Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 16. hétfő)

Kedves Kos!

A pihenés megtette a hatását: az agyad tiszta, az eszed úgy vág, mint a borotva. Megerőltetés nélkül jutnak eszedbe a legjobb ötletek, és a részleteken sem siklasz át felületesen. Másként, tisztultabban látod a dolgokat. Képes vagy átértékelni, kijavítani az emberekről és önmagadról kialakított korábbi véleményedet. Az önkritika sosem árt!

 

Kedves Bika!

A pihenés megtette a hatását: az agyad tiszta, az eszed úgy vág, mint a borotva. Megerőltetés nélkül jutnak eszedbe a legjobb ötletek, és a részletek felett sem siklasz át felületesen. Másként, tisztultabban látod a dolgokat. Képes vagy átértékelni, kijavítani az emberekről és önmagadról kialakított korábbi véleményedet. Az önkritika sosem árt!

Kedves Ikrek!

Még egy ilyen kánikulai nap is olyan hűvös tud lenni, hogy szinte megfagy körülötted a levegő. Kollégáid nem tudják mire vélni a dolgot, pedig már megszokhatták, hogy időnként teljesen meggondolatlanul cselekszel, s a hangulatod is eléggé csapongóan változik. Még szerencse a bajban, hogy amilyen könnyen elborul a kedélyed, ugyanolyan könnyen távozik is a rosszkedved.

Kedves Rák!

Kissé lepirultál, lesültél a hosszú hétvége alatt. Jól áll neked, hogy van egy kis színed. Egészségesebbnek nézel ki, teljesen kivirultál. Ezt munkatársaid is észreveszik, és udvarolnak neked. Olyan ez, mintha hájjal kenegetnének, hiszen hiú vagy arra, milyen jól tartod magad. Erről eszedbe jut, hogy a tervezett sportolás csak tohonyaságba fulladt. Ma lesz időd bepótolni mindezt.

Kedves Oroszlán!

Töröld ki a szemedből az álmot egy korai fürdőzés kedvéért. Egy medence kristálytiszta vizében úszással kezdeni a napot a legjobb választás. Elméd is felfrissül, teherbírásod is megsokszorozódik. Minderre szükséged is van, hiszen egyszerre akarsz mindent. Este már a legtöbben kidőlnek az Oroszlán mellől, amikor ő még éber, tettre kész.

 

 

 

 

Kedves Szűz!

Mintha lesben állnál. Vársz valamire vagy valakire. Talán egy jelre ahhoz, hogy nekiláthass a megvalósításnak. Most biztosra akarsz menni, nem hamarkodod el a dolgot. Nem is érdemes kapkodni, hiszen senki sincs, aki sürgetne. Gondolkozz el rajta, és beszéld meg a családoddal, hogy nem kellene-e mégis beiktatni egy rövidebb szabadságot, hiszen a nyár sokáig tart még.

 

Kedves Mérleg!

Megszúrod vagy megvágod magad, egy biztos: peches nap vár ma rád. Légy óvatos, hogy nagyobb bajok nélkül átvészelhesd ezt a hétfőt. Kerüld a porcelánüzleteket, és ne kezdj ablakmosásba! Mindezek megvárnak, hiszen – mint te is tudod – a munka nem szalad el. Legalábbis eddig még soha…

 

 

 

Kedves Skorpió!

Nem kellene megszabadulnod legalább a felelősség egy részétől? Egyre kevesebb időd és türelmed van. Ebben az összevisszaságban már te sem ismered ki magad. Biztos talaj nélkül képtelen vagy a megfelelő hangot eltalálni, a megoldás felé vezető utat kitapogatni. Próbálkozásra pedig nincs már időd.

 

 

 

Kedves Nyilas!

A közelgő nyaralás a független Nyilast töprengésre késztetheti: hogyan és miért alakult úgy, hogy igazából nem tud kivel elutazni. Az önvizsgálat helyes, de ezúttal kicsit igazságtalan vagy magaddal. Jogosan vagy igényes. Ne búslakodj, a nyár nagy kerítő. Nagy lehetőségek várnak rád. A házas Nyilast viszont megkísértheti a gondolat: milyen jó lenne hosszú évek után ismét nyaralni.

 

Kedves Bak!

Izgalmak, kiszámíthatatlan, beláthatatlan helyzetek várnak ma rád. Nehéz bármit is tenni ellenük, mert ahogy mondani szokták, nem vagy túl jó passzban. Ne heveskedj! Értékeld és fogadd el barátaid jó tanácsát! Kívülállóként most jobban átlátják a helyzetet. A január eleji Bakokra hatványozottan vonatkoznak a leírtak. Rájuk férne némi pihenés. Nem sok tennivalójuk akad a hónap hátralévő részében. A jó levegő fontos.

 

 

 

Kedves Vízöntő!

Rosszkedvedet munkába fojtod – s van is mit tenned. Félbemaradt ügyek garmadáját kell lezárnod, számtalan új feladathoz kell hozzálátnod. Ha valamilyen nagyobb üzlet részese vagy, ma semmiképp ne hozz végérvényes vagy nagyobb horderejű döntést! Kisebb üzletekben azonban nyugodtan lehetsz bátor. Megeshet, hogy sikerül valamit olcsón megvásárolni, vagy jó áron túladni ezen-azon.

 

 

 

Kedves Halak!

Elhatározod, hogy függetleníted magad az összes külső tényezőtől, amelyek akadályoznak munkádban. Immár odáig jutottál, hogy a halgazdaságban elburjánzó torzsalkodás – amely időnként marakodássá fajul – miatt képtelen vagy huzamosabb ideig tevékenységedre összpontosítani. A legjobb még az, ha keresel magadnak egy nyugodt zugot, és végzed a dolgod. A többiek pedig tegyenek, amit akarnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top