Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 01. kedd)

Kedves Kos!

Vágyaid erősek, de nagyon rendszertelenek, feltűnnek és eltűnnek anélkül, hogy neked akár beleszólásod lenne akár a helyet, akár az időt illetően. Egyszer heves vágyat érzel, utána érdektelenséget, így néha a legintenzívebben feltörő vágyak is hidegen hagynak. Máskor azok a vágyak, amelyeket szeretnél visszafogni, megállíthatók ugyan egy ideig, de azután újra előtörnek, és te képtelen leszel elfojtani őket.

 

Kedves Bika!

Talán a legkönnyebb módja a probléma kezelésének, ha több tudást szerzel igényeid pontos természetéről, amikor közel vannak a felszínhez, ahol jobban megfigyelheted őket. Figyelmesen megvizsgálva kiderülhet, hogy több elfojtott vágyat is felszínre lehet hozni. Magnetikus személyiséged van, és van egy természetes ragyogásod. Könnyen alakítasz ki kapcsolatokat, néha talán túl könnyen. Tulajdonképpen az emberek annyira szeretnének hozzád kapcsolódni, hogy alig marad a magányra időd.

Kedves Ikrek!

Pontosan azért, mert könnyű veled elkezdeni egy kapcsolatot, legyél nagyon óvatos, és csak olyanba menj bele, ami tartalmas és megéri. Egyébként csak elherdálod a sok energiát a sok kapcsolatban, anélkül, hogy igazán speciálisat fejlesztenél ki. A sárm adományával tisztelettel kellene bánnod, és csodálni való bájjá fejlesztened ahelyett, hogy sekélyes simulékonysággá devalválnád. Varázsoddal olyan embereket vonzol, akik társaságkedvelők.

Kedves Rák!

Finom, gyengéd alkat vagy, olyan emberekkel jössz ki a legjobban, akik a törékenységet többre értékelik, mint a primitív fizikai közeledést. Eléggé hatásosan tudod kifejezni vágyaidat mozdulataiddal és megjelenéseddel, így hát nem kell sok szót használnod ahhoz, hogy kedvesed megértse igényeidet. Összességében véve: testi megjelenésed segít abban, hogy megkapd, amit akarsz, óhajaid kifejezésre juttatásakor csak ritkán kell fizikai nehézségekkel megküzdened.

Kedves Oroszlán!

Jól érzed magad a testedben, és készségesen, természetesen tudod kívánságaidat kifejezni, ami még vonzóbbá tesz mások szemében. Van bizonyos könnyed báj a viselkedésedben, amitől az emberek otthonosan érzik magukat veled, tudva, hogy nem kell megfejteniük szándékaidat semmiféle téren. Ne hidd azonban, hogy másoknak ugyanilyen könnyedek és tiszták az érzései, mint a tied. Nagyon gyakran potenciális partnereid pont az ellenkezőjét mondják, mint amit gondolnak, és feltételezik, hogy te ugyanezt teszed.

 

Kedves Szűz!

Sokan félreértelmezik szándékaidat. Ha úgy látszik, hogy majd ez fog történni, térj vissza a világos szavakhoz igényeid és vágyaid kifejezésekor, még ha az nem is olyan természetes és kényelmes neked. Hosszú távon sok szenvedést takaríthatsz meg. Egy szépen berendezett és rendben tartott lakás inkább kifejezi a szerelmedet, mint a luxusminőségű ruhák. Hírneved, hogy mit gondolnak rólad, nagyon fontosnak tűnik. Úgy szervezed az életed, hogy megmutathasd a világnak, milyen különösen szép és szerető kapcsolatban élsz.

Kedves Mérleg!

Az emberek könnyen megismerhetnek téged, mert nem állítasz határokat a másokkal való kommunikációidban, nyitott vagy, egyenes és vidámságkedvelő. Valószínűleg olyan társsal egyezel meg a legjobban, aki nem sokat habozik, és nem veszik el az önkifejezés szakszerű részleteiben. Egy egyszerű mosoly vagy mozdulat elég, ennél több elhomályosítja az üzenetet. Azonban légy türelmesebb azokkal, akik nem tudják magukat ilyen szerencsésen kifejezni.

 

 

Kedves Skorpió!

Tehetséged van ahhoz, hogy kevés előkészülettel is vonzónak látssz, és nem kell kiöltöznöd ahhoz, hogy megjelenésed feltűnő legyen. Fizikai vonzásodat nem a különféle díszek adják, hanem az összhang, a természetesség és őszinteség aurája. Előnyben vagy azokkal szemben, akiknek erőfeszítésükbe kerül, hogy összeszedjék magukat, de legyél mértékletes ebben, különben féltékenységet vagy neheztelést váltasz ki bámulóidból.

Kedves Nyilas!

Sok időt töltesz mostanában megjelenésed javításával, hogy vonzóbbá tedd magad egy potenciális partner szemében. Valójában már művésze lettél annak, hogy hogyan tedd magad ellenállhatatlanná. A szépség és az összes kozmetikai mesterfogás semmit sem ér a szemlélő szempontjából, ha nem te vagy a megfelelő személy. Ha viszont te vagy az, akkor nincs szükség semmi cicomára. Valójában a túl sok készülődés eltávolíthat téged a partneredtől.

Kedves Bak!

Kisebb-nagyobb nehézségeket leszámítva te valószínűleg szavak nélkül is remekül el tudod mondani kívánságaidat kedvesednek. Valójában nincs is róla tudomásod, de eltúlozhatod vágyaid sürgetését, hát gondold meg, és légy finomabb, főleg ami a szavakat illeti, mert szavak nélkül is eleget mondhatsz. Ne mondj többet, mint amit muszáj, mert kedvesed többet várhat el, mint amit te nyújtani tudsz, és ez nem fair. Tartogasd energiáidat a tettekre.

 

Kedves Vízöntő!

A te számodra a legfontosabb egy szoros szerelmi kapcsolat, amely lehetővé teszi legtöbb személyes igényed kielégítését, mind fizikailag, mind érzelmileg. Személyiséged kivirul, ha van párod, egyedül nem érzed magad igazán egésznek. Kitűnő és nagyon szerető partner vagy, aki bőségesen szórja a ragaszkodást, a szeretetet kedvesére, mert ő a forrása sok mindennek, ami a te életedben nagyon fontos. Légy óvatos, nehogy kedvesed kihasználja jó természetedet és nagylelkűségedet.

 

Kedves Halak!

Ha visszaélnének jó természeteddel, hajlamos vagy ezt figyelmen kívül hagyni, mondván, jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Nem kellene ezt tenned, mert ha befejezel egy nem kielégítő kapcsolatot, természetesen partnerkapcsolatokat kereső hajlamoddal hamarosan tudsz újat, lehet, hogy sokkal jobbat szerezni, elég gyorsan. Legyél kissé válogatósabb a nagylelkűségeddel, és szerelmi kapcsolataid virágzóbbak, tartósabbak lesznek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top