nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 02. hétfő)

Napi horoszkóp (06. 02. hétfő)

Kedves Kos!

Ha uralkodó bolygódnak, a Marsnak kedvezőtlen a fényszöge a születési horoszkópodban, akkor készülj a legrosszabbra a munkádban, szívügyekben és minden másban. Azok a Kos jegyűek viszont, akik április 1. és 20. között születtek, mentesülnek az ártó bolygóhatások alól. Számukra kedvezően vagy eseménytelenül alakul a nap, míg a többiek semmi jót nem találnak benne, csak bosszúságot.

 

 

Kedves Bika!

Lehetséges, hogy a pénz- és a vagyonszerzéssel telik el ez az egész hét. Birtokod, vagyonod gyorsan növekszik, ha kellőképpen odafigyelsz erre. Egyben figyelmeztetnek a bolygóállások azokra a veszélyekre is, amelyek ezzel járnak: elhamarkodottság, meggondolatlan tranzakciók stb.

 

 

Kedves Ikrek!

Inkább háromszor menj vissza megnézni, hogy bezártad-e az ajtót, hogy elzártad-e a gázt, lekapcsoltad-e a villanyt, azért, hogy útközben ezért már ne kelljen aggódnod, hogy nem vagy biztos a dolgodban. Munkahelyeden felbőszít a látvány, pedig nincs is kimondottan rendetlenség, de semmi sem sarkos, elvágólagos. A dolgok állása és elképzeléseid között űr tátong, amelyet csak kedvesed tölthet ki!

 

 

Kedves Rák!

 

A sok pihenés után igazán jólesik a nyári nyüzsgés a munkahelyeden. Eddig észre sem vetted, mennyien is dolgoztok együtt, ha éppen mindenki betömörül a szobádba. Ez most egyáltalán nem zavar, kellemes a cél nélküli fecsegés, legalább bekapcsolódsz te is néha munkahelyed vérkeringésébe. Mert valld be, nem igazán érdekel, kivel mi történik, ha az a valaki nem közeli barátod. Ennek ellenére – ha hozzád fordulnak – mindig segítesz.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Lángra lobbantasz magad körül mindent. Már szanaszét hevernek a megperzselt áldozatok. Szenvedélyesen hajszolod az élvezeteket, senki másba, szerelmes vagy a szerelembe. Minden utadba kerülő zsákmányban a nagy igazit véled felfedezni. Lehet, hogy ezen a napon meg is találod? Mindenesetre szentül hiszed és el is hiteted.

 

 

Kedves Szűz!

 

Kissé eltúloztad a gyűjtögetést. Jól tudjuk, hogy nehezen szabadulsz meg minden kis kacattól, de ha így folytatod, nagyobb lakás és iroda után kell nézned. Valószínűleg olcsóbb és ésszerűbb megoldás lenne, ha megszabadulnál néhány felesleges dologtól. Egyúttal a rendrakásra is sort keríthetnél.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Ha nem is leszel vegetáriánus, legalább ma mindenképpen határozd el, hogy áttérsz az egészséges reformétkezésre. Sajnos szükséged van rá, mert magas a vérnyomásod és a koleszterinszinted. Az is lehet, hogy az elhatározás már kevés. Keresd fel orvosod, egy kivizsgálás nem árt. Ha este nem lesz kedved elmenni sehova, mondd meg nyugodtan partnerednek, meg fogja érteni. Azért túlságosan ne sajnáltasd magad!

 

 

Kedves Skorpió!

 

Vágj jó képet a dologhoz, s próbálj meg izgalmas elfoglaltságot találni. Nehéz értelmes feladat nélkül kitölteni a napot. Végül is nem baj, ha tévét nézel, ha egy program érdemesnek bizonyul arra, hogy bekapcsold a készüléket. Elképzelhető, hogy látogatód érkezik. Jó hírt hoz.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ötleteid ma is változatlanul áradnak, s meglepetésedre valamilyen pofonegyszerű, mégis szinte forradalmian új elgondolásra jutsz. Megvalósításához, kipróbálásához persze eddigi munkád nagy részét el kellene dobnod. Most aztán kutyaszorítóba kerültél, és nem tudod, hogy a bevált rutint kövesd-e, vagy az új megoldásokat, jelentős erőbedobást igénylő, szellemi kalandot ígérő újba fogj. Vállalkozó kedved, nyitottságod ismeretében nem kétséges a döntésed.

 

 

Kedves Bak!

 

Már tegnap, tegnapelőtt is volt érzelmi életednek olyan feltöltődési lehetősége, ami még most is érezteti hatását. Mosolyod, jó érzésed nem tudod, nem is akarod elrejteni. Környezeted hálás érte, mert konyhaművészeted remekeivel is elkápráztatod őket.

 

 

Kedves Vízöntő!

Serényen dolgozol, csak úgy ég a kezed alatt a munka. Ha lakást vagy autót akarnál cserélni, esetleg telket vagy házat vásárolni, egyszóval valami fontos lépés, valami komolyabb beruházás előtt állnál, a mai ajánlatokat ne dobd egyszerűen sutba! A telefont mindenképpen érdemes felemelni, s azt a néhány percet a dologra áldozni. Hátha éppen most fog sikerülni, ami eddig nem… A héten egy lottószelvény kitöltése is hasznosnak bizonyulhat.

 

 

Kedves Halak!

Segítő kéz melegét érzed. Meglepődve ocsúdsz fel. Olyan mélyen szálltál alá lelked legbelső, titkos régióiba, hogy a külvilág mintegy megszűnt a számodra létezni. Nem volt erőd, hogy a felszínre törj. Lám, van, aki a hatodik érzékével megsejtette, hogy e nehéz órákban segítségre van szükséged, és nem habozott, azonnal nyújtotta a kezét. Érzed a tapintását… hát nem csodálatos?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top