nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 27. kedd)

Napi horoszkóp (05. 27. kedd)

Kedves Kos!

Semmit sem utálsz úgy, mint azt, hogy előírják a teendőidet. Ha kedved úgy hozza, akkor önszántadból is nagyobb sebességre kapcsolsz, amikor elfog az aluszékonyság, lelassulsz. Ügyeidet ma tessék-lássék intézed, ne is számíts kirobbanó sikerekre. Szívügyekben sem tartogat a nap különösebb meglepetéseket. Nincs is kedved a kezdeményezéshez. A legszívesebben átaludnád a napot, és aki megzavar, ahhoz a gorombaságig elutasító leszel.

 

Kedves Bika!

Alaposan meg kell küzdened az igazadért, csaknem beleizzadsz, egyáltalán nem könnyű a helyzeted. Munkatársaid sok ostobaságot összehordanak, de nem is csoda, annyit fecsegnek. Mohó, elemi életerő munkál ma benned, s ez átsegít a nehezén, utána már egyszerűbb. A többiek sorra adják be a derekukat. Meggyőzted őket! Nem eresztesz le, nem is vagy képes rá, s ez a roppant erő otthon sem hagy el.

 

Kedves Ikrek!

Felemás élmények várnak ma rád. A csillagod állása szerint egészséged töretlen, erőd teljében vagy, roppant alkotási vágy feszít, ugyanakkor szerelmi válság fenyeget, a láthatáron megjelent a féltékenység pusztító ördöge. Ebből a kalamajkából nehéz lesz kivergődnöd, de azért nem teljesen reménytelen vállalkozás. Most lesz igazán szükség az erődre.

 

Kedves Rák!

 

Nem nagyon foglalkozol azzal, hogy tegnapi merev magatartásod esetleg bántotta mások érzelmeit. Talán kissé önző vagy, és ezt kitűnően meg is tudod magyarázni. Úgy hiszed, mindig veled van az igazság, elsősorban azért, mert elgondolásaid zseniálisak, és mert természetesen tévedhetetlen vagy. Aki nem követ téged vagy a tanácsaidat, az magára vessen. Gondolkodásmódod valóban nagyon önző, de az az igazság, hogy ma kitűnőek a megérzéseid. Ha valaki ma veled tart, csak nyerhet az ügyön.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha neked megtetszik valaki, rögtön igyekszel kiszimatolni, hogy biztos lehetsz-e a sikeredben. Nem vállalsz kockázatot, ha a legkisebb ellenállást tapasztalod. Inkább visszavonulsz, mert a kudarctól való félelmed mindennél erősebb. Pedig sokkal értékesebb a győzelem, ha küzdelem árán jutsz hozzá. Küzdj, s meg fogsz lepődni, hiszen így is lehetsz sikeres. Egyszer próbáld ki!

 

Kedves Szűz!

 

Ennyi rossz után jöhetne már valami jó is. A szerencse nem bujkál előled, csak egyszerűen nem akarod vagy nem tudod észrevenni. Szedd végre össze magad, ez nem mehet így tovább! Senkinek nincs szüksége egy ilyen kukacoskodó, dúló-fúló alakra. Az engesztelést kezdd családodon, már ma este.

 

Kedves Mérleg!

 

Minden döntés, minden új fordulat vagy változás nagyon fontos az életedben. Ma mindezekben egyszerre lesz részed. Új munkahelyeden mindjárt a legelső napon sikeresen küzdesz meg a nehézségekkel. Derekas helytállásod imponál új főnöködnek. Figyelj oda külső megjelenésedre, hiszen az első benyomás nagyon fontos.

 

Kedves Skorpió!

 

Nagy lehetőség kínálkozik a kiugrásra. Most, hogy más nem zavarja meg tevékenységed, önbizalmad és szorgalmad is megmutatkozik. Nincs olyan bonyolult feladat, amely kifogna szaktudásodon. Ne értékeld túl azonban munkabírásod, s egyszerre csak egy feladatot vállalj el. Ezen a héten egyébként is kedvező impulzusok érnek. Gyakoriak lesznek a rosszul induló, de végül jól végződő napok, s megvan annak is az esélye, hogy egy igazi kaland kellős közepébe csöppensz.

 

Kedves Nyilas!

 

Ma próbáld kicsit visszafogni magad, és a háttérből irányítani, így többet érhetsz el. Munka közben rossz híreket kaphatsz, de ezek ne szegjék kedvedet. A pletykákkal se törődj, hamar kiderül, hogy ki és mi áll a híresztelések mögött. Emiatt kár lenne idegeskedned. Ideje rászánnod magad valamilyen aktív testedzésre, s közben még kellemes társaságba is csöppenhetsz.

 

Kedves Bak!

 

Ne becsüld túl munkabírásodat, fizikai és lelki teljesítőképességedet! Vakságig, sántulásig képes vagy belehajszolni magad helyzetekbe, csak nehogy megszóljanak. Ha érzed, hogy csüggedsz, ne erőltesd a dolgot! Pihenj le, igyál inkább egy csésze teát (ne kávét!), válts lépést! Élvezd a friss levegőt! Egy közeli antikváriumban könyvkincsekre bukkansz.

 

Kedves Vízöntő!

Korán feküdtél, korán is ébredsz. Használd ki az „öledbe pottyant”, nyert időt. Mi volna, ha kivételesen nem kávéval és cigarettával kezdenéd a napot, hanem előbb, mondjuk, reggeliznél? És ha ezek után – mintegy ráadásképpen – elmennél uszodába vagy szaunába? Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, a különbség tapintható, sőt kézzelfogható lesz…

 

 

Kedves Halak!

Márciusi Halak, harcra készek vagytok? Ahogy közeledik az első félév vége, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy a halgazdaság eredményei nem érik el a kívánt szintet, ezért még további működése is kérdésessé válik. A kialakult feszült helyzet robbanással fenyeget. Igazi bolondokháza! Szorítsd össze a fogad, és tarts ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top