Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 31. szombat)

Kedves Kos!

Szerencsére képes vagy elviselni a kudarcokat és a kellemetlenségeket. Elég nagyvonalú vagy ahhoz, hogy leírd veszteségeidet, és képes vagy utólag is nevetni saját naivságodon. Ezt a napot sem kívánod elrontani azzal, hogy nyalogatod a sebeidet. Érdeklődésedet egyébként is más köti le. Ismét szerelmeskedésre támadt kedved.

 

Kedves Bika!

Visszatekintve az elmúlt hetek eseményeire, elégedetten nyugtázod: sokat haladtál előre céljaid valóra váltásában. Némelyik már-már karnyújtásnyira van. Képtelen vagy egy helyben megülni, az pihentet, ha sürögsz-forogsz. Mindig akad elodázhatatlan tennivaló. Még a tévé elől is fel-felugrasz este, mert eszedbe jut valami halaszthatatlanul fontos dolog.

 

Kedves Ikrek!

Már tizet üt az óra, de te még mindig a párnák közé fúrod a fejed, s tudomást sem veszel róla, hogy a többiek már régen megreggeliztek, s várják, mikor méltóztatsz végre felkelni. Akármilyen fáradt is vagy, akkor sem hagyhatod őket magukra. Siess, amíg nem késő!

 

Kedves Rák!

 

Kiválóan érzed ma magad otthon. Szeretsz lustálkodni, és ezt most rendesen ki is élvezed. Kiszolgáltatod magad, mindenkinek a te kívánságaidat kell lesnie. Ezt persze egyszer-kétszer megteheted, de ne élj vissza azzal, hogy szeretnek, és mindent megtesznek érted. Mi lenne, ha egyszer te vinnéd a reggelit kedvesed ágyába ébredéskor?

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma csak a beteg Oroszlán marad a négy fal között. E jegy szülöttei most olyan tágasnak érzik a világot, hogy örömükben a hegyeket is képesek volnának elhordani a helyükről. Te se késlekedj! Autóval, biciklivel, gyalogszerrel, mindegy, csak indulj útnak! Lelkesedésed szerencsére környezetedre is átragad, így kedvedre tetszeleghetsz a törzsfőnök szerepében.

 

Kedves Szűz!

 

Érzed, hogy nincs minden a legnagyobb rendben, s változtatnod kellene évek óta megszokott étrendeden. Ez nemcsak egészségi állapotodon javítana szemmel láthatólag, hanem a házaséleted is megváltozna. Az unalmas, megszokott hétköznapokat ünnepnapok válthatják fel, és mindössze az állandóságon kell változtatnod. Sajnos, ez nem olyan könnyű, mint első pillantásra látszik.

 

Kedves Mérleg!

 

A helyzet stabilizálódik, a kedélyek megnyugszanak. Lesz időd kiheverni a fáradalmakat, így újult erővel vághatsz neki a hétvégének. A szombat, mint mindig, ma is munkával telik, hiszen hét közben soha sincs időd az otthonoddal foglalkozni. Az este minden munkát feledteti. Remekül fogsz szórakozni egy házibulin, ahol több partnered is akad egyszerre.

 

Kedves Skorpió!

 

Ma új barátokra tehetsz szert, s bár még csak az első benyomásokat értékelheted, úgy látszik, őszinte emberekre találtál bennük. Ha továbbra is ilyen jó kapcsolatot leszel képes fenntartani, nem kétséges, hogy hosszú időre megoldódnak a gondjaid. Mindez persze attól is függ, hogy ők mennyire tartják fontosnak a veled kialakított kapcsolatot.

 

Kedves Nyilas!

 

Ha ma jó, átgondolt döntést hozol, sok pénzt kereshetsz. Kérd ki szakember barátod véleményét. Ne légy önfejű, hallgass a jó tanácsra. Ha nem így teszel, hamar megbánhatod. A fárasztó töprengés után igazán rád fér egy kis kikapcsolódás. Strand vagy uszoda ajánlott, de most kerüld a nudista szakaszt, mert kellemetlen ismerősbe botolhatsz.

 

Kedves Bak!

 

No lám! Erősödik a szerelmed, még ha lesz is néhány elbizonytalanodó perced. Testi kondíciód pedig kifejezetten ragyogó. Mint ahogy mondják, letagadhatnál néhány évet. (Ez a kijelentés csak a tiniknek nem kedvez.) Jogos kívánságaidat, igényeidet igyekezz érvényesíteni. Amíg nem közlöd, mit akarsz, elég nehéz kitalálni.

 

Kedves Vízöntő!

Térképeket bújsz, benzinköltségeket számolsz, útikönyveket lapozgatsz. Már ez is bizsergető izgalommal tölt el. Alig várod, hogy útnak eredjetek, pedig még a célállomás kiválasztásában sem teljes az egyetértés. Erről azért ne feledkezz meg! Főként ne légy kizárólagos, no meg erőszakos!

 

 

Kedves Halak!

Eszeddel felfogsz, megértesz mindent, osztályozod a dolgokat… Erről az oldalról nincs semmi baj. A kellemetlen, hogy noha az ember racionális lény, pillanatnyi hangulatát, általános életérzését mégsem szellemi kondíciója, hanem lelkiállapota határozza meg. Erről most bárki meggyőződhet, ha rád tekint…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top