nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 12. csütörtök)

Napi horoszkóp (06. 12. csütörtök)

Kedves Kos!

Most tényleg úgy érezheted, hogy minden összeesküdött ellened. Még ki sem heverted a családi izgalmakat, máris újabb negatív hatások érnek. Üzleti vállalkozásodra ráfizetsz, terveid kudarcba fulladnak, optimizmusod is cserbenhagy. Mindez mégsem fog megakadályozni abban, hogy újra talpra állj. Alkotóerőd is lendületbe jön.

 

 

Kedves Bika!

Anyagi helyzeted nem valami rózsás, pláne, ha az elkerülhetetlenül bekövetkező áremelésekre gondolsz… Lehet, hogy hozzá kell nyúlnod a tartalékokhoz is. Jön a nyaralás, az is kisebb vagyonba kerül. Megfordul a fejedben: mi lenne, ha vegetáriánussá válnál? Jobban belegondolva rájössz, hogy ez sem megoldás, a zöldség- és gyümölcsárak lépést tartanak a többivel.

 

Kedves Ikrek!

Ha a május 21. és május 31. között született Ikrek rápillantanak az aktuális horoszkópjukra, példátlanul sok csillagot találnak e hónap második felében, ami valamilyen szempontból szerencsenapot jelent. Ők igazán nem panaszkodhatnak, sőt jól teszik, ha szerencsét próbálnak. Sajnos, a többieknek nem mondhatunk ilyen jókat.

 

 

Kedves Rák!

 

Nagyon jó kedvedben vagy. Úgy látszik, mégis kibírod néhány napig, hogy ne veszekedj. Nem is érti senki, mi ez a boldog derű, amely belőled sugárzik. Nem ehhez szoktattad környezetedet. Ezt kihasználva, ismerőseid korábbi hibáidra hívják fel figyelmedet. Még nem tudják, hogy miért bólogatsz most kedvesen.

 

Kedves Oroszlán!

 

Az Oroszlán ritkán érzi úgy, hogy máshol volna jó, mint ahol éppen van. Ha mostanában mégis előfordulna ilyesmi, akkor ennek pusztán az lehet az oka, hogy már nagyon vágysz a pihenésre. Ha tehetnéd, egész nyáron barangolnál, élveznéd a napsütést, amely életelemed. Bírj magaddal egy kicsit, hiszen ilyenkor minden jegy szülötte szeretne szabadságra menni. Egy izgalmas mozi pótcselekvés, de jobb híján megteszi.

 

Kedves Szűz!

 

Van úgy, hogy az ember nagyon készül valamire, fél a kudarctól, s megtanulja a szöveget, a tükörben próbálja mozdulatait, hogy majd ott és akkor ne valljon szégyent. Ez azonban az esetek 99%-ában másképp sül el. Nem érdemes tehát ezzel rabolnod drága idődet. Inkább lopj el pár órát magadnak, és ülj be egy cukrászdába kedvenc barátnőddel. Olyan régen csacsogtatok már!

 

Kedves Mérleg!

 

Ne feledd, bevásárlócsütörtök van! Ha jelentősebb bevásárlást tervezel, menj el egy nagy diszkontba. Ott nemcsak pénzt, de időt is megtakaríthatsz. A Mérleg hölgyek hajlamosak a „pazarlásra”, a felesleges pénzkidobásra. Partnered nincs elragadtatva ettől, mert úgy érzi, meggondolatlanul cselekszel. Lehet, hogy igaza van?

 

Kedves Skorpió!

 

Nem biztos, hogy sportsikereid érmekben vagy bajnoki címekben jelentkeznek. Mindenképpen sikernek számít viszont az, ami neked boldogságot nyújt, ami örömet és élvezetet jelent. Nem kell ehhez világcsúcsot dönteni vagy napestig az edzőteremben izzadni. Apró örömöt jelenthet egy hosszabb evezés vagy akár néhány méter úszása is.

 

Kedves Nyilas!

 

Ritka mozgalmas napra számíthatsz. Régi késztetésednek engedve ma valami teljesen új dologba fogsz bele. Érdekel a téma, csak nem tudod, hogy lesz-e elég erőd és kedved végigvinni. Emiatt kételyek gyötörnek. Bizonytalanságodban nyűgös szoktál lenni. Ez most nem ajánlatos, mert akkor új ismerősöd rossz benyomásokat alkothat rólad. Nem is gondoltad volna, hogy ez a véletlen találkozás mennyire felkavar. Engedd át magad az újdonság varázsának. Feldobottságodban még a fejfájásod is elmúlik.

 

Kedves Bak!

 

Megértéssel és bátorítással veszel körül egy fiatal kollégát, aki nehezen igazodik ki önmagán és az élet dolgain. Noha nem remélsz anyagi hasznot a segítségnyújtásodért, mégis lesz effajta vetülete is. Partnered elutazása nyűgössé tesz, magadra maradsz gondjaiddal, de ezért nem lenne érdemes elrontani az utolsó percek hangulatát.

 

Kedves Vízöntő!

Olyan rosszul megy minden, hogy rosszabbul már aligha mehetne. Ebből, ha akarnál, némi reményt is kicsiholhatnál… S hogy az élet még elviselhetetlenebb legyen, kiderül, hogy egyik szabadságon lévő munkatársadat neked kell helyettesítened. Egy bosszúsággal több? Sebaj! Törődni sem érdemes vele!

 

Kedves Halak!

Lebilincselő érzés kerít hatalmába. Nem teljesen ismeretlen, nem egészen új, de – csodák csodája – minden alkalommal az újdonság erejével hat. És milyen elemi erővel! Reményed sincs, hogy elmenekülj előle, hogy erőszakkal kivonhatnád magad a hatása alól. Kár is volna próbálkoznod! Inkább suttogd el az Ő nevét, hátha megjelenik. Hogy mit szól a családod? Erre nem is gondoltál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top