Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. június 30-tól 2008. július 6-ig

Kos

Elgondolkodtató és cselekvésre sarkalló napok jönnek, ha anyagi problémák nehezítik életedet, a most következő időszak nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy rendezd ezek nagy részét. Ha viszont stabil egzisztenciával rendelkezel, még inkább megerősítheted ezt. Kellemetlen meglepetés legfeljebb a közlekedés vagy az utazás terén érhet, balesetveszélyt jeleznek a csillagok a hét második felében, épp ezért legyél fokozottan figyelmes!

Szerelem: A szívügyek terén teljesen megújulhatsz, olyannyira, hogy egy harmadik léphet a képbe. Csak óvatosan! A szinglik szintén esélyt kapnak új kapcsolat bevonzására.

 

Bika

Bár nyár van, és néha nyűgös vagy, a karrier és a pénzügyek terén mégis nagyot léphetsz előre, ez a hét kedvező időszak üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodásokra, valamint fontos döntések meghozatalára. Ha új vállalkozáson, költözésen, beruházáson töröd a fejed, ne halogasd tovább, de a megfelelő partnert vagy segítőt körültekintően válaszd ki hozzá. Anyagi helyzeted most stabilizálhatod, hosszú távra tudsz tervezni.

Szerelem: Szerelmi téren nem lehet okod panaszra, régi vágyaid valósulhatnak meg. A szingli Bikák mihamarabb induljanak párvadászatra, biztos a siker szerdától!

 

 

Ikrek

Hirtelen életed számos területén is fordulópont következhet be. A magánéletedben és a munka terén is elengedhetetlen volna néhány őszinte beszélgetés közvetlen környezeteddel, feletteseiddel, szeretteiddel ahhoz, hogy tisztázz minden régi félreértést. Többet kellene foglalkoznod azokkal, akik fontosak számodra, és szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat velük, mindezt úgy, hogy kimondod, mit is érzel valójában. Ha homokba dugod a fejed, az nem vezet sehová.

Szerelem: A szívügyek terén most különösen fontos szerepet kap a bizalom és a türelem. Ne élj vissza vele! Aki még keresi az igazit, ne csüggedjen, ha most még nem találja meg.

 

Rák

Jól figyelj magadra és környezetedre, mert ezekben a napokban nagyon fontos szerepet kap a kommunikáció. Munkahelyeden, otthon vagy baráti körben is igen szerencsés, pozitív változások vehetik kezdetüket. Ebben a melegben nehezedre eshet a napi rutinfeladatokkal foglalkozni, az aprólékosság egyenesen kihozhat a sodrodból. Azonban ha kis lépésekkel, óvatosan haladsz kitűzött célod felé, abból nem lehet bajod. Ne veszítsd el idő előtt a türelmedet.

Szerelem: Az érzelmek terén csakis szép szavakkal érhetsz el sikert. Ha még egyedül vagy, nyisd ki jobban mindkét szemed, és vedd észre a rád leselkedő szerelmes tekintetet.

 

Oroszlán

Kissé szétszórttá válhatsz, s a most következő napokban sajnos könnyen abba a hibába eshetsz, hogy jóval tovább nyújtózkodsz, mint ameddig a takaród ér! Az anyagiak terén most egy rövid időre meginoghat a biztonságos talaj a lábad alatt, és olyan dolgokra költhetsz, amelyekre vagy nincs szükséged, vagy egyáltalán nem engedhetnéd meg magadnak. A bolygók e heti kellemetlen hatása miatt több váratlan nehézség is felbukkanhat életedben.

Szerelem: Megeshet, hogy összetűzésbe keveredhetsz partnereddel, jobban teszed, ha fejet hajtasz neki, és kompromisszumkészebbé válsz. A szingliknek ez a hét nem kedvez új kapcsolat kialakítására.

 

 

Szűz

Ez a hét – még ha nem is úgy indul – a kedvező pénzügyi lehetőségekről, valamint a baráti kapcsolatok ápolásáról szólhat leginkább. Ötleteidet, kezdeményezéseidet sikerrel kivitelezheted, ha kell, kérj baráti segítséget. Merj tenni azért, hogy sikeres légy, ne halogasd tovább megtenni az első lépést. Irigyeidet most gond nélkül lesöpörheted a színről! Baráti kapcsolataid nagyon jól alakulnak, és újabbak is várnak rád a hét második felében!

Szerelem: Érzelmi életed is megélénkül. Könnyen megeshet, hogy valaki – függetlenül attól, hogy van-e partnered, vagy sem – kiveti rád a hálóját…

 

Mérleg

Most megmutatkozik igazi mérlegelő éned, problémás napoknak nézel elébe, az anyagiak terén egyáltalán nem bízhatod magadat a szerencsédre, a sikerekért most keményen meg kell küzdened, mindemellett állandó bizonytalanság és döntésképtelenség gyötör. Az elmúlt hetekben talán többet lazítottál a kelleténél, s ennek eredményeképpen a körmödre égett munka nehezítheti most mindennapjaidat. Ha nem akarsz magadnak ennél is több problémát, láss neki feladataid elvégzésének.

Szerelem: A fentiek után bizony nem meglepő, hogy párkapcsolati téren is felütheti a fejét egy-két probléma, eljött az ideje egy nagy és őszinte beszélgetésnek. A párkeresőknek csak a szombat kedvez a változáshoz.

 

 

Skorpió

Jól érzed magad, senki és semmi nem gátolhat meg egy kiváló hangulatú hét eltöltésében. Jól kezdődik a hét eleje, és ez tovább fokozódik a második felében. Bár a munka terén igen nagy a sietség, mégis bármikor és bárkitől segítséget kérhetsz, nem fognak elutasítani. Most célszerű lenne csapatban dolgoznod, jelentősebb sikereket érhetnél el, mint egyedül. Nagyszerű lehetőséged nyílik arra, hogy új barátokat szerezz és kamatoztasd kreativitásodat.

Szerelem: Az érzelmek terén is nagyszerű napok várnak rád, párkapcsolatod most elmélyülhet. Ha még szingli vagy, akkor szerdától fokozottak az esélyek egy szerelem megérkezésére.

 

 

Nyilas

A most következő napokban fontossá válik aktív részvételed a munkád terén és családi életedben egyaránt. Megerősítést kaphatsz pozíciódban, és újabb lehetőségeket is felkínálnak, hogy még sikeresebbé válhass – eszedbe se jusson visszautasítani semmit! A nagy rohanásban fontos az is, hogy elegendő időt szánj önmagadra, egészségedre is. A hétvégén légy a megszokottnál is türelmesebb, mert egy komoly konfliktus lehetősége lóg a levegőben.

Szerelem: Ha van társkapcsolatod, az stabilnak, tartósnak mutatkozik jelenleg. A magányos Nyilasok a hétvége folyamán lehetnek sikeresek a szerelem terén.

 

 

Bak

Mint tudjuk, te önmagadban egy sikeres személyiség vagy, így nem csoda, ha most óriási kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg előtted. Új megbízásra, üzletkötésekre, de kisebb nyereményekre is kiváló ez az időszak. Ha esetleg most kérnek meg egy számodra nem túl hízelgő feladat elvégzésére, ne utasítsd azt vissza, hisz jótett helyébe jót várhatsz! A hétvége közeledtével kisebb kellemetlenség érhet, mert a kommunikációd nem lesz teljesen kielégítő, könnyen félreérthetik, amit mondani szeretnél.

Szerelem: Akár elkötelezett vagy, akár a magányosok táborát erősíted, olyan szerelmi kalandokban lehet most részed, amelyeket egyhamar nem lehet elfelejteni. De légy óvatos, vedd észre időben a fától az erdőt!

 

Vízöntő

Nagyszerű napok követik egymást, új lehetőségek adódnak számodra. A bolygók együttes támogatásának köszönhetően felfutó sikerre, szerencsés helyzetekre számíthatsz, különösen a karrier terén, hisz nagyszerű formában vagy. Amit most a fejedbe veszel, azt különösebb akadályok nélkül sikerül megvalósítanod, és jelentős energiát sem kell befektetned. Ha jól végzed a dolgod, hamar learathatod munkád gyümölcsét, s elismerésre, népszerűségre is számíthatsz.

Szerelem: Akár magányos vagy, akár elkötelezett, érzelmek terén túl magasak lehetnek az elvárásaid, s ez előbb-utóbb csalódáshoz, szomorúsághoz vezethet! Változz, hogy változzon a helyzeted!

 

 

Halak

A rád váró napok elsősorban a mentális kihívásoknak kedveznek – fizikailag most ne terheld le magad! –, ha tanulmányokat folytatsz, vagy épp most kezdenél bele valamibe, akkor új erőre kapsz. Igen fogékony állapotban vagy, a tanulás, az újdonságok befogadása most egyáltalán nem okoz nehézséget. Pénzügyi helyzeted is a vártnál kedvezőbben alakulhat. Mindenféle szempontból elégedett lehetsz a héten, még komoly elismeréseket is bezsebelhetsz szakmai téren.

Szerelem: Nagy változásokat hozhat ez a hét. Ha szeretnél továbblépni meglévő, de nem megfelelő kapcsolatodból, most megengedheted magadnak ezt a „luxust”. A magányosokra is komoly fellángolás, sok flört vár.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top