Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 11. szerda)

Kedves Kos!

Ha akarnál, sem tudnál munkahelyi problémákkal bíbelődni: ma a szívügyek vagy a családi események kerülnek előtérbe. Készülj fel rá, hogy esetleg vesztesként kerülsz ki a szerelmi vagy a családi vitából. Kénytelen vagy alávetni magad a család akaratának, akkor is, ha szíved mélyén nem értesz egyet velük. Ettől függetlenül a várható fordulat kihatással lesz életedre.

 

 

Kedves Bika!

Tegnap ugyan megnyerted a csatát, viszont ma ennek utóhatásaként fáradt és rosszkedvű vagy. Előre látod, hogy csatát nyertél, nem háborút: a jövőben keményebb, elkeseredettebb harcok várnak rád. Este menj sétálni, a hűvös esti levegő megnyugtat, kiszellőzteti a fejedből a fáradtságot.

 

Kedves Ikrek!

Tompa fejfájás figyelmeztet arra, hogy kimerülőben vannak tartalékaid. Szerencsére többféle módszer áll rendelkezésedre, hogy akár tetőtől talpig kicserélődj. Ezek közül csupán egy a jóga, amelynek eredményes gyakorlásához sok-sok türelem és kitartás szükséges. Ha már az első percben feladod, semmiféle hatásra nem számíthatsz.

 

 

Kedves Rák!

 

Azon ritka napok egyikét fogtad ki ismét, amikor belső harmóniád csaknem tökéletes. Azért csak majdnem, mert nálad sohasem lehet tudni. Szeszélyes és lelki életedet tekintve ingatag vagy. Most viszont minden rendben van. Szerelmeddel boldog egyetértésben élsz, munkahelyeden zavartalanul végezheted, amihez csak kedved van. Kell ennél nagyobb boldogság?

 

Kedves Oroszlán!

 

Egyszerű, kellemes, könnyed nap elé nézel, ha te is úgy akarod, de meggondolhatod magad, és ha sietsz, akár pokollá is teheted önmagad és környezeted életét is. Naná, hogy nem akarsz ilyet! Örülj tehát a nyárnak, akár süt a nap, akár esik. Erre lesz is okod bőven, hiszen a szerelemben ma sem ér csalódás. Engedd hát meg, hogy boldoggá tegyenek. Ma ne zizegj, ne vibrálj, élvezd az életet!

 

Kedves Szűz!

 

Rendkívül kreatív vagy ezen a napon. Úgy érzed, eleged van a megszokott dolgokból, valami újra vágysz. Természetesen ezért nem kell munkahelyet vagy lakást változtatnod, elegendő, ha átrendezed a szobádat. Meglátod, milyen más lesz, ha veszel néhány új növényt, vagy kicseréled az ócska függönyt. A vendégváráskor is sziporkázol ötleteiddel. Barátaid el lesznek ragadtatva a gyönyörűen terített asztaltól, s akkor még az ízekről nem is beszéltünk…

 

Kedves Mérleg!

 

Nincsenek jó ötleteid, különleges terveid. Gépiesen végzed a munkádat, nem sokat használod a fejed. Sajnos, így nagyobb a hiba lehetősége, és olyasmit is rendre elvéthetsz, amit más napokon elképzelhetetlennek tartanál. Ráadásul valamilyen ballépésed miatt szerelmed is megorrol rád, és büntetésül mással tölti az estét. Ez sem zavar?

 

Kedves Skorpió!

 

Ha már semmi ígéretes nem történik veled ezen a héten, legalább a hangulatod legyen jó. Ehhez egy találkozás is hozzásegít. Rég nem látott barátoddal felidézhetitek a régi szép időket, az egykori cimborákat és csínyeket. Sokszor ilyen apró, alapjában véve jelentéktelen dolgok adnak erőt a további küzdelmekhez.

 

Kedves Nyilas!

 

Tegnapi találkozásodnak már ma hasznát veheted. Az ügyek jó irányban haladnak, de legalábbis kimozdultak a holtpontról. Ne bánd, ha ma semmi sem köt le különösebben. Ne erőlködj. Látványos tengés-lengéseddel csak a többieket bosszantanád. A legjobb, ha lelépsz, s hagyod, hogy pillanatnyi hangulataid, benyomásaid alakítsák a programod.

 

Kedves Bak!

 

Már kora reggel rád terhelnek egy feladatot, amelyhez – ha lenne elegendő időd – tán még kedved is lenne. Már előre tudod, hogy a te mércéd szerint nem fogod tudni kiválóan teljesíteni. Csakhogy a te mércéd nem általánosan elfogadott. Tudomásul kell venned, hogy most ez a feladat, ezt kell megoldanod, és pluszerőbedobással sikerülni is fog. Előnyödre szolgál kezdeti hátrányod: ennyi idő alatt, ilyen minőségben más nem lenne képes azt produkálni, amit te fogsz. Ezen érdemes elgondolkodnod!

 

Kedves Vízöntő!

Túl sok jó ma sem fog történni veled. Ezt azonban szinte már vállrándítva veszed tudomásul. Igencsak eleged van mindenből; munkából, családból, ismerősökből. Legszívesebben elmenekülnél, elbújnál a világ végére. Tedd ezt! Sétálj a városban, nézz kirakatokat, egyél egy nagy adag fagylaltot vagy igyál egy nagy pohár hideg limonádét!

 

Kedves Halak!

Neked is vannak olyan apró tennivalóid, amelyek elintézése sem különösebb figyelmet, sem nagyobb erőbefektetést, sem hosszadalmas fáradozást nem igényel. A mai nap kiváló az effajta ügyekkel való foglalatoskodásra. Láss neki komótosan, sietség nélkül. Fizetséget úgyis hiába vársz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top