nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 01. vasárnap)

Napi horoszkóp (06. 01. vasárnap)

Kedves Kos!

Célodat elérted: szívügyekben ma nem ismersz akadályt. Kivéve akkor, ha partnered bejelenti, hogy véget vet kapcsolatotoknak. Erre is el lehetsz készülve. A szakítás megviselhet, de gyorsan túlteszed magad rajta. Érdeklődésedet máris felkelti valaki, és mindent elkövetsz annak érdekében, hogy máris meghódítsd. Túl sok ez a jóból!

 

Kedves Bika!

Csendben, elégedetten morzsolgatod a perceket, mindegyik hoz magával valamit, ami örömmel tölt el, meggondolásra késztet. Ám bármilyen színesek, sokfelé ágazóak is gondolataid, mondandójuk mindig ugyanaz: szép az élet! Nem túlságosan eredeti felismerés, de értéke nem is az eredetiségében van, hanem abban, hogy valóban így érzed. Ez pedig már meglehetősen ritka, keveseknek jut osztályrészül.

 

Kedves Ikrek!

Olyan régen nem voltál már társaságban, kifogás gyanánt a legkülönbözőbb mentségeket és magyarázatokat ötölted ki. Ezek közül a legenyhébb az volt, hogy úgyis kellemetlen emberek. S most egyszerre kiderül, hogy kedvesek, barátságosak, és te remekül érzed magad közöttük. Néha előítéleteid vannak, nemde?

 

Kedves Rák!

 

Folytatod a tegnapi lustálkodást. Teheted, mert szeretteid igencsak türelmesek hozzád. Igaz, te is tudsz kedves lenni néha, főként, ha el akarsz valamit érni. A pihenésre már különben is rászorultál, hiszen annyi gondod-bajod van mindig. Persze arról se feledkezz meg, hogy ezeket a problémákat többnyire saját magadnak okozod. Senki sem csinál annyi felesleges kalamajkát, mint egy igazi Rák.

 

Kedves Oroszlán!

 

Olyan erősnek érzed magad, hogy észre sem veszed az apróbb akadályokat. Nyáron még a viharok is megsokszorozzák energiádat, de a szikrázó napsütés és a madárcsicsergés olyan szárnyalásra késztet, hogy a többi földi halandó képtelen követni. Nálad ideálisabb partnert elképzelni sem lehet. Aki most ismer meg, ellenállhatatlannak talál.

 

Kedves Szűz!

 

Türelmetlenül nézed, hogy valaki a közvetlen környezetedben milyen kínkeservesen küszködik a cél eléréséért. Hagyd békén! Nincs szüksége a tanácsaidra, még kevésbé élcelődő megjegyzéseidre. Örülj neki, hogy a saját lábán próbál megállni, s hidd el, jobban megbecsüli azt, amiért egyedül dolgozott meg. Tehát nyugalom, türtőztesd magad!

 

Kedves Mérleg!

 

Ha a szombat a házi és a ház körüli teendőké, a vasárnap a pihenésé. Nem fogja senki a szemedre vetni, ha végignyúlsz az ágyon, és átadod magad az édes pihenésnek. Estére azonban megunod a négy fal közötti henyélést, és elvágyódsz valamilyen ismeretlen helyre. Ha teheted, autózz ki egy közeli erdőbe, és sétálj egyet a jó levegőn. Nemcsak remekül felfrissülsz, de kitűnően alszol is majd tőle.

 

Kedves Skorpió!

 

Kimerítő hét volt, s ezért nem vágysz másra, csak egy kis pihenésre. Ne légy telefonközelben, mert egyszerűen nem tudsz ellenállni a csábításnak. Ha mégis a „szobafogságot” választod a természet helyett, meghiúsul a kikapcsolódás, s marad a hétvégi munka, no meg az újabb idegeskedés.

 

Kedves Nyilas!

 

Szerencsecsillagod a munkában, a vállalkozásban továbbra is elkísér, ha uralkodsz lobbanékony természeteden, és nem rontod el valamilyen hirtelen elhatározástól vezettetve tegnapi jó döntésedet. Ne hagyd magad befolyásolni, még ha emiatt össze is zördülsz partnereddel. Egy esti vacsorameghívással és egy kis kedvességgel mindent rendbe hozhatsz, különösen akkor, ha vacsora előtt még egy jó színházi előadást is megtekintetek. Fontos: a szeszes italtól ma óvakodj.

 

Kedves Bak!

 

Napok óta van egy visszatérő alakja álmaidnak, aki segítőkész, gyengéd és simogató. Nem gondolod, hogy ez jelent valamit? Bizonyára kitalálod a módját, hogy jelenlegi párod felnőjön az álombélihez, vagy kivárod a következőt. A decemberieket kivéve megoldódik ez a probléma. Náluk viszonylagos csend honol. Ők inkább szabadságba fojtják bánatukat. Munka most hetekig nem akad.

 

Kedves Vízöntő!

Tikkasztó a hőség. Ahhoz is fáradt vagy, hogy kinyisd a szened. Ugyanakkor a forró katlanra emlékeztető ágyban sincs kedved tovább heverészni. Hűs víz partján volna jó… de vasárnap strandra menni?! Ez valóban képtelen ötlet. „Szorult helyzetedből” valószínűleg egy telefon fog kimenteni. Mégiscsak elhagyhatod a gőzölgő várost, víz is lesz, szörf is lesz, úszás is lesz, teljesül hát mindaz, amire vágysz.

 

 

Kedves Halak!

Életnedveid ellustultak. Szinte csak csordogálnak… Alig van erőd az egyik széktől a másikig vánszorogni. De hát minek is erőlködnél, amikor abban sem érzed jobban magad. Újabb bizonyíték arra, hogy a hiba benned van. Tiltakozol, a körülményeket okolod. Még igazad is lehet, hiszen az utóbbi napok eseményei… Távoli, nyugalmas helyre vágysz… leginkább egy lakatlan szigetre. Miért nem kérsz beutalót?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top