nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 06. péntek)

Napi horoszkóp (06. 06. péntek)

Kedves Kos!

Ha belekezdtél valamilyen vállalkozásba, úgy biztosra veheted, hogy győztesen kerülsz ki belőle. Pozitív fényszögek segítenek alkotómunkádban is. Mindez talán túlzott elégedettséggel tölthet el, és ezzel irigységet kelthetsz másokban. Kicsit fékezd örömöd, ne dicsekedj fűnek-fának sikereddel. A hétvége még jól is jön, hogy egy kis időre eltűnj irigyeid szeme elől.

 

Kedves Bika!

Végre elemedben vagy, kutya bajod, és az életkedved is visszatért. Egyéni íze, jellege van a munkádnak, ezer közül ki lehetne választani, hogy te csináltad-e, vagy más. Sokkal többre vihetted volna, ha nem egy ilyen egyforma, uniformizált világba születsz bele. Ezen persze értelmetlen morfondírozni.

 

Kedves Ikrek!

Az elmúlt hetek, hónapok, sőt évek munkája formás, zamatos gyümölccsé érik. Most leszedheted a termést. Belekóstolhatsz, megízlelheted, és – ami a legfontosabb – értékesítheted. Ragyogó lehetőség nyílik meg előtted, ne szalaszd el a kedvező alkalmat. Ha valamit nem látsz tisztán, kérdezz rá, s ha még alaposabban meg akarod fontolni a dolgot, kérj néhány nap gondolkodási időt.

 

Kedves Rák!

 

Ma valahogy rosszul állsz hozzá a dolgokhoz. Nagyon terhedre van, hogy kicsinyes, cseppet sem látványos tevékenységekkel kell töltened a napod. Elromlik valami a lakásban, és ebben az ügyben neked kell intézkedned. Unalmas és reménytelen vállalkozás. Utálod a hétköznapi dolgokat, pedig sajnos azokból van több. Ezt persze te is belátod.

 

Kedves Oroszlán!

 

A fenséges Oroszlán úgy jár-kel alattvalói között, mintha már azzal is kegyet gyakorolna, hogy leereszkedett közéjük. Jusson eszedbe, hogy lehetnek rosszabb napok is, s amikor a legnagyobb szükséged volna megértésre, benned akkor is a kiszámíthatatlan uralkodót látják majd. Sajnos, ma ez eszedbe sem jut. Gondolataid valaki más körül járnak.

 

Kedves Szűz!

 

Szemmel láthatóan jó irányban haladsz. Ha így folytatod, komoly üzletember lesz belőled. Ügyesen forgatod a pénzt, s a meggyőzés mesterségét is kitűnően űzöd mostanában. A nap végére kissé túlhajszoltnak érzed majd magad, így valószínűleg nem lesz kedved semmilyen programhoz. Néha neked is jót tesz egy csendes, nyugodt, családod körében eltöltött este.

 

Kedves Mérleg!

 

Hatalmába kerít a bizonytalanság. Még amiről a saját szemeddel győződtél meg, abban sem hiszel igazán. Félsz a kudarctól, nem mersz semmilyen irányba sem lépni. Sajnos, elképzelhető, hogy emiatt elszalasztasz egy kitűnő üzletet, amely kis befektetéssel rövid idő alatt komoly hasznot hozott volna. Valószínűleg ez a szorongás az élet más területén is elkísér, így jobb, ha ma nem akarsz új kapcsolatot létesíteni, s mindenkit messze elkerülsz.

 

Kedves Skorpió!

 

Régóta vajúdó dolgaid ügyében ismét nem sikerült előbbre jutnod, s ez az állapot nem hat kedvezően lelki életedre. Hiába vársz az elmozdulásra, ha nem igyekszel valamilyen választ kicsikarni tőle, ha csak szótlanul csüggsz rajta, még semmi sem történik. Csupán a régi reflexek működnek, eredmény nélkül.

 

Kedves Nyilas!

 

Ha ma uszodába vagy strandra mégy, kalandba keveredhetnél. Csak tőled függ, hogy learatod-e sikered gyümölcseit. A szerencse a pártfogásába vett, csak el kell döntened, hogy érdekel-e – és mennyire – a másik, hogy kitart-e az energiáidból több órára is. Késő esti, váratlan, de igen kellemesen végződő programra számíthatsz. Sok múlik a lélekjelenléteden. Vigyázat, néha egy férj is okozhat meglepetést!

 

Kedves Bak!

 

Lendülettel, könnyedén átugrod az akadályokat. Inkább magánéleti, mintsem munkahelyi problémákról van szó. Jó, ha előre jegyzéket készítesz az elintézendőkről, hogy aztán könnyen be tudd járni a terepet. Benzin-, villamos- és idegrendszeri ráfordításokat takaríthatsz meg. Ha módodban áll elszámolni, ne feledkezz meg róla, hogy számlát kérj.

 

Kedves Vízöntő!

Világfájdalmas, sötét hangulatban vagy. Ne keresd örökké magadban a hibát! Néha tényleg a „dolgok” alakulnak úgy, hogy minden ellened szegül, hogy minden másként történik, mint ahogy szeretted volna. Mindez igaz, de nem vonatkozik a magánéletedre. Ott valóban az őszinte, okos szó az egyetlen forgatható fegyver. Üljetek le tehát, és beszéld meg kedveseddel, ha valamiben meginogtál, ha bizonytalan vagy.

 

Kedves Halak!

Most, hogy nyakig vagytok a munkában, elégedetten állapítod meg, milyen jó, hogy végre rászántátok magatokat e nagy munkára. Ideje volt már elvégezni halastavatok nagytakarítását. Nem is álmodtad volna, hogy ilyen mennyiségű kacat gyűlik össze egyetlen év alatt. Mennyivel kellemesebben élhettek most, hogy mindettől megszabadultok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top