Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 19. csütörtök)

Kedves Kos!

Fordult a kocka: vesztésre álló vállalkozásod fellendül, hivatásodban kiemelkedő sikereket érsz el. Az események felgyorsulnak, szívügyekben is erősödik a kedvező csillaghatás. A kissé már unalmas „házi adásról” módodban lesz átkapcsolni egy sokkal izgalmasabb szexhullámhosszra. Ez mindig jólesik neked, de most különösen.

 

 

 

Kedves Bika!

Többször is megtapasztalhattad, mégis meglep, hogy vannak olyan emberek, akikkel gorombáskodni kell. Egyedül így lehet bánni velük. Csak ne hajbókolnának már, attól felfordul a gyomrod. Mindenesetre tegnapi szavaid megtették a hatásukat. Kedvesed repesve vár, nem magyarázkodik egyikőtök sem. Olyan fogadtatásban van részed, amelyre mindaddig emlékezni fogsz, amíg élsz.

 

Kedves Ikrek!

Lassanként – hacsak nem változtatsz szokásaidon – kezdesz megbízhatatlan ember hírébe keveredni. Azzal, hogy mindent az első szóra bevállalsz, s azután nem teljesíted ígéreteidet, sok ellenséget szerzel magadnak. Meg kell tanulnod nemet mondani, mert az igenek pillanatnyi előnyei eltörpülnek azokhoz a hátrányokhoz képest, amelyek abból származnak, hogy meggondolatlannak, megbízhatatlannak tartanak.

 

 

 

Kedves Rák!

Valahogy semmi nem jön össze, nincs semmi izgalmas esemény, amely feldobna. Néhány kósza ötlet kivételével – amelyeket aztán szintén nem valósítasz meg – semmi említésre méltó nem történik. Bánod nagyon, de mit lehet tenni. Ráfogod arra, hogy öregszel, de be kell látnod: nem ez az igazi ok.

 

 

 

Kedves Oroszlán!

Ez a nap is tartogat a számodra kellemes és szörnyű perceket egyaránt. Így tehát minden azon múlik, beleveszel-e az apró bosszúságok tengerébe, vagy ezeken fölülemelkedve csak azoknak a dolgoknak tulajdonítasz jelentőséget, amelyek valóban figyelmet érdemelnek. Kizárólag rajtad múlik, hogy megőrzöd-e ma is lelked nyugalmát.

 

 

 

Kedves Szűz!

Csak tapasztalatodnak köszönheted, hogy ma minden simán megy. Ha nem bizonyítaná annyi eredmény a sikert, bizony megpróbáltál volna ellenszegülni az eseményeknek, hiszen apróságokban megváltozott a véleményed. Lehet, hogy csak az öregedés az oka, de lehet, hogy valós tények. Mindenesetre örülj, hogy zökkenőmentesen sikerült megint a dolog. Utólag már kár rágódni rajta. Majd legközelebb állj elő új terveiddel.

 

 

Kedves Mérleg!

 

 

Anélkül, hogy tudomásod lett volna róla, belekeveredtél egy kellemetlen ügybe. Megpróbálsz mielőbb kimászni belőle, de sajnos úgy látszik, hogy minden igyekezeted ellenére inkább még jobban belebonyolódsz. Ne várj senkitől segítséget, butaság lenne bárkit is bevonni. Épp elég a baj anélkül is. Mindennek a tetejébe még a rendőrséggel is akadhat dolgod. Úgy érzed, soha nem akar vége lenni ennek a napnak.

 

Kedves Skorpió!

A mai nap a lehetőségek széles tárházát vonultatja fel, elsősorban a vállalkozásra hajlandó Skorpióknak. Előnyös fejlemények várhatók pénzügyi téren, de a munkáddal, hivatásoddal összefüggő kérdésekben is határozott előrelépésre számíthatsz. Az egész hétvége ennek a kedvező vonulatnak a jegyében telik el.

 

 

 

Kedves Nyilas!

A tegnapi vacsora közel hoz párodhoz. Oldottan és sok mindenről elbeszélgettek. Ismét meggyőződhettél róla, hogy változatlanul mindenben számíthatsz rá, s még mindig rajong érted. Lelkiismeret-furdalás fog el, hogy talán nem szereted őt eléggé. Hessegesd el a gondolatot, és légy hozzá sokkal gyengédebb. A felismerés szárnyakat ad a munkában is.

 

 

Kedves Bak!

Különböző ajánlatokkal ostromolnak. Válogathatsz a kendermagban. Senkinek ne mondj nemet! Várj! Húzd az időt! A pillanat nem kedvező a végső döntésre. A bölcs előrelátásra, megfontoltságra mindennél nagyobb szükséged van. Magánéletedben viszont időnként azonnali válaszadásra kényszerülsz. Nem nagy a tét. (Legfeljebb oltár elé vezetnek.) Gondosan őrizz meg minden iratot! Hiányozni fog, amit most kidobsz.

 

 

Kedves Vízöntő!

Munkahelyeden – hál’ istennek – tart az uborkaszezon, aminek igazán örülsz, mert most valahogy nem buzognak benned a jobbnál jobb ötletek. Az otthoni mosolyszünetet már nagyon unod, a kezdő lépést mégsem akarod megtenni – s ez igazán nem vall nemes lélekre… Az egyetlen, amelynek felhőtlenül örülhetsz, hogy a nagy meleg ellenére kiválóan érzed magad.

 

Kedves Halak!

Születési dátumtól függően vannak olyan Halak, akik e napot eseménytelennek fogják érezni, másokra valóságos sikersorozat vár hivatásuk küzdőterén, és ismét mások jelentős változásra, esetleg változatosságra számíthatnak szerelmi életükben, ami azonban egészségi állapotukra is kihat. Ezen utóbbi kihatásokat mindenesetre bölcsebb eleve kedvezőtlennek feltételezni, és védekezni ellenük.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top