Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 07. szombat)

Kedves Kos!

Nagyon készültél erre a napra, és derült égből villámcsapásként ér partnered kilengése. Ámbár az sincs kizárva, hogy az állítás valótlan, bizalmad mégis meginog. Könnyen befolyásolható vagy, ezúttal is bedőlsz a híresztelésnek. Győződj meg az állítás valódiságáról, mi sem egyszerűbb ennél. Kérdezd meg az érintettet. Kapcsolatotok milyenségén is múlik, hogy ebben a válságos helyzetben kinek hiszel: a pletykálkodóknak vagy a partnerednek.

 

Kedves Bika!

Szűknek érzed a lakást, most nagyobb élettérre van szükséged. A mozdulataid is szélesebbek a kelleténél. Itt is, ott is leversz, lesöpörsz ezt-azt. Kapsz is a fejedre! Csak akkor csillapodsz le, amikor végre kijutottál a négy fal közül. Frissességed a többiekre is átragad. Olyan benyomást keltetek így együtt, mint egy gyorsított felvétel.

 

Kedves Ikrek!

Úgy érzed, hogy mindenki kihasznál, még azok is, akik a legközelebb állnak hozzád. Az elvárások hálója tekeredik rád, és a szabadulásra nem látsz reményt. Annyi mindent megteszel értük, de viszonozzák-e, szeretnek-e egyáltalán? Kedvesedre is gyanakszol, sokan forgolódnak körülötte. Mindenben fondorlatot látsz, összeesküvést szimatolsz. Talán féltékeny is vagy?

 

Kedves Rák!

 

Keresd a szolid szórakozási alkalmakat. Kicsit furcsa szombat a mai, amelyet akkor tölthetsz szórakoztatóan, kellemesen, ha megbízható, talán kissé öregesnek tetsző lehetőségek után nézel. Egy régi, de nem biztos, hogy túlságosan izgalmas barátban több örömet találsz, semmint gondolnád. Ne félj attól, hogy unalomba fullad az estéd.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ma sem ülsz otthon, mozgásra vágysz. Különben is örökké mehetnéked van. Ehhez mindig találsz is társakat, hiszen szívesen szegődnek melléd kevésbé szerencsések, akik az Oroszlán fénykörében találnak menedéket. A családi köteléket ilyenkor aranyketrecnek érzed, de társad hamar belátja, hogy nincs más választása, vagy megszökik, vagy megszokja…

 

Kedves Szűz!

 

Ismét a csúcson vagy. Kár volna ezt a szép szombatot elfecsérelni, gondoskodj egy emlékezetes programról mára! Annyi kastélyt újítottak fel az elmúlt időkben, látogassatok meg egyet partnereddel! Ez a szép, romantikus környezet előcsalogatja a régi kedves emlékeket, s ha még az éjszakát is az ősi falak között töltitek, feledhetetlen élményekben lesz részetek.

 

Kedves Mérleg!

 

Jó hangulatban telik el a nap, főleg, ha barátaiddal töltöd. Mindenképpen valami olyan programot szervezzetek, ahol nem kell különösebben viselkedni, olyan helyre menjetek, ahol nem kell öltönyben, nyakkendőben vagy nagyestélyiben megjelenni, ugyanis ilyen környezetben nem tudtok kellőképpen feloldódni. Szervezzetek egy kerti mulatságot ezen a szép, kora nyári estén, vagy látogassátok meg kedvenc kocsmátokat.

 

Kedves Skorpió!

 

A nehéz nap után még a vendégek is! Nehéz lesz mosolyognod a dologhoz, kipihentnek és nyugodtnak mutatkoznod, hiszen annyi minden történik ma veled. Nem biztos, hogy csak kényelmetlenségből és kényszeredett csacsogásból áll majd a mai este. Van esély arra is, hogy valamit közösen kifundáljatok, s felcsillan egy közös akció lehetősége is.

 

Kedves Nyilas!

 

Pihend ki egész heti fáradalmaidat. A legjobb, ha ezt valamilyen otthoni aktivitással kezded. Elmaradt háztartási teendőidet most már ne halaszd tovább. Légy ma szeretteiddel kedves és simulékony! Találd ki gondolataikat, járj a kedvükben. Ezzel ismét helyreállíthatod az utóbbi időben kissé megtépázott otthoni renomédat.

 

Kedves Bak!

 

Nagyon rosszul aludtál, a hajnal már ébren ért. Ha érzed, hogy nincs nyugtod, jobb, ha azonnal hozzálátsz a tennivalóknak, mert úgyis hiába gyötörnéd magad az ágyban. Feszültségeidet igyekezz tevékenységgel levezetni! Percekre előkerülhet a csatabárd, de szerencsére észnél leszel, és képes leszel elsimítani a vitát. Ismerd fel, mi bántotta oly mélységesen ellenfeledet, s a jövőben már eleve elkerülheted azt a témát.

 

Kedves Vízöntő!

A tegnap esti hevenyészett mondatok még mindig bántanak. Pontosabban kellett volna fogalmaznod, hiszen így minden félbemaradt, csupán a meglévő kérdőjelek szaporodtak meg jó néhánnyal. Ma határozottabbnak, összeszedettebbnek érzed magad. Végy valami ajándékot, s beszéld meg kedveseddel még egyszer azt, amit tegnap nem sikerült.

 

Kedves Halak!

Habozó természetednek nem tesz jót a kombinátban uralkodó légkör. Azt világosan látod, hogy a nem egyértelmű, egymásnak ellentmondó intézkedések csak elmélyítik a válságot. Az is nyilvánvaló, hogy a színfalak mögött csúnya játék folyik, pozícióharc dúl, önző érdekek csapnak össze. És mindez néhány forintért. Ne habozz, határozd már el, hogy nem sározod be magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top