Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. június 16-tól 2008. június 22-ig

Kos

Változnál? Változtatnál? Talán már magad is érzed valahol legbelül, hogy eljött az ideje a régóta húzódó és befejezetlen dolgok lezárásának! Most erre kell kiemelten sok energiát szánnod. Ha ismét kikerülöd ezeket az ügyeket, homokba dugod a fejed, komoly problémáid adódhatnak életed több területén is. Számos dolgot félvállról vettél az elmúlt időszakban, s azonkívül, hogy a körmödre ég a munka, még kellemetlen konfliktusokba is keveredhetsz.

Szerelem: Szívügyeid terén szerencsére jelentősen kevesebb a probléma, ne vidd haza a gondjaidat. A párkereső Kosok csak péntektől várhatnak érzelmi életükben némi mozgolódást.

 

Bika

Kiemelkedően jó napok köszöntenek rád, figyelj a lehetőségekre, alkalmad adódhat arra már a hét elején, hogy munkáddal, karriereddel vagy épp saját vállalkozásoddal szoros összefüggésben komoly és váratlan sikereket érj el. Örömödet és sikereidet oszd meg szeretteiddel vagy barátaiddal, különösen azokkal, akik részesei voltak annak, hogy idáig jutottál. A hétvégén szánj időt a pihenésre, kijár neked egy kis szórakozás is!

Szerelem: Érzelmi téren kiegyensúlyozott, romantikus napok következnek. Az a Bika, aki még keresi az igazit, jó esélyekkel indul párkereső kalandra csütörtökön és szombaton.

 

 

Ikrek

Bár ezen a héten a Nap elhagyja az Ikrek jegyét, aggodalomra nincs ok, sőt! Óriási fába vághatod a fejszédet, a Jupiter jótékony támogatására számíthatsz. Régóta dédelgetett ötleteid megvalósítása válik most aktuálissá, jó úton jársz akkor, ha karrieredet szeretnéd pozitív irányba terelgetni. Ha munkahelyet váltanál vagy saját vállalkozásba fognál, szintén minden esélyed megvan a sikeres és gyors eredmények elérésére!

Szerelem: Nagyszerű, romantikus napok követik egymást, azok az Ikrek, akik esetleg ezen a héten mondják ki a boldogító igent, bizonyos, hogy egy életre szóló kapcsolatot kötöttek. Akik még keresik párjukat, bármelyik nap megtalálhatják.

 

 

Rák

Itt a nyár, egyre melegebb napok követik egymást, ráadásul végre a Nap is újra eléri a Rák jegyét. Ne érezd úgy, hogy semmi nem tud boldoggá tenni téged. A hét elején még anyagilag is problémás napok követik egymást, energiatartalékaid is a végét járják. Tempódat fogd vissza egy kicsit, különben megtörténhet az is, hogy lebetegszel néhány napra. A hétvégi bolygóállás, a Nap pozitív hatásai jelentősen javítanak helyzeteden, kipihenten kezdhetsz neki a jövő hétnek.

Szerelem: Érzelmi életedben megjelenhet az unalom, légy türelmes magaddal és társaddal egyaránt. Ha még keresed a nagy Őt, ne szomorkodj, ha ezekben a napokban még nem érkezik meg. Ami késik, nem múlik…

Oroszlán

Egy akadály nem akadály, sokkal inkább megoldandó feladat! Nem kell kétségbeesni attól, ha nem sikerül valami elsőre hibátlanul. Majd sikerül másodjára, esetleg harmadik nekifutásra. Oroszlánként kitartásod óriási, ne add fel céljaidat már az első gátnál. Nézz szembe a tényekkel és a nehézségekkel! Neked sem sikerülhet minden, mégis nagyon jó úton jársz, csak légy egy kicsit megfontoltabb, alaposabb és körültekintőbb.

Szerelem: Érzelmi téren sincs ok az aggodalomra. A magányos Oroszlánoknak hétvégén fokozottan megadatik a lehetőség, hogy kitöröljék az életükből a magány szót.

 

 

Szűz

Bár úgy érzed, állandó időhiányban szenvedsz, akkor is sokkal több időt kell magadra és kötelezettségeidre szánnod a következő napokban. Az elmúlt hetekben nem mentek hibátlanul a dolgaid, de ez most gyökeresen változhat. Meg kell hozzá tenned néhány fontos lépést, hisz a sikert senkinek osztogatják ingyen! Keress alkalmat arra, hogy egy kicsit visszavonulj a világ zajától, merülj el önmagadban, és fedezd fel gyengeségeidet és erősségeidet egyaránt. Erősítsd önbizalmadat!

Szerelem: Jól alakulnak szívügyeid, mégis állandó bizonytalanság – esetleg féltékenység – gyötör, amit most nem tudsz egyszerűen félredobni. A párkereső Szüzekre igazán romantikus napok várnak.

 

 

Mérleg

Sok jó dolog vár rád ezen a héten, pozitív irányú, akár nagyon szerencsés változást hozhatnak a következő napok. Elsősorban munka, karrier terén vagy üzleti téren számíthatsz sikerre. Ha most megfontoltan s jól döntesz, akkor hosszú távon is kiemelkedő eredmények várnak rád, s ennek meglesz a pénzügyi elismerése is. Olyan barátságok, ismertségek születhetnek ezen a héten, amelyekre a későbbiekben valóban lehet alapozni.

Szerelem: Komoly fordulatot hozhat számodra a hét második fele. Az elkötelezetteknek még szorosabb érzelmi kötődést, a magányosoknak pedig elsöprő szerelmet jelenthet Vénusz támogatása.

 

 

Skorpió

Már a múlt héten is érezhetted mozgolódásnak előszelét, de most, a hét első napjaiban már szinte látod, hogy nagyon szerencsés fordulat készülődik betörni életedbe. Azonban könnyen megtörténhet, hogy tévúton jársz, a hét eleji csillagállás épp azt idézi elő, hogy nem látod a fától az erdőt, és könnyen csőbe húzhatnak, ha nem figyelsz oda alaposabban dolgaidra, üzleti ügyeidre. Nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is nagyot veszíthetsz ezen a fergetegesnek mutatkozó lehetőségen, amit most kínálnak számodra…

Szerelem: Érzelmi életedben is kialakulhat néhány kisebb konfliktus, de a hétvégére rendeződik a helyzet. Ha viszont még keresed a párod, kevés az esélye, hogy ezen a héten találd meg. Légy türelmes.

 

 

Nyilas

Energikus, mozgalmas hét vár rád, használd ki a lehetőségeket, amibe belekezdesz, az arannyá változhat a kezedben. Ne utasítsd vissza azt, amit a sors tálcán kínál számodra. Munkában vagy tanulás terén a nagy és pozitív változások ideje jött el. Még jelentős erő- vagy anyagi áldozatot sem kívánnak tőled, csak bele kell vágni terveid megvalósításába, később pedig a babérok learatásába. Június 14-én hajnalban a Plútó visszahátrál a Nyilasba, ahol október 27-ig tartózkodik, ez a tartósság megteremtésében segít számodra.

Szerelem: Szívügyek terén elmélyülésre lehet számítani, a romantikázás jót tesz neked. Ha még keresed az igazit, bármelyik pillanatban betoppanhat a szerelem, járj nyitott szemmel!

 

 

Bak

Bár az e heti kellemetlen bolygóállások hatása kissé visszaveheti jókedvedet, igazán nincs okod az aggodalomra, hisz jól alakulnak dolgaid, ezt a néhány problémás napot át lehet vészelni. Csütörtöktől azonban figyelj oda mindenféle apró impulzusra, mert kinyílhat számodra egy olyan kapu, amelyen átlépve az eddigieknél sokkal kedvezőbb irányba fordulhat az életed. Megtörténhet, hogy úgy pottyan az öledbe a szerencse, hogy semmit sem kell tenned érte, csak elfogadni.

Szerelem: Ne aggódj, szívügyek terén jól alakulnak dolgaid. Ne láss ott zöld szemű szörnyeket, ahol nincsenek is! Ha még szingli vagy, ideje kilépned ebből a helyzetből, különösen a hétvégén kapsz erre jó esélyt.

 

Vízöntő

Jelentős dolgok közelednek, anyagiakkal, pénzügyi helyzeteddel összefüggésben kell fontos döntést hoznod, ne hamarkodj el semmit! Ha valaki kölcsönt kér tőled, ezt alaposan fontold meg, hisz a te lehetőségeid sem korlátlanok, s ezt a pénzt egyáltalán nem biztos, hogy valaha viszontlátod. Érzelmeidet könnyen befolyásolhatják a hozzád közel álló emberek, s ez veszteséghez vezethet. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy nem látod a fától az erdőt.

Szerelem: Az előbbiekkel ellentétben szerelmi téren sokkal nyugodtabb a helyzet, sőt egyenesen jónak és kiegyensúlyozottnak mondható. A párjukat kereső Vízöntőknek a hétvége hozhat fordulatot.

 

 

Halak

Érzelmileg hullámvölgybe kerülhetsz a következő napokban, bizalmatlanná válhatsz környezeteddel szemben, közeli és távoli rokonokkal, barátokkal összefüggésben egyaránt. A hét első felében olyan érzés lehet úrrá rajtad, hogy nem találod a helyed, a munkád sem megfelelő számodra, és mintha otthon sem alakulnának hibátlanul a dolgok. Ezt a „kilátástalanság”-érzést sürgősen ki kell űznöd gondolataidból, hisz ennyire azért nem mennek rosszul a dolgok. Tűzz ki újabb célokat magad elé, harcolj a nehézségekkel, és minden rendbe jön.

Szerelem: Kapcsolatodban nincs helye a féltékenykedésnek, bizalmatlankodásnak! Csak saját magadnak árthatsz vele. Ha még keresed a párod, ahhoz előtte a lelkivilágodat kell rendbe tenni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top