkozik! A vasárnap kimondottan szerencsés a párjukat még kereső Nyilasok számára!

 

Bak

A csillagok most arra ösztönöznek, hogy figyelj oda alaposabban az emberi kapcsolataidra, foglalkozz sokat családoddal, barátaiddal. A most következő napokban törekedned kell a biztonságra, ne ellenkezz feleslegesen a sorsoddal, ne keresd a bajt. Fokozott érzékenységed, sértődékenységed könnyen a felszínre tör, és ezek okozhatnak konfliktusokat. Akkor teszed jól, ha bölcsen visszavonulót fújsz, és nem adsz lehetőséget arra, hogy vitába torkolljon az esetleges nézeteltérés.

Szerelem: Szánj több időt partneredre, ha még egyedül vagy, és megismerkedsz valakivel, légy óvatos, most könnyen félreismerheted az illetőt, lelkivilágod összetörhet.

 

Vízöntő

Határozottan kijelenthetjük, hogy egyáltalán nincs komoly okod az elégedetlenségre. Munkád és magánéleted jól alakul, sőt ha most ragadod meg a hirtelen kínálkozó lehetőséget, az komoly fordulatot hozhat életedbe, különösen karriered – esetleg saját vállalkozásod építgetése – terén. A fontos döntések meghozatalának ideje jött el, ezek közül egyik-másik évekre meghatározhatja sorsod alakulását. Munkahelyváltás, költözés, netán egy komoly befektetés most jó döntés lehet.

Szerelem: Az érzelmek terén is pozitív irányba haladnak dolgaid, a most kötendő házasságok garantáltan egy életre szólnak. Ha rátalálsz a rég áhított szerelemre, nem szabadulsz tőle könnyen…

 

Halak

Általában is elmondható, hogy érzékeny típus vagy, de a most következő héten ez meglepően fokozottá válik. Bármilyen igazságtalanság könnyen és gyorsan kihoz a sodrodból. Bár nem jellemző rád, hogy elveszítsd a türelmedet, de a Mars kellemetlen hatása most akár ezt is előidézheti nálad. Hivatalos ügyeidet csak a hét második felében tudod hatékonyan és gyorsan rendezni. A hétvégére újra fellélegezhetsz, s kipihenheted magad.

Szerelem: Nem lesz konfliktusmentes ez a hét az érzelmek terén, igyekezz elkerülni minden összetűzést! Aki még szingli, a párkeresést halassza a jövő hétre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top