Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 24. kedd)

Kedves Kos!

Talán rosszul tetted, hogy nem fogadtál meg egy okos tanácsot, vagy meggondolatlanságoddal fölösleges kiadásokba verted magad, de ne is törődj vele. Ma különösképpen jól érzed magad a bőrödben. Soha életedben nem krajcároskodtál, most is engedélyezz magadnak egy kis nassolást vagy szórakozást. Adakozó kedvedben vagy, de ezt ne vidd túlzásba. Máskor is lesznek vidám és tékozló napjaid. Azokra is tartalékolj.

Kedves Bika!

Munkádban sikereid vannak, ám kedvesed megorrol rád a tegnapiak miatt. Úgy véli, csak eszköznek tekintetted őt a szerelemben, s nem egyenrangú társnak. Nem igazán vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudd fogni magad, figyelmetlenné válhatsz. Hajlamos leszel a túlköltekezésre vagy esztelen kiadásokra, ha te intézed a beszerzéseket. Legyél óvatos, és akkor kézben tarthatod a szálakat.

Kedves Ikrek!

Úgy látszik, hogy a nyugtalanság hosszabb időre társadul szegődik, s még akkor is veled tart, amikor a legszívesebben már megszabadulnál tőle, talán a pokolba kívánnád. Keresel valamit, amiről nem tudod pontosan, hogy micsoda, valakit, akiről elképzelésed sincs, milyen lehet. Határozatlanság és bizonytalanság vesz körül ezekben a napokban, s ezt a környezetedben élők is megsínylik.

Kedves Rák!

Nagyon hamar múlik a nyár. Ideje volna már elmenni szabadságra, de te későbbre ütemezted be. Nem baj, annál jobb lesz elmenni. Még mindig nem szerveztél semmit, lehet, hogy most is csak úgy lesz, mint eddig, és oda utazol, ahova éppen eszedbe jut. Azért nem árt tájékozódni, mert a rengeteg utazási iroda ajánlatok tömegével halmoz el. Válaszd ki a megfelelőt! Nézz utána rendesen, ne a helyszínen derüljenek ki a turpisságok!

Kedves Oroszlán!

Magányos lény az Oroszlán is, s talán éppen ettől olyan erős. Nem hallja meg hamis próféták szavát, s ha már elindult az úton, nem hagyja, hogy eltérítsék. Neked pontosan tudnod kell, merre tartasz, mit akarsz. Különösen akkor, amikor úgy érzed, hogy elbizonytalanodtál. Ez múló lehangoltság csupán. Hunyd be a szemed, s máris tovatűnik.

 

Kedves Szűz!

Ma az sem baj, ha itt hagysz csapot-papot, és egyenest rohansz szerelmedhez, hogy vele tölthesd ezt a remek napot. Tedd azt, amit a szíved diktál! De azért add meg a módját, figyelj a külsőségekre is! Ez ugyan nem kifejezetten Szűz-vonás, de jó, ha néha gyakorolod. Meglátod majd, milyen fontos kelléke ez a hódításnak. Egy kevésbé finom ebéd is jobban esik, ha gyönyörű a teríték. Figyeld csak meg!

Kedves Mérleg!

Nem érdemes minden apróságon fennakadni és mindenből ügyet csinálni! Mérleg létedre ne tudnál jól mérlegelni? Ami fölött el lehet siklani, észre se vedd. Nem foglalkozhatsz embertársaid minden gondja-bajával. Örülj, ha a munkádra marad időd, és úgy érsz haza, hogy gyermekeidet nem az ágyban kell találnod. Az utóbbi hetekben jobbára csak ott láttad őket.

 

Kedves Skorpió!

Már nem lenne olyan sötét a kép, oszladoznak a felhők. Ezt bizonyítja a levél is. Ha gondosan elolvasod, meglátod, nem is olyan reménytelen a helyzeted. Persze ehhez az is kell, hogy elfelejtsd mindazt, ami az elmúlt héten történt veled, bár ez nem könnyű feladat. Ha nem is tudod magad túltenni a történteken, legalább egy kis optimizmust csepegtess magadba.

 

Kedves Nyilas!

Munkád, beosztásod révén fontos ebéden, fogadáson vehetsz részt. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik az általad olyan régen vágyott világ, társaság felé nyithatják meg az utat. Ha nem vágsz fel, s másokat is hagysz szóhoz jutni, a legjobb formádat futhatod.

 

 

Kedves Bak!

A Jupiter, a bőség és a lehetőségek bolygója, még a Bak jegyében jár. Emiatt talán kissé könnyelmű és gondatlan vagy. Remélhetőleg megúszhatod nagyobb veszteségek nélkül! Egy látogató érkezéséről kapsz hírt, ami nem tölt el jó érzésekkel. Sejtésed sajnos be fog igazolódni. Erőszakos, követelődző, s mit sem törődik a te behatárolt időddel.

 

 

Kedves Vízöntő!

Mostanában nem vagy igazán szerencsésnek mondható, úgyhogy üdvös volna, ha nagyon vigyáznál magadra. Ha autóval jársz, vezess nagyon óvatosan, ha gyalog, vigyázz a mozgólépcsőn, s feltétlenül a zöld lámpánál kelj át a zebrán túloldalra! Ha mindezt betartod, még akkor sincs kizárva, hogy nem ér valami apróbb bosszúság.

Kedves Halak!

Benemavatkozási politikádat siker koronázza. Amíg az energiák jó része többnyire meddő vitákban fecsérlődik el, addig te szép eredményeket mutathatsz fel. Már ha volna kinek, mivel tevékenységed mindeddig csak kedvezőtlen reakciókat váltott ki. Egyesek azzal vádolnak, hogy saját pecsenyédet sütögeted… Ki hogy él, úgy ítél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top