Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 10. kedd)

Kedves Kos!

Nehezen igazodsz el munkahelyed kissé zavaros hierarchiájában. Mivel képtelen vagy nyomon követni az állandó személyi változásokat, előfordulhat, hogy rossz lóra teszel. Ezzel veszélybe sodorhatod saját pozíciódat, vagy éppen ellenkezőleg, oly mértékben megerősíted, hogy az már neked is kellemetlen. Végezd a dolgod, ne kötelezd el magad senkinek, akkor elkerülheted a kínos helyzeteket.

 

 

 

Kedves Bika!

Úgy látszik, minden a legnagyobb rendben van, amikor a többiek beléd kötnek, és egyből parázs vita kerekedik. Amire nem számítottak, hogy te ezzel számoltál, felkészültél előre, és ragyogó érvekkel lehengerled ellenfeleidet. A győzelem feldob, és partnereddel elmentek egy hangulatos vendéglőbe ünnepelni.

 

 

Kedves Ikrek!

Néha azért megfogadod a jó tanácsot. Ha ilyen kiegyensúlyozottan, kimérten dolgozol, ami se nem gyors, se nem lassú, sokkal eredményesebb vagy, mint a hagyományos, kissé kapkodó stílusodban. Mi volna, ha állandósítanád ezt a remek ritmust?

 

 

 

Kedves Rák!

 

Barátaiddal új, nagy terveket kovácsolsz. Világmegváltásotok határtalan. Legalábbis egy-két napig, amíg le nem csillapodtok. De az is valami, hogy ennyire lekötnek ezek a vágyak, és képes vagy még ennyire bízni önmagadban. Mást már nem is tehetsz, hiszen csak egyedül boldogulhatsz. A legnagyobb bajt egyedül oldja meg az ember.

 

 

Kedves Oroszlán!

 

Képzeld el, hogy titokban videóra veszik az egész napod, majd később levetítik neked. Csupán szokványos, hétköznapi teendőidet intézed, semmi különös esemény nem történik aznap. Valószínű mégis, hogy porig lennél sújtva attól, amit látsz. Próbáld magad elképzelni kívülről, mintha filmen néznéd saját mozdulataidat, hallanád szavaidat. Ez nemcsak izgalmas, hanem roppant tanulságos is lehet.

 

 

Kedves Szűz!

 

Egyedül tartod a frontot. Szerencsére jó dolgod van, senki sem zaklat, még a telefonok sem csörögnek. Így lesz időd elintézni néhány magánjellegű telefonodat, sőt azt is sikerül elintézned, amiért este meglehetősen sokat kellett volna utaznod. Nyertél tehát néhány órát. Hasznosítsd jól, ritkán adódnak ilyen alkalmaid.

 

 

Kedves Mérleg!

 

Olyan feladattal bíznak meg, amelyről úgy érzed, meghaladja képességeidet. Ne add fel mindjárt az elején. Kövess el mindent a siker érdekében. S ha már mindent megtettél, de a várt eredményt mégsem éred el, akkor feladhatod a küzdelmet. Persze lehet, hogy szerencsésebb, ha segítséget kérsz, és csak azért is megbirkózol a feladattal. Te semmit nem adsz fel könnyen!

 

 

Kedves Skorpió!

 

A tökéletesség csak az istenek sajátja, s nem az emberé – még a tied sem. Bármilyen fájdalmas is, be kell vallanod, hogy most te vagy a hibás, s nem más ügyetlenségén csúszott el az ügy. Ne keress tehát apró hibákat másokban, ha te nagyot tévedtél. A konzekvenciák levonása sohasem késő.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Nem biztos, hogy ez jó lépés. Végül szinte magától az öledbe hull a „megoldás”, nem kell érte semmit sem tenned. Hacsak nem viselkedsz figyelmetlenül rajongóddal, nem csak érzéki gyönyörökben lehet részed. Az illető a kapcsolataival nagyon komolyan előre tudja lendíteni az ügyeidet.

 

 

Kedves Bak!

 

Új szenvedélyeket fedezel fel magadban. Megnő a vásárlási kedved, mindenekelőtt otthonodnak széppé, lakályossá tétele érdekében. Élvezd, hogy senkivel nincsenek konfliktusaid. Kisimultak a ráncok a homlokodon, mert sem a munkahelyeden, sem a családodban nincs egy morcos arc. Kezdeményezéseidet örömmel fogadják, annál is inkább, mert egyértelműen kiviláglik önzetlenséged.

 

 

Kedves Vízöntő!

Ha családos ember vagy, gondjaid mindenképpen megszaporodnak eggyel, hiszen befejeződött a tanítás, és arról is gondoskodnod kell, hogy mit tegyen fiad vagy lányod a szünidőben. Persze az utolsó pillanatig halogattad az ügyintézést, s most kapkodsz, s most kapkodsz, dühödten telefonálgatsz, mindenkivel összeveszel. Természetesen az egész világ hibás, csak te nem. Biztos vagy benne?

 

 

Kedves Halak!

Vidám hangulatod megmaradt, közérzeted kitűnő. Sugárzó arccal, fürgén érkezel a munkahelyedre, ahol jó hírek fogadnak. Biztosat még nem tudni, de minden jel arra utal, hogy végre rendeződik helyzetetek, és megszűnnek az áldatlan állapotok. Bizakodással telve, erőd nem kímélve vetheted bele magad a munkába. Azért hagyj holnapra is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top