Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 20. péntek)

Kedves Kos!

 

Sikereid talán elkapattak, és most váratlanul ér a hideg zuhany: rossz hírek munkahelyi változásokról, veszteségekről, anyagi károkról. Szervezeted is leadhat figyelmeztető jeleket. Jobban tennéd, ha nem vállalnál túl sok különmunkát, s étrendeden is változtatni kellene.

 

 

 

Kedves Bika!

Ritka alkalom: a szerencse és a te akaratod összeszűrték a levet. Olyan munkát ajánlanak neked, amilyenre mindig vágytál, és annyi pénzért, amennyit tisztességes úton talán nem is lehet szerezni.

Kedves Ikrek!

Senki sem foghatja rád, hogy nem öltözködsz egészen egyéni módon, hogy nincsenek különleges, senki máséhoz hasonlítható szokásaid. Amikor megjelensz egy társaságban, azonnal rád szegeződnek a tekintetek, csodálnak, bámulnak, és sok-sok irigyed van. Sajnos a következőkben alaposan lerontod a kialakult képet. Ha egy kicsit több energiát fordítanál a belső értékek fejlesztésére, ha figyelmesebb volnál és kevésbé felületes, akkor a sikereid sem csak pillanatnyiak lennének.

 

 

 

Kedves Rák!

Nézz szembe a tényekkel: ez a könnyű kis szerelemféle nem tart tovább néhány kellemesnek ígérkező napnál. Nem jött el mégsem a nagy választás ideje. Nem is kell túlzott erkölcsi felelősségre vonásban részesítened magad. Nem tartozol senkinek vallomással, hacsak saját magadnak nem.

 

 

Kedves Oroszlán!

Te mindig megbízható, jó barátnak bizonyulsz, ha környezetedben valakinek segítségre van szüksége. Még áldozatokra is képes vagy, ha ezzel kihúzhatsz valakit a bajból. Az óvatosság ilyenkor sem árt. Az Oroszlánt sokan kihasználják, mert tudják rólad, hogy nem utasítod vissza a legszemtelenebb kérést sem. Ezzel olyan terheket veszel a válladra, amelyeket nem neked kellene cipelned. Légy óvatos, az sosem árt.

 

 

Kedves Szűz!

Lehet, hogy csak a hétvége az oka kimerültségednek, de az is lehet, hogy lappang benned valami. Nem árt néhány napig gyógyszeres kúrát tartani, különben a nagy meleg ellenére influenzával kell küszködnöd. Ne akarj túl sok ügyet elintézni ezen a napon, mert ha nagyon elfáradsz, képtelen leszel regenerálódni.

Kedves Mérleg!

Főnöködet némiképp nyugtalanítja, hogy kezd kisiklani kezei közül legjobb embere, hiszen a jól menő, kis maszek cégekkel ő nem konkurálhat, és sajnos a pénz nagy úr. Bármilyen sok szál is fűz ehhez a munkahelyhez, kénytelen leszel váltani. Felettesed minden kérő szava ellenére döntesz így, hiszen a szép szóért a közértben vagy a piacon nem adnak semmit.

 

 

 

Kedves Skorpió!

Nagy tapasztalatod van már abban, hogy mikor nem szabad hivatalos ügyeket intézni. Az elmúlt időben rengeteg időt kellett töltened a bürokrácia labirintusaiban, s így első kézből szerezhettél tapasztalatokat. Bár idegeid e hányattatások miatt kissé már „megrojtosodtak”, most látnod kell, hogy nem szabad feladnod a küzdelmet.

 

 

Kedves Nyilas!

A körülmények úgy alakulnak, hogy ma rendkívül előnyös döntést tudsz hozni. Kedvező feltételeket tudsz teremteni hivatásod sikeresebb, eredményesebb gyakorlásához. Légy alapos, ne kapkodj, mert a részleteken is sok múlhat. Őszinteségeddel, nyíltságoddal másokat is megnyerhetsz.

 

Kedves Bak!

Végre megvalósíthatod dédelgetett álmod. A mai nap kiváló az utazásra. Ha a munka visszafog, nem ez az utolsó lehetőség a pihenésre. Augusztusban kínálkozik még alkalom. A mostani út sikerrel kapcsolható még a munkádhoz is, amolyan tanulmányútnak is tekinthető. Képes vagy akaratodat kedvesen keresztülvinni. Partnered szinte saját ötleteként fogja kezelni. Igyekezz mindkettőtök érdekeit szem előtt tartva tervezni programotokat!

 

Kedves Vízöntő!

Hiába reménykedtél, sajnos ezen a héten sem nyertél a lottón. S mivel a rossz nem jár magában, egy kellemetlen feladat elvégzésével is megbíznak. Úgy néz ki, kénytelen leszel a hétvégét is munkával tölteni. Estére nem is tervezel különösebb programot, csupán néhány órás tv-nézést engedélyezel magadnak, ami egy pohár hűvös ital mellett nem is lesz olyan kellemetlen.

Kedves Halak!

Talán változik valamit a halfejesek rólad kialakított rosszalló véleménye. Bizonyos jelek erre engednek következtetni. Téged bíznak meg a halgazdaság szervezetében alapvető fontosságú szerepet betöltő kaviárrészleg teljes átvilágításával. Leplezetlen örömmel és kellő felelősségtudattal látsz munkához. Elégedetten állapítod meg, hogy lám, ismét rád szorultak… este pezsgős vacsora… kaviárral.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top