nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 09. hétfő)

Napi horoszkóp (06. 09. hétfő)

Kedves Kos!

Könnyen előfordulhat, hogy ma sutba dobod minden óvatosságodat, és forró fejjel rohansz a nagy kalandba. Erre vagy hangolódva, ezt kívánod minden idegszáladdal, és meg is kapod, amit akarsz. Szándékaid komolytalanok, eszed ágában sincs tartósan lekötni magad, de időnként szerfelett vágysz arra a bódulatra, amelyet a futó, ám izgalmas együttlétek váltanak ki belőled. Most sem lesz okod panaszra.

 

 

Kedves Bika!

Mozgalmas napod lesz ma, csupa lótás-futás, számtalan helyre kell elmenned. Nem is lesz elég a napod arra, hogy mindent elintézz. Összefutsz emberekkel, akikkel üzleti vagy munkamegbeszélést folytatsz. Meghívásokat kapsz, de te is meghívsz másokat. A telefonod sem képes csendben maradni, állandóan hívogatnak. Estére alaposan kifáradsz, korán lefekszel aludni.

 

 

Kedves Ikrek!

El sem hiszed, hogy ilyen nap is van, amikor semmi sem zavarja meg nyugalmadat, senki sem sért meg, s te sem bántasz meg senkit. Mindössze az árnyékolja be a napodat, hogy egyre sűrűbben gondolsz a közelgő, de még mindig olyan távoli szabadságodra. Ne is tagadd, ha volna rá lehetőséged, csapot-papot otthagynál, és elutaznál, lehetőleg minél messzebbre. Sajnos, erre még várnod kell.

 

 

Kedves Rák!

 

Valamit érzel a levegőben, de nem tudod, mi várható. Egész nap arra az egy dologra összpontosítasz, hogy valaminek történnie kell. S ha már ennyire akarod, bizonyára teszel is róla, hogy ne maradjon esemény nélküli a nap. Ha estig nem veszel észre semmi különöset, megszervezed, hogy esélyt adj a szerencsének. Barátaidat is teljesen felajzotta furcsa idegességed.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Sok a dolgod, még arra sincs időd, hogy kicsit magaddal foglalkozz. Ez persze nem baj. Téged felvillanyoz, ha pótolhatatlannak, ha fontos embernek érezheted magad. Hiúságodat is legyezgeti, hogy dicsérnek, megérdemled, rászolgáltál az elismerésre, nálad jobban senki sem tudta volna elvégezni ezt a munkát.

 

 

 

Kedves Szűz!

 

Semmihez sincs kedved ebben a hőségben. Ne sajnáltasd magad, hiszen nem te vagy az egyetlen, akinek dolgoznia kell ezen a napon. És különben is, ha zuhogna az eső, az is baj lenne. Láss szépen munkához, bármennyire nehezedre essék is. Esetleg végy magad mellé egy kis hideg üdítőt vagy egy jeges teát!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Ha valaki nyíltan intéz hozzád egy kérdést, nyíltan válaszolj. Kerteléssel nem mégy sokra, ez már többször bebizonyosodott. Az este a szerelemnek kedvez, de csak akkor, ha ezen a téren is őszinte leszel. Akkor is legyél az, ha ezzel esetleg elszomorítod kedvesedet. Ideje feltárni legbensőbb érzéseidet, hiszen előbb vagy utóbb úgyis minden kiderül.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Hát ez nem a te napod! Partnereddel nem sikerül zöld ágra vergődnöd, s az oly fontos közös program is elúszik. Legjobban teszed, ha este otthon maradsz, s nekilátsz a felgyülemlett restanciák pótlásának. Nem túl szórakoztató, ám mindenképpen hasznos tevékenység, s legalább ez utóbbi legyen a vigasztalód.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Főnököd haragszik rád, pedig nem is vagy hibás abban, amiért felelősségre vontak. Nem akarod megmondani, hogy ki követte el a mulasztást, mert az illető kedves a szívednek. A hír azonban gyorsan terjed, kollégád, aki eddig különösebb figyelemre sem méltatott, köszönetet mond és meghív. Vacsora, buli vagy hétvégi közös program jöhet számításba.

 

 

Kedves Bak!

 

Egy olyan valakivel találkozol, akit valaha nagyon szerettél, s még most is kedves a számodra. A találkozás végképp átminősíti kapcsolatotokat, de nem haszontalan. Olyan gondolatokat ültet el a fejedben, amelyekkel érdemes foglalkoznod a jövőben. Segítséget is remélhetsz, immár a barátodtól.

 

 

Kedves Vízöntő!

Az apró-cseprő munkahelyi sikerek ma nem elégítenek ki. Észre sem veszed őket, vagy ha igen, hidegen hagynak. Nem tudsz szabadulni a hétvége eseményeitől. Békétlen és kedvetlen vagy. Egy telefont azért mindenképpen megereszthetnél, s ha meggondoltad volna magad, nem kell tartanod semmitől, a visszautat még nem rekesztették el komolyabb akadályokkal.

 

 

Kedves Halak!

Kitűnő hangulattal ajándékoz meg a sors ezen a napon. Hogy ajándék, az talán túlzás, hiszen neked is részed van benne. Véget vetsz egy megsavanyodott kapcsolatnak, amely mindkét fél számára terhessé vált. Így nem kell olyan döntést hoznod, amellyel esetleg mély fájdalmat okoznál. Elegendő, ha kimondod, amit mindketten hosszú ideje éreztek már – hogy nem éreztek semmit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top