Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 28. szombat)

Kedves Kos!

A feltörésre kapott dió kemény: döntened kell a jövődről. Magánéletedben is fordulóponthoz érkeztél. Ma kapsz vagy adsz választ a családoddal vagy partnereddel kapcsolatos lényegi kérdésekre. Kibúvó nincs. Akár rosszul, akár jól határozol, a következményekért vállalnod kell a felelősséget. Sokat vársz ettől a naptól, bár félsz is tőle. De mindenre kész vagy, hogy semmi se álljon az útjába a család vagy a te boldogságodnak.

 

Kedves Bika!

Morgolódsz, pedig tudod, hogy nincs igazad. Hadilábon állsz a nyelvekkel, amit röstellsz ugyan, mégsem változtatsz rajta. Beleborzongsz, ha arra gondolsz, hogy meglett emberként tanfolyamra kell járnod. Vizsgáznod, felelned kell újra, mint egy taknyos kölyöknek. Hallatlan! Ne húzd fel az orrod, barátod jót akar, s legalább együtt ültök majd megint az iskolapadban.

Kedves Ikrek!

A hét utolsó munkanapjával mintha az utolsó csepp erődet is elhasználtad volna. Ha már eddig fittyet hánytál a figyelmeztető jelekre, most végre okulhatnál abból, hogy szinte mozdulni is alig vagy képes. Ne tréfálj tovább az egészségeddel, mert alaposan megbosszulja magát nemtörődömséged. Hagyj fel káros szenvedélyeiddel, és kezdj el valamilyen testedzést. Vigyázz! Fokozatosan növeld a terhelést!

Kedves Rák!

Folytatódik a kis kaland, és egyelőre nagyon jól érzed magad benne. Új társad egészen más, mint akiket eddig ismertél. Mintha nem is egy nyelvet beszélnének. Ez persze tetszik neked egy ideig, de lehet, hogy később rá fogsz ébredni: nem igazán értitek meg egymást. Az is igaz, hogy úgy tartják: az ellentétek vonzzák egymást. Ám azért az sem árt, ha van néhány közös pontotok is.

Kedves Oroszlán!

Még nyaralás közben is adódhat az Oroszlán számára olyan alkalom, hogy új ismeretséget köthet, amelyet munkája során később hasznosíthat. Tökéletesen szélcsendes napra számíthatsz, legalábbis ami az élet viharait illeti. De vitorlázásra még jó lehet az idő. A július 23. és augusztus 2. között született Oroszlánok lelkét legfeljebb a szerelem korbácsolhatja fel.

 

Kedves Szűz!

Sok minden történik ma veled, szerencsére zömével elviselhető dolgok. Az unalmas hétvégi bevásárlás után takarításba kezdesz, de elszólít egy váratlan telefonhívás. Legjobb barátodnak lesz rád szüksége. Alig térsz vissza a családi fészekbe, máris újra útnak eredhetsz, hiszen vár egy régi ismerősöd. Az esti összejövetelről pedig hazahívnak beteg gyermekedhez.

Kedves Mérleg!

Gondolatban már készülsz új feladataidra, tervezgeted a jövőt. Egy váratlan telefonhívás zavar meg az elmélkedésben. Fogadni mernél még a kagyló felemelése előtt, hogy anyósod lesz a vonal másik végén. Különleges érzékkel sejti meg, mikor zavar a legjobban. Ráadásul büszke rá, hogy ennyi idő után még mindig gondotokat viseli. S ha tényleg így van, örülj! Nincs mindenkinek ilyen anyósa!

Kedves Skorpió!

Bár előbukkannak még kétesélyes fejlemények is, nem reménytelen, hogy ezek végül is a te számodra kedvezően zárulnak. Ugyanakkor egyre több és súlyosabb nézeteltérés zavarja meg nyugalmadat. Szavaidat félreértik, mondataidba szándékodtól eltérő értelmet magyaráznak, s ezzel ellened hergelik a többieket.

Kedves Nyilas!

Ha ma dolgozni akarsz, jó ötletek, kitűnő megoldások jutnak az eszedbe. A szabadságon lévő Nyilasoknak víz mellett a helyük. Lehet, hogy már a tenger partján lógázod a lábad, de ha még nem mentél szabadságra, a mai napot lélekben már a közelgő nyaralás jegyében töltöd.

 

Kedves Bak!

Számíts rá, hogy a mai nap nagyon kiszívja az erődet. Változatos, fordulatos, mindenekelőtt a te szervezési tehetségednek köszönhetően. Még a provokáció is neked kedvez. Megcsillogtathatod képességeidet. Ötlettel, hozzáértéssel bizonyíthatod rátermettségedet, veled született intelligenciádat. Szimatod nem hagy cserben, amikor üzletet sejtesz egy ajánlatban.

 

 

Kedves Vízöntő!

Gyorsabban haladsz munkáddal, mint hitted volna. Ez most nem is jön rosszul, hiszen megfeledkeztél arról, hogy estére vendégeket vártok. A közös készülődés végre közelebb hoz egymáshoz téged és kedvesedet. Csodálatos vacsorát varázsoltok az asztalra, az estét pedig oldott hangulatban, kellemesen töltitek. Egyik barátotok új ismerőst hoz a házhoz, aki később fontos szerepet játszhat életetekben.

Kedves Halak!

Nem rossz az effajta estebéd, hiszen mély, gondűző álomba ringat, mely után kellemes az ébredés. Miért is nincs többször részed benne? Pontosabban, miért is nem volt, hiszen most már… Nem folytatod a gondolatmenetet, elvégre tervezgetni ráérsz munkanapokon is. Most kizárólag a mának akarsz élni. És főleg nem gondolni arra, mi jön utána…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top